Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Hvala punce...

Ja tut jest sem pronatorka in sem že gledala različne variante ...
Salomona tekaškega ne poznam, priznam :roll:
Imam edino ene dokolenke za hojo in sem zadovoljna.

S takškimi NIKE sem bila zadovoljna, z Adidas skoraj še bolj, z asics ... se mi zdijo pa kar trde proti Adidasu in Nike ...

Itak bom šla do TS in več variant obula in sprobala ... v debelih štumfih - NUJNO!!!
Sem tudi jaz ugotovila, da mi v Adidaske debeli štumfi ne grejo ... v Asics (so malo večji) pa lepo sedejo ...

Tako, da ... bomo sprobali.
Hvala za vajina priporočila :twisted:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:http://www.superge.si/html/svn/4608157-AA.shtml

To so pa NIKE. IRA, te so za pronatorje. Tako, da če si, preizkusi, drugače poišči za svojo nogico ustrezne.

Mene tu edino še muči, ali 42 ali 42.5, bi morala preveriti, ker pozimi imaš le malo debelejše tekaške zoknčke notri. Pa ne bi rada kakšnih žuljev na koncu prstov zaradi debelejših copat. Tko, da poizkusi s pravimi zoknčki.

Jaz sem tudi tele občudovala.. malo mi je žal da se nisem zmigala, ker so za LM imeli 30% popusta :roll:
Uporabniški avatar
 niki
Aja.. se pa tudi spogledujem z Mizuno (različni modeli), ker imajo več prostora pri prstkih :)
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:Hvala punce...

Ja tut jest sem pronatorka in sem že gledala različne variante ...
Salomona tekaškega ne poznam, priznam :roll:
Imam edino ene dokolenke za hojo in sem zadovoljna.

S takškimi NIKE sem bila zadovoljna, z Adidas skoraj še bolj, z asics ... se mi zdijo pa kar trde proti Adidasu in Nike ...

Itak bom šla do TS in več variant obula in sprobala ... v debelih štumfih - NUJNO!!!
Sem tudi jaz ugotovila, da mi v Adidaske debeli štumfi ne grejo ... v Asics (so malo večji) pa lepo sedejo ...

Tako, da ... bomo sprobali.
Hvala za vajina priporočila :twisted:

moji so tud za pronatorje primerni... ;)
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:Aja.. se pa tudi spogledujem z Mizuno (različni modeli), ker imajo več prostora pri prstkih :)

Ja, mam ene Mizuno doma, samo problem so številke, ker imam tko veliko nogo :oops: , moški modeli mi pa Mizuno ne pašejo :? , pri NIKE pa lahko vzamem tudi moškega :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:Aja.. se pa tudi spogledujem z Mizuno (različni modeli), ker imajo več prostora pri prstkih :)

Ja, mam ene Mizuno doma, samo problem so številke, ker imam tko veliko nogo :oops: , moški modeli mi pa Mizuno ne pašejo :? , pri NIKE pa lahko vzamem tudi moškega :wink: :lol: .

A!! Zato ti Nike sedejo :D Meni bi te črne tok fajn pasale k mojim zimskim pajkicam :oops: pa k vetrovki z roza črto.. Joj.. mene tale šoping čist preveč potegne :oops: ko me enkrat prime, me komaj spusti :lol:
Uporabniški avatar
 Tina1
Danes je bil prelep dan.
Pretekla sem prvič 20 km, moja najdaljša razdalja. Porabila sem 2h 17 min. Naredila sem 2x po 10km, vmes sem se za nekaj minut ustavila-voda, wc, drugače pa sem skozi tekla in nč hodila, na kar sem zelo ponosna. Tempo je bil pa zelo počasen.
Hotela sem se samo prepričat psihično, da bom zmogla razdaljo za polmaraton in sem vesela, da mi je ratalo. Bolečine v nogah pa so zdej kr velike, pa nohti boleči, sam bo tut to minilo. Vmes sem lizala bonbone-dekstrozo, pila sem malo vmes med 10kama in na koncu. Verjetno bo drugič bolje, da vzamem kar tekaško torbico sabo, pa je.
Zdej pa kake tri dni počitka, ali pa dva ;) Lp
Uporabniški avatar
 IRA
Uh bravo Tina ...
Ti si že v Palmanovi :twisted:

:laola
 katrca
Madonca, Tina, praviš, da si tekla zelo počasi, si vzela čas za wc in vse ostalo in si v dveh urah in četrt premagala 20 km. Če bi jaz pretekla toliko v tolikšnem času, bi šla v Zajčjo sekcijo.
Uporabniški avatar
 solatka
POlžke in Polžki.

Danes sem si vzela čas in na svoj ednevnik naložila slikce od našega piknika.
Sicer nisem ziher kako tam fotogalerija deluje (sem prelena da bi se poglobila ).... upam pa, da se da dostopat do slik.

NO grem preverit.
.
.
.
.
Preverjeno. Se da videt slikce.
Pa še dobronamerno opozorilo: Če boste fasali heksnšus, jaz ne odgovarjam (beri: pozabila sem obrnit (večino) slik, tako, da boste vratove trenirali :oops: :lol: )
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, pa sem res fasala heksnšus, strela. Luštne fotke,hvala.
 Tanjusha
Hej punce!

:arrow: Najprej cestitke Lenci za presezeno 1000-ko letos!!!!!!
:arrow: Cestitke tudi Tini, ki se pridno pripravlja na Palmanovo!
:arrow: Ksenija, pazi na nogico - se enkrat povem, da sem sama morala pocivat in tekaske copate postaviti v kot kar 3 mesece, ker sem sprva se kar tekla, potem sem pa komaj na nogo stopila. Tezav zdaj prakticno ni vec, obcasno me zateguje ena vez na zunanji strani kolka, ki pa jo pridno raztegujem :)
:arrow: Solatka: jest pa nimam linka do tvojega dnevnika :(
:arrow: tut jest bi mela superge z goretexom, sem si narocila ene adidasove, ki mi niso ustrezale (+ ful trde so ble). Nike ne kupim vec - slabe izkusnje s Pegasus modelom in tisto njihovo ipod povezavo, ki se vedno skriplje ko hudic, ceprav mi Nike ful sedejo na nogo. Asics so super, vsaj Kayano model; probala sem ene Asics z goretexom, pa so se mi zdele pretrde. Salomon nima tako majhnih stevilk, vsaj na zalogi nikoli nimajo in morajo dodatno narociti ... eh ja, probljemi probljemi :)

No, tolk z moje strani. Oktober je bil dober tekaski mesec tudi zame, zdaj pa upam, da se bo vreme drzalo in bom lahko nadaljevala v podobnem tempu!

Lep tekaski pozdrav vsem!
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA