Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
IRA napisal/-a:

... meni pa je ostal POLN hladilnik ... tuninega namaza, narezka, francoske solate, Bandedosov (kupljenih za tamlado), piva, vina, radenske, narastka, piškotov ....

Jaz se javim za tunin namaz, pa francosko, pa narezek, pa tud prot Bandidosom ne bi mela kaj prida :lol:
Kje si rekla da živiš?
:lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz pa polnozrnate kekse hrustljam :? , ve pa o futru za prste oblizat :cry: . Aha, dober znak, me že mika, da bi jedla :lol: . Ne :nono: ne smem, pravijo da zgledam ne najboljš :-(( .
Lepo tekajte in naj vas dežek ne moti, zunaj je tko lep deževen dan :lol: :D :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:nisi nič boljše :(

Hja, dežurna na WC nisem več :lol: , energijo je pa nekam odplaknilo. Se sestavljam skupaj počasi :wink: . Jutri pa prišibam :lol: .
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem se pa zbudila z bolečino v ledvicah.. :( pa sploh ne vem od kje zdaj to.. :shock:

Sem že razmišljala, da bi lahko novo temo odprli: Kje pa tebe boli ? :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
niki napisal/-a:Jaz sem se pa zbudila z bolečino v ledvicah.. :( pa sploh ne vem od kje zdaj to.. :shock:

Oziroma "Kje te ne boli?" :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Loni napisal/-a:
niki napisal/-a:Jaz sem se pa zbudila z bolečino v ledvicah.. :( pa sploh ne vem od kje zdaj to.. :shock:

Bi bilo manj za pisat :wink:
Uporabniški avatar
 Maša
niki napisal/-a:
Loni napisal/-a:

Bi bilo manj za pisat :wink:

Mislim, da bi se dobro znašle ne glede na temo, jaz osebno vas definitivno ne dohajam! To ni nobena polžja sekcija :lol: Vglavnem, vsem bolnim želim čimprej zdravja, vsem želim polne želodčke slastnih jedi, lahke noge, velik kilometrov in tko naprej. Jaz že od LM nekaj kuham s prehladom, kašljanjem itd, ampak bom jutri to nesnago ali izločila iz organizma ali pa si zabila žebelj v krsto (grem na bodypump hehehe) :D
Fajn se mejte, polžke!!

Maša
Uporabniški avatar
 lenči
Energija se vrača, gušt po futru pa tudi. Sicer še previdno, pa vendar :juhuhu: . Namesto, da bi pridobila kakšen kilogram pred sobotnim tekom sem ga zgubila :? . Upam, da bo vseeno šlo kot je planirano in ne bo težav. Pa saj bom imela palačinke za vmes, da si napolnim baterije.
Uporabniški avatar
 UršaR
No, Polžkice, kje je zdaj tema o tem, kje nas boli oz. kje nas ne??

Jah, če je ni, bom pa tukaj pojamrala. Včeraj tekla (no, to še ni jamranje). Kljub ogrevanju in raztegovanju me je noga bolela prvih cca. 4 km. Boli me pa mečna mišica, ampak ne cela mišica, ampak tam, kjer prehaja v ahilovo tetivo. No, tako pravijo družinski strokovnjaki. :roll: Po 4ih km je bilo bolje, ko sem se pa ustavila, pa hudooo. Kot bi me špikali v nogo. Ampak cca. 10 minut, potem pa konec. Nič! Niti sledu o bolečini. Danes sicer spet malo čutim, ampak ni panike. Moti me v bistvu samo pri teku. Ah, ja!

Sem pa včeraj naredila dobro potezo - namreč, tekla sem po tartanu. Po vseh km po asfaltu v zadnjem času je bil to pravi balzam za moje noge. Kljub temu, da je krog dolg samo 200 m in da dobiš vrtoglavico (še sreča, da imam polžji tempo), mi je bilo prav všeč. In bom sigurno še ponovila.

Kje so zdaj novembrske temperature?? Meni je bilo včeraj spet takoooo vroče. Pa sem bila v bistvu malo napravljena. Še sreča, da je malo popršilo, da me je osvežilo.

No, kje pa vas kaj boli? :lol:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 IRA
Mene pa boli k.... :twisted:

Skratka ... teden, da ga iščeš :roll:
En tek propadel, v službi gužva (verjetno nebi bila, če se nebi spotikali ob lasten rep), popoldnevi zapravljeni tako ali drugače leteči...

Hrana daleč od zdrave ... al kako se temu reče ... :D

In meni je sladko malo vseeno, boli me K...., jutri grem na Sladkih 6 pa šta bude neka bude :D

Nikica .... veliko, veliko, veliko tekočine ....
Če so ledvičke "na suhem" bolijo ... baje morjo skos plavat - pa magari v borovničkah in medici :D
 katrca
IRA, a veš da mene tudi boli k......riž. Bova jutri na Sladkem vrhu obe z bolečinami :D
Uporabniški avatar
 IRA
:lol: :lol: :lol:

... se že veselim, sam še naspat se moram do jutri.
Bom šla kr po kosilu spat :P 8)

Valda bo zaleglo do jutri :shock: :)
Nazadnje spremenil IRA, dne 07 Nov 2008, 12:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:IRA, a veš da mene tudi boli k......riž. Bova jutri na Sladkem vrhu obe z bolečinami :D

Dejta no, kaj vas bo bolelo!!??

Še hitro na masažo jutri pa :lauf: !

:wink:
Uporabniški avatar
 IRA
natasa napisal/-a:
katrca napisal/-a:IRA, a veš da mene tudi boli k......riž. Bova jutri na Sladkem vrhu obe z bolečinami :D

Dejta no, kaj vas bo bolelo!!??

Še hitro na masažo jutri pa :lauf: !

:wink:

Masažo pa savnanje mam jaz rezervirano za nedeljo :twisted: :twisted: :twisted:
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA