Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Dragi moji Polžki, sem odtekla en tak res čudovit tek. Sem vzela s sabo Indya, sedaj že lahko teče, ker je tačka bp. Sva čudovito tekla, srečala samo štiri avtomobile in 8x je mimo peljal vlak :lol: . Indy bo prav prijetna družba za takšne enakomerne teke, samo kakšen fartlek pa ne pride v poštev, je revež danes bil čisto zmeden, ko sem pospešila (sem hotela preverit, če sem res na LM tko šprintala - sem :clap: :wink: ), tko da potem nisem več.

A nisi mogla še tiste 4km odtečt????

Jest se nebi mogla ustavit 4km pred ......... :twisted:
Uporabniški avatar
 solatka
Jaz sem pa malo odmislila tek ta teden. Me baše zdravje na vseh koncih. :cry: V ponedeljek pa spet. Že kar pogrešam kisik :lol

Fajn lavfajte.
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a:Dragi moji Polžki, sem odtekla en tak res čudovit tek. Sem vzela s sabo Indya, sedaj že lahko teče, ker je tačka bp. Sva čudovito tekla, srečala samo štiri avtomobile in 8x je mimo peljal vlak :lol: . Indy bo prav prijetna družba za takšne enakomerne teke, samo kakšen fartlek pa ne pride v poštev, je revež danes bil čisto zmeden, ko sem pospešila (sem hotela preverit, če sem res na LM tko šprintala - sem :clap: :wink: ), tko da potem nisem več.

A nisi mogla še tiste 4km odtečt????

Jest se nebi mogla ustavit 4km pred ......... :twisted:

In zakaj bi morala? Sem planirala 8 km danes in pika. Saj je lahko tudi naslednjič okrogla :lol: :wink: . Strela, pa res tečem z glavo :lol: , sploh ni slabo, posebej za Sladkih6 :wink:. Pravzaprav se mi je bolj šlo, da spravim skupaj 130 km ta mesec, ker sem nekak kar lenarila zaradi priprav na LM. Ampak ta 8 km razdalja danes mi prav fino sede in je ravno prava tudi za tek s psom.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Jaz sem pa malo odmislila tek ta teden. Me baše zdravje na vseh koncih. :cry: V ponedeljek pa spet. Že kar pogrešam kisik :lol

Fajn lavfajte.

Kar pozdravi se in potem lepo ohranjaj kondicijo, Barbara nas nestrpno pričakuje :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem razmišljala kako bi bilo super v sredo na cilju lenči čestitam in jo objet... ah ja... bejba super si!!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:sem razmišljala kako bi bilo super v sredo na cilju lenči čestitam in jo objet... ah ja... bejba super si!!!!

Ksenija, mislim, da bo tale okrogla kar lepo prej :lol: :wink: . Objem pa sprejmem prvič ko se srečava :D . Pozdravi nogico, da se bova lahko 21.12. skupaj objele na cilju :wink: :lol: :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 niki
Včeraj odtekla eno kratko in počasno. Ugotovila, da me virozno stanje še ni zapustilo, zvečer obležala z migreno in se mi še kar vleče še danes.
Včeraj ko sem šla tečt je bilo ravno po dežju in sonček je pokukal, bilo je prekrasno, ko so se kapljice na listih lesketale v soncu. Bilo je zares toplo, tako da sem med tekom ugotovila, da sem se pretoplo napravila. Kljub slabemu počutju med tekom me je gor držala narava okoli mene. To je pa tudi že nekaj.
Sedaj pa čakam na ponedeljski tek z Iro :D pa da mogoče najin čvek prežene moje čudno zdravstveno stanje :roll:
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:Sedaj pa čakam na ponedeljski tek z Iro :D pa da mogoče najin čvek prežene moje čudno zdravstveno stanje :roll:

fouš!!!

tko punce, pridna sem, mažem, masiram, ležim (ok likam vmes)... ma da tale tačka pride nazaj ;)
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 01 Nov 2008, 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 niki
Uf, Lenči.. še malo pa bomo lahko 1000ko zapili.. ups.. nažrli :twisted: ups.. mislila sem: da ti bomo čestitali :D
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:
niki napisal/-a:Sedaj pa čakam na ponedeljski tek z Iro :D pa da mogoče najin čvek prežene moje čudno zdravstveno stanje :roll:

fouš!!!

tko pounce, pridna sem, mažem, masiram, ležim (ok likam vmes)... ma da tale tačka pride nazaj ;)

Pazi nase!
Potem bomo pa skupaj proslavile pozdravljeno tačko :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
lenči se klanjam, ti si tako kot Clasix, res tečeš z glavo ...
Če bi bila jaz tako blizu 1000-ki .... ma pa če bi bil cunami al pa tornado, ne vem, če bi me ustavli :roll: :twisted:

Ja sej vem, mi ta neučakani :D

Drugače pa sem današnji tek preživela in prav zadovoljna sem.
En fuzbaler malo pred mano (me je vlekel naprej), en malo za mano, spremstvo s kolesom ene gospodične pa smo tekli.
Vreme ... zame nič kaj simpatično. Ko se na obali prikaže sonce, je takoj VROČE ... pred tem pa dva dni zalivalo ... tako, da je bilo ogromno vlage v zraku ... ogromno :P

Pa se nisem dala, čeprav je to moja šibka točka ... :lol:

Tekli smo dobroh 11km, s povprečnim tempom 6.18 (sem kar malo presenečena :shock: ), je bilo skos malo gor dol - gor dol ... simpatična proga.

Fino je tole s tempom kar sva si naštimali z lenči.
Sem sicer spremenila, da mi ne kaže tempo zadnjega kroga, ampak sprotni, beleži pa za vsak km posebej ... in sem sproti spremljala, da je bil vsak km pod 7min/km ....

Tele igračke so res fajn!

Ksenija ... pridna!!!
Saj vem, da je težko pa vendarle, če veš ZAKAJ lenariš je takoj boljše kot če lenariš kar tako - ker je človek pač len :twisted:
Pridna si, že vidim kako bomo tekli in se objemali tam po obali sredi decembra :D

nikica ... glede oblačenja pa je sedaj res malo smešno vse skupaj.
Mi smo ven prišli vsi v anorakih ... se obrnili in šli po kratke majice ... na koncu nam je bilo žal, da nimamo še kratkih hlač :twisted: 8)

Se bomo že nekako unesli.

Lupčka z obale ...
... grem zdej na torto :oops:

Ta vikend imam polnjenje ... sem pri tašči :D
Uporabniški avatar
 Loni
Ira, jaz sem ravno s teka po severnoprimorskih koncih, pa sem šla v kratkih rokavih, vetrovko siecer s sabo, je prav pasalo. In igračke res delajo čudeže, zgleda, ali pa mimosprehajoči psi, danes sem šla na ultra turbo, je zneslo 5:23/km. Madonca, se fajn počutim. Glede na to, da sem cel dan preležala, prebrala celo knjigo, se povabila k mami na južno, jedla tetino najboljšo kokosovo potico. Skratka, utra super lep dan, ki se ne bo končal tako super. Sredi noči moram po sestro v Gorico, pride iz Bruslja, potem pa via kapitala.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Me je pred dobrim tednom začelo zvijat. Začetne simptome sem pripisala tremi pred LM, pa temu ni bilo tako. Že med malim maratonom me je mrazilo :shock: , potem pa sem se med tednom ljubeznivo družila z WC školjko, 2 dni vegetirala v službi in udarila kratek dopust. Ob malčici si res ne morem privoščit ležanja :lol:
No, nekaj pozitivnega pa je. Hrana mi sploh ne diši, nasprotno, z muko kaj skuham, spečem in razvajam bližnje reda radi.

V četrtek sem vseeno udarila en trening, ki je bil počasen in dolg. Musklfibra in česa podobnega res nisem imela. Jutri grem na bližnji kucelj-Gorjance, ki mojim nekdanjim podvigom res ne seže niti do... Ampak priložnost za malo drugačen trening je dobrodošla. Teža malčice in nahrbtnika je 16 kg in bom čedno obložena naredila nekaj za mišice. Bolje to, kot nič.
Palmanova me čedalje manj mika(finance, finance :evil: ), pa tudi odgovora predprijave prek Kluba Polet ni in ni, šla pa bom v Sežano. Pa na polmaraton v Zagreb tudi.
Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem jih :lol: :wink: . 1000 namreč :lol: :D . Lepo počasi, dobesedno sem se usr... :oops: , ker sem morala ravno takrat za grmovje (hja, to pa je, če se za kosilo vseeno preveč naješ :twisted: ).Indy sicer ni razumel, zakaj jaz zavijam s ceste (a on je pa lahko :? ), pa vseeno. Jutri pa grem na eno daljšo turco, brez Indya, čisto počasi, tko kot danes. Saj me mika malo hitreje, ampak ne smem, sedaj moram tečt z glavo, da bo na Sladkih6 vse kot mora biti. Tekla v kratkih rokavih, hlače sicer dolge, ker je tempo zelo počasen.
Uporabniški avatar
 lonely
Lenči,iskrene čestitke

Respektabilna kilometrina,ni kaj. Slika
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA