Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
:shock: a še kar ni boljš.. kaj če si pa še kakšno trebušno virozo fasala :?: Ti kar počivaj do nedelje, do takrat bo pa moglo biti že vredu, razen če ne boš slabotna. Pazi nase!

Jaz si grem pa zdajle nekaj po Montiju skuhat za kosilo, pa pod tuš, potem pa 'veselo' na delo.. no ja na delo že, veselo pa ne vem koliko bo :wink:
 Tanjusha
Pri nas imamo danes ze od jutra soncek, tako da sem po prvi rundi sihta najprej sprehodila svoje kuzke, potem pa 'hop' v sportne cote in superge in sem jo mahnila polzkat v nase kucle. Pretekla dobrih 6 km s tempom 7.28, kar je zame ze cel napredek, glede na to, da je 40% klanca. Se bolj me pa veseli to, da sem vceraj prvic letos sla plavat in sem preplavala 2 km in se pocutim naravnost odlicno!!! :juhuhu:

PS: Je katera kupila v Lidlu tiste modre majcke z dolgimi rokavi (pomoje je bila akcija septembra)? Jaz imam 2 st. 38, s katerima se nikakor ne morem spoprijateljiti, tako da ce bi katera zelela - PRODAM :)
Uporabniški avatar
 Ksenija
a čem napisat - ne delam nič, od jutri naprej sem na dopustu, tačka bolje, vendar še ne ok... mam tud druge težave in če ne drugače bom šla v prihodnjih dneh na kak sprehod... slabe volje fulll...
aja v eni temi vpisujete dneve rojstva... jst sem že tolikokrat tule omenila datum da mi je že kar narodno sem pa 1972 letnik... ja, tolk let sem že otrok ;)
Uporabniški avatar
 Tina1
Tudi jaz sem zbolela, kako niti ne vem. Tako da od nedelje nisem več tekla. Imam večinoma vročino in bolečine v trebuhu, sklepam da bo kaka trebušna gripa ali kaj takega...neprijetno zelo. Sicer pa še dobro, da sem zdej fasala, da bom za Palmanovo zdrava.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:a čem napisat - ne delam nič, od jutri naprej sem na dopustu, tačka bolje, vendar še ne ok... mam tud druge težave in če ne drugače bom šla v prihodnjih dneh na kak sprehod... slabe volje fulll...
aja v eni temi vpisujete dneve rojstva... jst sem že tolikokrat tule omenila datum da mi je že kar narodno sem pa 1972 letnik... ja, tolk let sem že otrok ;)

Ksenija, ne predolgih in prehudih sprehodov :lol: . V petek se pa vidiva :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Hu, malo bolje, čeprav sem še vsa "želejasta" :oops: . Vsaj hrana obstane in nisem več dežurna na WC :D .
Imejte se lepo :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Današnji dan ... :roll: :roll: :roll:

Ni da bi govoril!
Že v službi gužva, sem končaka eno uro kasneje ... seveda je posledično tek odpadel (pa tako zares bi ga rabila, da si spiham možgane) :x

Sem se takoj zapodila v peko peciva, pripravo namaza, dokončanje včerajšnjih na pol sestavljenih jedi .... in ravno, ko je vsega konec ... telefon, ja, da pa ne pridejo, ker moja nečakinja še ni NAVAJENA NA PREMAKNJENO URO in je zaspana :shock: :shock: :shock:

Pikica ma 4 mesece ... in ma sploh ne bom govorila ... :roll: :ignore: :ignore: :ignore:

Oči in mami sta sicer prišla, ampak tako bolna, da sta se mi kar smilila, ker sta komaj spravila vase par grižljajev ...
Tako, da sem pri sladici kar rekla, da zaradi mene lahko gresta, če se ne počutita ok ... in sta hvaležno pokimala in odšla s sladico v roki ....

... meni pa je ostal POLN hladilnik ... tuninega namaza, narezka, francoske solate, Bandedosov (kupljenih za tamlado), piva, vina, radenske, narastka, piškotov ....

... in nekaj ur, ki bi jih čisto komot porabila drugače ....

Pa vseeno, jaz sem dala vse od sebe ... če drugi niso je pa to njihov problem ...

Tek bom jaz že prinesla notri, dežurala pa ne bom več doma, kdaj bo imela gospoda čas, da pride čestitat in enega spit ...

Mi je prav žal ... v bistvu mi v resnici sploh ni! :twisted:

Tko ... sem se spihala.
Če ne tekaško pa vsaj tipkarsko!!!

Ksenija lubicaaaaaaaa .... IRA se vrže h Kseniji za vrat in je ne spusti .... moja ... moja :cmok:
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:... meni pa je ostal POLN hladilnik ... tuninega namaza, narezka, francoske solate, Bandedosov (kupljenih za tamlado), piva, vina, radenske, narastka, piškotov ....

Kam lahko pridem :D sem tolk laaaačna :wink:

Sicer je pa tudi meni znana podobna štorija.. :roll:
Uporabniški avatar
 IRA
Vsi v Črešnevce ...

Hrane je za celo vojsko :twisted:
Uporabniški avatar
 niki
se že vidim... drvim v avtu :driver: s krulečim želodcem :twisted: z mislijo na pojedino.. joj si me zrajcala s tole hrano :roll:

Sam ne vem še kdo bi otroke pazil, glede na to da mojega ni doma :twisted:
Uporabniški avatar
 IRA
A tvoji otroci ne jejo :lol:
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:A tvoji otroci ne jejo :lol:

Zdajle so že v postelji in bi morali spati :twisted: samo še vedno ne :twisted:

fancosoko solato bi zdajle jedla.. mljask.. a si mogla pisat .. aaaa
Uporabniški avatar
 lenči
Mene pa nič ne gane tale futer :cry: . Oh, ja, kako je lepo, ko imaš takšno željo po hrani. Punce, bodimo srečne, da tko rade jemo, kje tko hudo, ko ne moreš, ne smeš, ti ne paše... :cry: :cry: . To je hudo, tko hudo, kot da ne morem tečt.
Pa dober tek :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Lenči, danes sem že od parih slišala, da razsaja trebušna viroza in da so doma obležali.
Upam, da ti bo kmalu bolje.
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžki,
jaz sem lih prebolela to trebušno gripo...je bilo res hudo. :( Je pa najboljše, če vzamete kak lekadol, pa Linex da se prebavne mornje ustavijo pa kak borovničev čajček. Meni je to najbolj pomagalo. Je pa res da še zdaj ne morem kaj normalega pojest...sploh ne paše niti želodec ne prenese.
Sem na juhcah in prepečencih. :roll:
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA