Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:Če tole velja tudi za pridružene simpatizerje polžkov :wink: , sem za - v solo izvedbi :D .

Za ta dan si kar lepo "naša" :lol: :wink:
 spela*
Samo potrjujem, da bom do takrat že nazaj doma in da pridem. :D
Ko se boste dogovarjali za prevoz iz Ljubljane in okolice, računajte name - lahko vozim, lahko se tudi peljem s kom drugim, skratka, povsem vseeno mi je, samo ne bi se vozila sama. O tem pa že zdaj pišem zato, ker me naslednji teden ne bo v Sloveniji (in še ne vem, če bom imela kaj časa za pregledovanje foruma) in bi bilo fajn, če se o tem dogovorimo prej ali pa se dogovorite sami v času moje odsotnosti, pa mi potem samo sporočite, kam naj pridem koga iskat in kdaj ali oziroma s kom se peljem. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Spela* super , upam, da se javite Ljubljančani, ki potrebujete družbo pri prevozu (Pajo ?, IRA?....)
Uporabniški avatar
 pajo
Na žalost midva koristiva ta tek še za obisk pri prijateljih.
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Spela* super , upam, da se javite Ljubljančani, ki potrebujete družbo pri prevozu (Pajo ?, IRA?....)

Valda, ni problema se bomo nekako že zmenili ... in tudi sporočili Špeli :wink:

Jest sem tut takoj za štuljenje k prevozu ... moja "grša" polovica bo namreč na obali lizala rane po prekrokani noči :twisted:

Sem se pa pred časom že neki menla z nikico ... pa mogoče me lahko lonely sproti pobere ...
Ampak tut jest še točno ne vem od kje bom štartala!

No, važno, da vemo - da špela gre.
Jo bomo že ukalkulirali 8)
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:Spela* super , upam, da se javite Ljubljančani, ki potrebujete družbo pri prevozu (Pajo ?, IRA?....)

Če bo še kje kakšen prostor v avtu, se tudi jaz toplo priporočam.
Lahko pa tudi jaz vozim, pa bi mi bila dobrodošla kakšna družba.
Uporabniški avatar
 Ksenija
bo moja malenkost verjetno tud rabila prostor če je kje kakšna usmiljena duša... sam verjetno greste vsi po avtocesti mimo Zasavja a ?
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:bo moja malenkost verjetno tud rabila prostor če je kje kakšna usmiljena duša... sam verjetno greste vsi po avtocesti mimo Zasavja a ?

Te bomo že pobrali mi, če ne bo šel nihče drug, gre pa tudi Asparagus, tko da mislim, da ne bo problem. Pošlji Asparagus ZS.
Uporabniški avatar
 Ksenija
sej je še čas... mogoče pa mi uspe misija nemogoče in spoznate še mojo zvezdico ;) pa nekoga ki se mula name ....
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:sej je še čas... mogoče pa mi uspe misija nemogoče in spoznate še mojo zvezdico ;) pa nekoga ki se mula name ....

Držimo pesti :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija, če boš rabila prevoz, ni problema. Se dogovoriva po ZS, ko bo cajt za to. Do takrat pa terapije in treningi, da bova pripravljeni :wink: .
Čeprav, sem jaz danes zamočila in s treningom verjetno ne bo nič do petka.
Uporabniški avatar
 Ksenija
važi!
upam, da nisi kakšne bolečine staknila?
Uporabniški avatar
 Asparagus
Zaenkrat sem v redu, samo časa imam bolj malo ta teden. Vsak popoldan ena obveznost :( . Včeraj sem se pa mal izgovorila na to, da nimam primerne obutve za tek v mokroti in da je itak že pozno...
Uporabniški avatar
 lenči
Pišem okvirne številke za papico:
1. Alenka 2x
2. Docca 2x + ??
3. Solatka 1x ?ali 4x?
4. Mausi 2x+???
5. Mojculja 1x

skupaj 9x ??

Zakaj težim? da vem okvirno najavit število polžjih požeruhov. Pa da nam kdo pred nosom ne rezervira najboljšega prostorčka. Tako da okvirno povejte, malo gor dol je itak jasno, da bo.
Drugače bomo jedli pecivo na mrazu :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Lenči jz za sebe vem za ziher, da pridem. Ostale člane bom pa še povprašala pa ti javila.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA