Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Tina1
katrca napisal/-a:Madonca, Tina, praviš, da si tekla zelo počasi, si vzela čas za wc in vse ostalo in si v dveh urah in četrt premagala 20 km. Če bi jaz pretekla toliko v tolikšnem času, bi šla v Zajčjo sekcijo.

Hvala vsem za čestitke.
Da malo pojasnim, čas za skok domov med 10kama nisem štela v pretečeni čas...sem uro ustavila takrat, tako da je to neto čas ;) bruto bi bil kakih 5 min več, če pa prištejem, da mi manjka še 1 km do 21ke, pa bi prišlo vsega skupaj kakih 2:25 brez tiste pavze. Pa drugi krog sem malo slabše odlaufala-skoraj 2 min več kot prvi...pa na koncu imam par 100 m rahlega klanca.

Se vidimo z nekaterimi v Palmanovi ;)
Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha napisal/-a:

:arrow: Solatka: jest pa nimam linka do tvojega dnevnika :(

Imaš, imaš...samo veš ne :wink:

Spodaj (tam, ko je gumbek za ZS) klikni na gumb WWW, pa boš prišla do dnevnika.
OBljubim, da bom enkrat (ko se mi bo ljubilo, pa ko bom mela čas) vse slikice obrnila.
 Tanjusha
:arrow: Solatka, tenkju :) je blo se zgodaj, pa niti nisem opazila :D
:arrow: Loni: probala sem tele Asics: http://www.superge.si/html/svn/3016535-AA.shtml - zadeva super pase na nogco, ampak so se mi zdele res precej trde. Ostalih nisem probavala, ni bilo casa in ze tako sem prodajalca lovila za rokav :evil: Bom sla te dni enkrat malo pogledat v Celovec, ce je kaj pametnega na njihovih policah :) "Tvoje" Supernova so mi tudi vsec :)
Uporabniški avatar
 niki
a je res treba imeti goretex superge, ker jaz sem razmišljala, da imam raje navadne in dva para, če se mi ene ne posušijo do naslednjič. Zeblo me pa verjetno ne bo v noge.. no če bo zima enaka kot lani, potem sigurno ne.
Torej zakaj je fajn imeti goretex superge razen to da so lepe :roll: jaz zaenkrat še nimam dovolj izkušenj s tem :oops:
Uporabniški avatar
 Loni
Tanjusha, tiste Asicsove tudi meni niso sedle na nogo. Kdaj pa greš v Celovec? iN a greš v RunnersPoint? bi se skoraj zraven šlepala. iz čistega firbca, da vidim štacuno.
 Tanjusha
Hm, jaz imam v bistvu zdej 3 superge: ene stare, ki jih bom vrgla v smeti, ker enostavno ne morem vec teci v njih, Nike Pegasus Trail in Asics Kayano. Slednje so odlicne in studiram, da bi si nabavla se ene, ker so ravno ful znizane na spletu. Zakaj rabim goretex superge? Ker superge susim po naravni poti in se mi vcasih v 2 dneh ne posusijo - tecem po travi in zdaj se rosa na dolocenih delih cel dan ne posusi + po gozdu, kjer je ponekod ful visoka trava in praprot. Zdele me res ne zebe, ko bo pa enkrat bolj mraz, pa ne bo ravno lustno.
:arrow: Loni: nimam pojma, kdaj bom sla v Celovec. Mogoce naslednjo soboto. V RunnersPoint pa ne vem, ce sem ze bla :) Sicer se moram pa izogibat stacun s sportno opremo, ker bom drugace vse pokupila :D
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem letos morala zamenjat vse superge. Imam zdaj Brooks Glycerin 6 in Mizuno Wave Rider, pa od Asicsa Trabuco trail varianto z GTX. Tiste Nike pa še ne vem, kaj čem z njimi, nekako mi ne sedejo na nogo, menda so vse Nike bolj pronatorsko orientirane, pa še širina mi ni ok. Sem jih, po pravici povedano, kupila bolj za okoli hodit kot pa za tečt.
 Tanjusha
Loni, Nike so res vse bolj pronatorske, ja. Kaksno stevilko pa mas?
Jaz sem do zdaj imela vse superge (razen za dvorano) od Nike in nikoli ni bilo tezav, ful so mi zdrzale, nic se ni odlimalo, strgalo - zato je bila prva izbira Nike, potem sem vzela se Asics. Ostalih se nimam sprobanih ...
Nazadnje spremenil Tanjusha, dne 03 Nov 2008, 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
To so moje prve in edine Nike superge. Cifra so 24 cm oziroma 38, drugače imam zdaj za pol cm večje, se pravi 24,5 oziroma 38,5.
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:a je res treba imeti goretex superge, ker jaz sem razmišljala, da imam raje navadne in dva para, če se mi ene ne posušijo do naslednjič. Zeblo me pa verjetno ne bo v noge.. no če bo zima enaka kot lani, potem sigurno ne.
Torej zakaj je fajn imeti goretex superge razen to da so lepe :roll: jaz zaenkrat še nimam dovolj izkušenj s tem :oops:

Imam jaz tudi dvojne, pa se mi je zgodilo, da se žal niso posušile v dveh dneh. Trava je vse bolj mokra, luž je vse več na cesti, če je hladno in razdalja malo daljša, mokre nogavice :? . Že pri 8 stopinjah mi ni bilo prijetno. Sicer pa jaz še tudi čakam, da vidim, kakšna bo zima :lol: . Si pa želim teči po snegu, ko sneži :D .
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst za svoje "hribe" rabim nepremočljive... pa še tiste ki so bile v uporabi - napaka v nakupu, stare pa premajhne za tečt ;)
punce moj podpis kaže na to kolk sem pridna... aneda da sem pridna 8)

sem pa imela danes v službi lušten obisk, hvala... škoda sam da nisem bila sama, pa bi bil iz moje strani bolj sproščen pogovor ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst za svoje "hribe" rabim nepremočljive... pa še tiste ki so bile v uporabi - napaka v nakupu, stare pa premajhne za tečt ;)
punce moj podpis kaže na to kolk sem pridna... aneda da sem pridna 8)

sem pa imela danes v službi lušten obisk, hvala... škoda sam da nisem bila sama, pa bi bil iz moje strani bolj sproščen pogovor ;)

Pridna, le tako naprej, da bo nogica spet soglasna s tabo :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:punce moj podpis kaže na to kolk sem pridna... aneda da sem pridna 8)

Pridna, pridna :clap:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:a je res treba imeti goretex superge, ker jaz sem razmišljala, da imam raje navadne in dva para, če se mi ene ne posušijo do naslednjič. Zeblo me pa verjetno ne bo v noge.. no če bo zima enaka kot lani, potem sigurno ne.

Imam jaz tudi dvojne, pa se mi je zgodilo, da se žal niso posušile v dveh dneh. Trava je vse bolj mokra, luž je vse več na cesti, če je hladno in razdalja malo daljša, mokre nogavice :? . Že pri 8 stopinjah mi ni bilo prijetno. Sicer pa jaz še tudi čakam, da vidim, kakšna bo zima :lol: . Si pa želim teči po snegu, ko sneži :D .

Sej ravno to je, ker je bila lani taka mila zima, da če bo letos tudi, se mi ne splača kupovati.
Joj, po snegu bi pa tudi jaz tekla.. upam, da bo letos več snega.. prav želim si zimsko pravljico v gozdu :)
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA