Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:Solatka, čestitam ;)

jst mam pa nove copate ojeee... za v hrib pa dež pa sneg pa mokroto na tleh ;)
Salomon X449169 TRAIL SCS GTX blk dobila popust ;)
aja Lenči kolk prej ti pa moram povedat za tisti kuponček :)
pa tačka manj boli - sem včeraj popoldne prespala ;) vse za zdravje haha

pa zvezek sem si kupila, je čas za nove dogodivščine - sem dobila nasvet naj se spravim na isti način kot prvič 8)

Ksenija, super, jaz pa še čakam na takšne goreteksove, samo meni so na nogo bolj sedle NIKE.
Kupon pa povej, vedno ga nosim s sabo. V petek bom šla prej iz službe in najverjetneje mimo Zagorja (če bo moj dragi zrihtal gume) in ti ga prinesem. Če si v službi, pa pridem v Trbovlje.
Pa lepo še počivaj naprej, bo res prijetno decembra teči in vohati morski zrak in uživati in zaključiti tekaško sezono za letos.

sem imela oboje na tačkah, pa nike ni imel moje cifre - recimo, pa nekak bolj mehki so mi bile toti zmajčki ;)
mislim da bo Ksenija v petek počivala tačko - za tačko bom reskirala dopust ;) tako da bo v Zagorju - za kavo čaj sok boš imela čas anje???
sem brala tud da sveže zelje naj bi bil fajn na boleče mesto dat, pa glino bom pacala... sam da saniram tole... res si želim!!!!
Uporabniški avatar
 niki
Lenči, super :clap: si bila res pridna danes :cast: Jaz si sploh zamislit ne morem kako izgleda toliko preteči.. Bravo! Pa lep sončen dan že od jutra je tudi na našem koncu.. začuda..

Ksenija, jaz sem pa ravno zdaj ugotovila (sem prebirala temo isterskega teka), da imaš ti na isti dan rojstni dan kot moj brat.. kakšna zanimiva naključja s temi rojstnimi dnevi, a ne Ira :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
:)
povej svojemu bratu da ima na najboljši možni dan r. dan haha... a je še strelec? jst sem že koza :)
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a::)
povej svojemu bratu da ima na najboljši možni dan r. dan haha... a je še strelec? jst sem že koza :)

Ja, on je še strelc :D Pa mislim, da petelin po kitajskem kar se mu vidi he he he
Koza je pa tudi moja sestra in njen mož :D joj, ko horoskopu mislim :lol: da ne bo kdo narobe razumel :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, kakšen sokec bo prav prijal :lol: :wink: . Se vidiva :wink: .

Niki, hvala, saj gre, samo vadit je treba :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:
Ksenija napisal/-a::)

Ja, on je še strelc :D Pa mislim, da petelin po kitajskem kar se mu vidi he he he
Koza je pa tudi moja sestra in njen mož :D joj, ko horoskopu mislim :lol: da ne bo kdo narobe razumel :lol:

odvisno je od ure ;)
jst pa dvojna podgana (iznajdljivost da te kap ;))
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Ksenija, kakšen sokec bo prav prijal :lol: :wink: . Se vidiva :wink: .

dva sokca ;)

ne sam vadba, tud zdravje je pomembno :)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ksenija, kakšen sokec bo prav prijal :lol: :wink: . Se vidiva :wink: .

dva sokca ;)

ne sam vadba, tud zdravje je pomembno :)

Ja, tudi tri spijem :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija, lenči ...

Dej pokažta kakšne teniske kupujeta ...?
Jaz si tudi ogledujem kakšne GTX pa me malo zanima :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
http://www.superge.si/html/svn/4608157-AA.shtml

To so pa NIKE. IRA, te so za pronatorje. Tako, da če si, preizkusi, drugače poišči za svojo nogico ustrezne.

Mene tu edino še muči, ali 42 ali 42.5, bi morala preveriti, ker pozimi imaš le malo debelejše tekaške zoknčke notri. Pa ne bi rada kakšnih žuljev na koncu prstov zaradi debelejših copat. Tko, da poizkusi s pravimi zoknčki.
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem vzela malo večje ... ker te ki jih imam zdej so mi ravno prav, vendar za moj #gorski# tek premajhne... na tački sem imela tudi te od lenči... vendar, veliksot ravno prav pa še občutek boljši v mojih zmajčkih
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst sem vzela malo večje ... ker te ki jih imam zdej so mi ravno prav, vendar za moj #gorski# tek premajhne... na tački sem imela tudi te od lenči... vendar, veliksot ravno prav pa še občutek boljši v mojih zmajčkih

V celjskem TS nimajo prave številke, moram počakati, da pridem v LJ. Pri copatih, ki jih prvič kupujem, hočem probati, za drugič jih že lahko nabavim preko neta. Samo tam superga ne da popusta za TF. Zdajšnje navadne NIKE (vel.42) so samo za tanek zoknček, sem že občutila :oops: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
kje superga ne da popusta? če si član superge dobiš popust.. ok, verjetno ne tolikšen kot tu... drugače pa vem da so v trbovljah nabavili prave copate pravo cifro in da je bil popust
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:kje superga ne da popusta? če si član superge dobiš popust.. ok, verjetno ne tolikšen kot tu... drugače pa vem da so v trbovljah nabavili prave copate pravo cifro in da je bil popust

Očitno me še ne zebe dovolj v tačke, ko sem mokra, da bi se bolj trudila :wink: :lol: . Na NIKE trenutno superga nima popusta .
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA