Moderator: lenči

Larchi80
Jaaaaa še majčke s Polžkom. Jst sem čsit navdušena nad to majčko no :D. Danes jo imam celo za v službo haha, sem jim full zanimiva. So vsi čist navdušeni da imamo luštno majčko :D tko ad jst sem čist za, ne glede na to kakšno bomo imele. Jst sem prav za švic majco z dolgimi in kratkimi rokavi. Čeprav je meni poln polžek veliko bolj udaren kot pa samo z obrobo :wink: . Pa na hrbet bi ga tudi dala al pa samo napis. Skratka te majčke so terna :wink:
Ksenija 100000x hvala za majčko :wink:
 mp3
se lahko še jaz družim z vami, polžke.

sama tečem 10 km okrog ene ure.

se priporočam za kakšno debato, vidim pa, da imate tud temo majčk. če me vzamete med se, bi majčko tud jaz z veseljem nosila.
Uporabniški avatar
 niki
mp3 napisal/-a:se lahko še jaz družim z vami, polžke.

se priporočam za kakšno debato, vidim pa, da imate tud temo majčk. če me vzamete med se, bi majčko tud jaz z veseljem nosila.

Ja seveda! Dobrodošla med nami :juhuhu:
Uporabniški avatar
 IRA

Za polžjo sekcijo si že skor malo prehitra ... greš kr med turbo polžke :lol:

Noooo, dost heca!
Dobrodošla!!! Si že naša!

Sicer bo še naša šefla (šefica) lenči to potrdila, ampak še nobene nismo nagnale ... tako, da :twisted: :twisted: :twisted:

Dobrodošla ... in veliko tekaških uric ti želim!

Lp
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:škoda res...
punce turbo gel f23 pa konjska zadeva sta super ;)

ALELUJA :laola

Aja .. glede polžje kolekcije pa sem tudi jaz ZA! :twisted:

Zarad mene lahk damo tut gate tiskat ... jest na vse pristanem :juhuhu:
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:škoda res...
punce turbo gel f23 pa konjska zadeva sta super ;)

ALELUJA :laola

Aja .. glede polžje kolekcije pa sem tudi jaz ZA! :twisted:

Zarad mene lahk damo tut gate tiskat ... jest na vse pristanem :juhuhu:

cunj ni nikoli preveč, a ne :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
:lol: :lol: :lol:

Glede na to, da se zadnje čase po tekih preoblačim po vseh mogočih ulicah (tudi sredi Ljubljane recimo) .... bi bile gate s polžkastim logotipom kar dobra reklama :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a::lol: :lol: :lol:

Glede na to, da se zadnje čase po tekih preoblačim po vseh mogočih ulicah (tudi sredi Ljubljane recimo) .... bi bile gate s polžkastim logotipom kar dobra reklama :twisted:

Lp

Pa rdeči modrčki in dva polžka gor :ignore: .
Uporabniški avatar
 solatka

Lp

Eh... kaj gate... modrc, modrc :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:

Lp

Lenči a mi misli bereš?
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:

Lp

Pri nekaterih bi imeli teli "prsni" polžkii kar konkretne vile in graščine :twisted: :lol: 8)
Uporabniški avatar
 lenči

Dobrodošla turbo Polžka :clap: . Naše člansko je prostovoljno, brez vpisnine, brez dokumentacije, skupna točka pa je itak tek (in če berem malo tele poste, smo tudi zelo resne :rol: ).
Vesele bomo tvojih prispevkov, debate, družbe, spodbude, veselja in seveda se veselimo, da te osebno spoznamo.
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Lp

Pri nekaterih bi imeli teli "prsni" polžkii kar konkretne vile in graščine :twisted: :lol: 8)

Strela, punce dober da sem sama v pisarni, ker sedajle mi od smeha tečejo solze :-- . Ve ste res de best in sploh.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Lp

Lenči a mi misli bereš?

Solatka, medve sva itak nekak čudno povezani, kaj pa vem :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
Solatka, medve sva itak nekak čudno povezani, kaj pa vem :wink: :lol: .

Sej ti pravim.... Schoppenhauer deluje :lol:
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA