Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
UršaR napisal/-a:O babn'ce moje! Kako vas je fajn brat. Ena bi to, druga bi še to,... Neke vrste brainstorming. :D Eno popoldne me ni, pa se moram že prebijat skozi več strani. Ampak mi pa polepša jutro, to pa ni kaj!

No, kar se teka tiče imam jaz kar tedensko pavzo. Se mi je namreč vsega nabralo čez glavo in sem bila prejšnji teden že pošteno utrujena (še najbolj od službe, pa malo psiha pred LM). In sva se s trenerjem (beri: mojim najdražjim) odločila za tedensko pavzo. Potem pa novim zmagam naproti. Tale LM mi je res dal nek nov zagon in zdaj me ne skrbi več, da ne bi vztrajala (upam, da se ne zarečem). Seveda pa je najpomembnejša stvar, od koder črpam motivacijo ravno Polžja sekcija TF. Ni šans, da bi obupala - ste preveč dobra družba.

LP, Urša

Če mamo pa takšne članice kot si ti med sabo, kako ne bi bili fajn družba :wink: :lol: :D. Lepo se spočij in potem tekaj naprej z nasmehom na licu :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, danes odtekla zadnji tek ta mesec. Kakšen užitek je bil teči čisto po polžje :juhuhu: . Se je dušica kar napila prijetnih občutkov. Ta mesec moja kilometrina ni tako velika kot prejšnji, ampak zmage so pa čisto ta prave :lol: :wink: . In ugotovila sem, da tisočica ne bo padla na Sladkih6, ampak že lepo prej. Pa nič hudega, praznovanje bo itak na Sladkih6.
Uporabniški avatar
 lonely
lenči napisal/-a:Polžki, danes odtekla zadnji tek ta mesec. Kakšen užitek je bil teči čisto po polžje :juhuhu: . Se je dušica kar napila prijetnih občutkov. Ta mesec moja kilometrina ni tako velika kot prejšnji, ampak zmage so pa čisto ta prave :lol: :wink: . In ugotovila sem, da tisočica ne bo padla na Sladkih6, ampak že lepo prej. Pa nič hudega, praznovanje bo itak na Sladkih6.

Dejmo Lenči,še 11,7km do 1000 km.
Uporabniški avatar
 Ksenija
dejmo Lenči!!!!
sem prišla po mal motivacije semle... svet se mi je za trenutek ustavil...pa bom dvignila rit iz blata, oja... še se beremo, sam rane moramzlizat, pa tačko sanirat...
uživajte polžki pa polžike pa simaptizerji...
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:dejmo Lenči!!!!
sem prišla po mal motivacije semle... svet se mi je za trenutek ustavil...pa bom dvignila rit iz blata, oja... še se beremo, sam rane moramzlizat, pa tačko sanirat...
uživajte polžki pa polžike pa simaptizerji...

Ksenija, kar lepo počivaj, tudi v hrib ne lazi preveč, da boš lahko potem tekala. Vzemi si res 14 dni počitka (čisto zares :) ). Pa ti si itak borka, zmagovalka, saj to veš, si že večkrat dokazala. Kot sonce vsako jutro vstane izza obzorja morja, boš tudi ti zasijala v vsej toploti :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:
lenči napisal/-a:Polžki, danes odtekla zadnji tek ta mesec. Kakšen užitek je bil teči čisto po polžje :juhuhu: . Se je dušica kar napila prijetnih občutkov. Ta mesec moja kilometrina ni tako velika kot prejšnji, ampak zmage so pa čisto ta prave :lol: :wink: . In ugotovila sem, da tisočica ne bo padla na Sladkih6, ampak že lepo prej. Pa nič hudega, praznovanje bo itak na Sladkih6.

Dejmo Lenči,še 11,7km do 1000 km.

Hvala Lonely, sem mislila na Sladkih6, sam ne bom zdržala, so še trije takšni prijetni teki v mojih mislih in to pomeni naslednji že tisočica. Sem kar ponosna nase, da gre lepo, po pameti, brez poškodb, predvsem pa z neizmernim veseljem. Hvala za spodbudo.
Uporabniški avatar
 nini32
Hvala Lonely, sem mislila na Sladkih6, sam ne bom zdržala, so še trije takšni prijetni teki v mojih mislih in to pomeni naslednji že tisočica. Sem kar ponosna nase, da gre lepo, po pameti, brez poškodb, predvsem pa z neizmernim veseljem. Hvala za spodbudo.[/quote]

Bravo Lenči. z novim letom začem štet svoje klimetre. od kar sodelujem (malo vsaj) na TF, je tudi meni motivacija narastla.

lp
nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:Hvala Lonely, sem mislila na Sladkih6, sam ne bom zdržala, so še trije takšni prijetni teki v mojih mislih in to pomeni naslednji že tisočica. Sem kar ponosna nase, da gre lepo, po pameti, brez poškodb, predvsem pa z neizmernim veseljem. Hvala za spodbudo.

Bravo Lenči. z novim letom začem štet svoje klimetre. od kar sodelujem (malo vsaj) na TF, je tudi meni motivacija narastla.

lp
nini[/quote]

Ti kar še sodeluj in se nam lahko tudi pridružiš, če ti čas dopušča, smo veseli družbe :wink: :lol: . Za kilometre je pa tekaški dnevnik res čudovita varianta, čeprav jaz imam še vedno tudi "ročnega" v rokovniku, da zapišem še kakšno pripombo zraven in dodam kakšen graf :wink: :lol: . Pa lepo tekaj in veliko užitkov ob tem, ti želim :D .
 wind
Ksenija napisal/-a:sem prišla po mal motivacije semle... svet se mi je za trenutek ustavil...

Evo, <a href="http://www.flickr.com/photos/kwajezdej/sets/72157608509302736/show/">malo motivacije</a>, za vse, ki se te dni utapljajo v megli in dežju.
Sem se v nedeljo zjutraj, ko sem izplaval iz te megle, spomnil na polžke in druga bitja, ki so tam nekje daleč pod megleno pokrovko navdušeno tlačili asfalt. :twisted:
Uporabniški avatar
 niki
wind napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:sem prišla po mal motivacije semle... svet se mi je za trenutek ustavil...

Evo, <a href="http://www.flickr.com/photos/kwajezdej/sets/72157608509302736/show/">malo motivacije</a>, za vse, ki se te dni utapljajo v megli in dežju.
Sem se v nedeljo zjutraj, ko sem izplaval iz te megle, spomnil na polžke in druga bitja, ki so tam nekje daleč pod megleno pokrovko navdušeno tlačili asfalt. :twisted:

Kako je lepo.. pa kakšne dobre slike!!! :shock: V mislih sem že tam..
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:
wind napisal/-a:

Kako je lepo.. pa kakšne dobre slike!!! :shock: V mislih sem že tam..

Strela, tole bi si pa človek kar ponavljal, ponavljal....... ČUdovito je tam gori. Hvala, ker si delil z nami to lepoto, četudi samo na fotkah.
Uporabniški avatar
 Ksenija
wind napisal/-a:

:shock: in tisti ki me poznajo, vedo da zame ni boljše motivacije kot tole...
super tako fotografije kot verjetno samo potepanje :cast:
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi moji Polžki, sem odtekla en tak res čudovit tek. Sem vzela s sabo Indya, sedaj že lahko teče, ker je tačka bp. Sva čudovito tekla, srečala samo štiri avtomobile in 8x je mimo peljal vlak :lol: . Indy bo prav prijetna družba za takšne enakomerne teke, samo kakšen fartlek pa ne pride v poštev, je revež danes bil čisto zmeden, ko sem pospešila (sem hotela preverit, če sem res na LM tko šprintala - sem :clap: :wink: ), tko da potem nisem več.
Uporabniški avatar
 Tina1
Po LM danes spet tekla. To vreme me je oviralo. Nardila sem 10 km, vmes je tudi rosilo, tako je bil to moj prvi deževni tek. Tempo bolj počasen.
Uporabniški avatar
 IRA
wind napisal/-a:

Megla je ZAKON!!!
Pokrije vso svinjarijo civilizacije ... in res prekrasne slike, prekrasni razgledi ... sam še kakšno kompanijo moram najt, da me vzame s sabo na take podvige...
Sama ne upam, sem premalo vešča o teh "hribovskih" stvareh :roll:

Drugače pa ... jaz sem na pavzi.
Včeraj in danes, jutri ma čaka tek čez Belveder v družbi dveh fuzbalerjev (upam, da preživim ... fuzbalerji znajo ponavadi samo šprintat 8) ) ... potem se veselim ponedeljkovega teka z nikico čez kRožnik .... v sredo tečem sama svoj barjanski krog ... potem pa še malo počitka in sladkorčki :twisted:

Lupčka z obale!
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA