Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:Še nekaj me je dajalo med tekom.. zaradi naše majčke sem tako zakuhala, da sem si jo morala slečt in sem jo potem imela več ali manj okoli vratu, kot šal, potem pred ciljem pa sem si jo oblekla.. se je moralo videti Polžja sekcija..
No in... ta majčka je super, samo meni je pretopla za tek, ker je res dober, debel bombaž.. in sem razmišljala, če bi se probale zmenit, če je seveda interes, da bi tudi me imele tekaške majčke za na tekme, na katerih bi imele naš logo in logo TFja.
Kaj pravite? A je še katera zainteresirana, da bi imela tako majčko?

To katero pa imamo sedaj bi pa seveda prišla prav ob naših 'svečanih' :wink: priložnostih :D

Sevedaaaaa sem za in s ponosom jo bom nosila :D . Kratek rokav je res primeren, tudi pozimi lahko daš dolgi rokav spodaj in če je švic majca ni problema.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Evo še mene. sem si toliko stvari zadala, da kar do kompa nisem prišla.
Najprej čestittke za uspešne teke, super ste !!! :D

Jaz sem odtekla pod dvema urama, s planirano hitrostjo, BP. Suhoparno, ni kaj. Mi je pa tek zelo hitro minil.
No, pa zrajcal so me s Palmanovo, najbrž se bom prijavila in decembra s tekom žensk na 21 km v Zagrebu.

Če bo tako kakor zdaj, je vse možno.

Danes enourni tekec, pa vaje za moč. Kaj bi dala za obisk savne. :roll:
 Tanjusha
Punce, zivjo!
Vidim, da je vse bolj aktualna tema "nove polzje majcke". Nekaj smo o tem ze govorili, pa dajmo se malo :)
Torej, jaz sem za kaksne dobre, oprijete svic majcke z dolgimi rokavi, po moznosti zadaj malo daljse, da v teh malo hladnejsih vremenskih razmerah pokrijejo ledvicka. NI treba, da je ravno debela, samo z dolgimi rokavi naj bo. Spredaj po ustaljenem postopku nas polzji logotip, zadaj pa bi lahko imele svoje nicke ali imena in bile tako se bolj prepoznavne. Se pa tle poraja vprasanje: je smiselno na kvalitetno svic majcko tiskat plastik fantastik polzka in tako velikega, kot ga imamo na bombaznih? Bi bilo treba pogruntat kaksno drugo varianto. Pa ful fajn bi blo, ce bi ble majcke spet rdece, ker se mi zdi, da so dobro vidne :)
Zdaj pa se druge napisite svoja mnenja in zelje ...
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:Še nekaj me je dajalo med tekom.. zaradi naše majčke sem tako zakuhala, da sem si jo morala slečt in sem jo potem imela več ali manj okoli vratu, kot šal, potem pred ciljem pa sem si jo oblekla.. se je moralo videti Polžja sekcija..
No in... ta majčka je super, samo meni je pretopla za tek, ker je res dober, debel bombaž.. in sem razmišljala, če bi se probale zmenit, če je seveda interes, da bi tudi me imele tekaške majčke za na tekme, na katerih bi imele naš logo in logo TFja.
Kaj pravite? A je še katera zainteresirana, da bi imela tako majčko?

To katero pa imamo sedaj bi pa seveda prišla prav ob naših 'svečanih' :wink: priložnostih :D

Sevedaaaaa sem za in s ponosom jo bom nosila :D . Kratek rokav je res primeren, tudi pozimi lahko daš dolgi rokav spodaj in če je švic majca ni problema.

Jaz bi imela tudi s kratkimi rokavi in iz takega materiala kot so ti tekaški dresi od TFja. Tako, da jo imaš lahko pozimi oblečeno čez dolge rokave, poleti pa kot samostojno majčko.
Meni se tudi zdi rdeča barva super. Mogoče bi pa imeli na hrbtu zadaj majhnega polžka in ime, spredaj pa ime Polžja sekcija.
Bom poskusila čimrej narisat, da boste lažje videle kaj mislim.
Uporabniški avatar
 solatka
Jaz sem za švic majce z našim logotipom (polžek), pa tudi ideja z nicki na zadnji strani ni slaba.

Sicer bi raj videla, da bi bila majčka s kratkimi rokavi (kot je rekla Lenči, se da spodaj majčka na dolge rokave in je stvar rešena).

Pa seveda navijam za rdečo barvo.
Uporabniški avatar
 solatka
niki napisal/-a:Mogoče bi pa imeli na hrbtu zadaj majhnega polžka in ime, spredaj pa ime Polžja sekcija.

Tudi to bi bilo vredu... če mene vprašate :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, meni je pa ta naš polžek na prsih tko seksi in bi ga imela še naprej :heart . Številka itak pride pod prsi in se tko lepo vidi. Pa še vsi te vedno gledajo spredaj (drugače nas bodo še zgrešili :oops: ). Kvaliteto tiska lahko itak izboljšamo. Če bo vse majhno, ne bomo več prepoznavne (govorim iz izkušenj moje psonzorske majčke :oops: :cry: ). Rdeča je res udarna. Ime zadaj pa dobra ideja. Kratek rokav in dolgi rokav (čeprav je kratek čez dolgega itak uporaben) sem za. Ja pa res lahko pokrije dolžina tudi ledvičke, ene smo že v zrelih letih, pa ne bi špeheca kazale :oops: :wink: . Pa še znak TF lahko skušamo vtakniti zraven (Ero nam bo menda dovolil :lol: ).
Uporabniški avatar
 niki
Še en namig.. Trenutno je polžek poln - to mislim, da je 'pobarvan', takemu tisku pa se lahko izognimo, če ga samo obrobimo in nima polnila. Kar je za take stvari, kot so te majčke bolj primerno. Razmislite še v to smer. Bi pa morala preverit, če polžek deluje v to smer.
Uporabniški avatar
 niki
A kot švic majice mislite te majice, ki jo imaš pod tekaško majico? Jaz temo pravim švic majica (recimo od Falke perilo in podobno). Samo toliko, da vem o čem govorimo :roll: :oops: :oops: , da se vem odločiti..
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:A kot švic majice mislite te majice, ki jo imaš pod tekaško majico? Jaz temo pravim švic majica (recimo od Falke perilo in podobno). Samo toliko, da vem o čem govorimo :roll: :oops: :oops: , da se vem odločiti..

Ne, Niki, sem se narobe izrazila. Kar prave tekaške majice mislim. Pod njo pa jaz nimam nič, razen modrčka :oops: .
Ideja o nepobarvanem polžku je ta prava :lol: . Debela obroba, da se ga da na daleč prepoznat :wink: , uau :shock: :lol: .
 Tanjusha
Niki, prazen polzek brez polnila se ful slabo vidi - ce posljes mejl na polzjasekcija@gmail.com, ti lahko posreduje slikco majcke, kako zgleda. Nix gut :)
Uporabniški avatar
 niki
Tanjusha napisal/-a:Niki, prazen polzek brez polnila se ful slabo vidi - ce posljes mejl na polzjasekcija@gmail.com, ti lahko posreduje slikco majcke, kako zgleda. Nix gut :)

Ko delam logo sem morala vedno paziti, da je možen v različnih variantah, da deluje barvno, kot čb in podobno (delala sem kot grafična oblikovalka).
Kaj pa če bi ga probali prilagoditi.. polžka mislim.. da bi tudi deloval kot obroba.. pa da je obroba bela, namesto črna.. khm.. samo ugibam..
V kakšno obliki pa imaš polžka? Ga imaš mogoče v Corel Draw-u?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Ksenija napisal/-a:izgubljena duša s kapco na glavi z rdečo tekaško jakno pa nahrbtnikom ki se je oziralo naokrog da najde koga poznanega sem bila jaz ;)

škoda, da nisi pristopila :cry: . jaz pa tudi nisem bila prepričana ali si prava, ker sem te prej videla samo na Donninem... ampak polžek na majici mi je dal nekako vedeti.... :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
škoda res...
punce turbo gel f23 pa konjska zadeva sta super ;)
a o manjčkah vi to... super, dogaja, jst sem za... sem pa tud razmišljala da bi na to hoferjevo jakno dala naredit podoben tisk... tko da če bo tud kakšen drug kos sem tud za...
 mausi
jaz bi tudi majčko! čeprav bolj malo tekam zadnje čase :wink:
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA