Današnji dan ...
Ni da bi govoril!
Že v službi gužva, sem končaka eno uro kasneje ... seveda je posledično tek odpadel (pa tako zares bi ga rabila, da si spiham možgane)
Sem se takoj zapodila v peko peciva, pripravo namaza, dokončanje včerajšnjih na pol sestavljenih jedi .... in ravno, ko je vsega konec ... telefon, ja, da pa ne pridejo, ker moja nečakinja še ni NAVAJENA NA PREMAKNJENO URO in je zaspana
Pikica ma 4 mesece ... in ma sploh ne bom govorila ...
Oči in mami sta sicer prišla, ampak tako bolna, da sta se mi kar smilila, ker sta komaj spravila vase par grižljajev ...
Tako, da sem pri sladici kar rekla, da zaradi mene lahko gresta, če se ne počutita ok ... in sta hvaležno pokimala in odšla s sladico v roki ....
... meni pa je ostal POLN hladilnik ... tuninega namaza, narezka, francoske solate, Bandedosov (kupljenih za tamlado), piva, vina, radenske, narastka, piškotov ....
... in nekaj ur, ki bi jih čisto komot porabila drugače ....
Pa vseeno, jaz sem dala vse od sebe ... če drugi niso je pa to njihov problem ...
Tek bom jaz že prinesla notri, dežurala pa ne bom več doma, kdaj bo imela gospoda čas, da pride čestitat in enega spit ...
Mi je prav žal ... v bistvu mi v resnici sploh ni!
Tko ... sem se spihala.
Če ne tekaško pa vsaj tipkarsko!!!
Ksenija lubicaaaaaaaa .... IRA se vrže h Kseniji za vrat in je ne spusti .... moja ... moja