Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 natasa
IRA napisal/-a:
natasa napisal/-a:
katrca napisal/-a:IRA, a veš da mene tudi boli k......riž. Bova jutri na Sladkem vrhu obe z bolečinami :D

Dejta no, kaj vas bo bolelo!!??

Še hitro na masažo jutri pa :lauf: !

:wink:

Masažo pa savnanje mam jaz rezervirano za nedeljo :twisted: :twisted: :twisted:

Masiraj danes, saunaj v nedeljo ! :lol:
:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
To jamranje je zdaj izgovor za zabušavanje jutri :twisted: , a tkole pa ne bo šlo :nono: . Če bom jaz lepo počasi šibala naokoli, ki sem na žalost shujšala te dni (strela, tole si pa nisem mislila, da bom kdaj pisala :lol: ) in bom morala palačinke vmes jest, da bom imela energijo, bosta tudi vedve lepo zraven družbo delali. Pa jamrajta kolkor hočeta, ni problema :lol: :wink: . Kaj bodo pa moje stare kosti rekle :? . Glavo lepo pošlihtat pa gremo lepo počasi gasa. za sladko pa ja marsikaj naredimo a ne :lol: :wink:
 katrca
pa ja de. Si nas pa dobla, Lečni . Jaz imam samo rezerven izgovor, če mi ne bi šlo. Ne, res me nekaj kljuva, pa ignoriram.
Uporabniški avatar
 IRA
Ah jest se pa čist nič ne zgovarjam ...
Se prav veselim jutrišnjega dne ... plan pa tudi ostaja enak :twisted:

Sam suma sumarum je mal čuden teden :roll:
Še dobro, da ga bomo "zlavfali jutri" ...

katrca ... ti pa danes poskrbi, da te tvoj ON zadosti razkuri :wink:

Bom navijala, da vse podrete svoje rekorde jutri :D
Uporabniški avatar
 IRA
Aja ... jest tut, jest tut :oops: :D
 katrca
IRA napisal/-a:katrca ... ti pa danes poskrbi, da te tvoj ON zadosti razkuri :wink:
:D

ne morem, ko sem se mu včeraj hotela maščevati s celopopoldanskim sesanjem mi je na vikend SPIZDO. :D
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:
IRA napisal/-a:katrca ... ti pa danes poskrbi, da te tvoj ON zadosti razkuri :wink:
:D

ne morem, ko sem se mu včeraj hotela maščevati s celopopoldanskim sesanjem mi je na vikend SPIZDO. :D

:hehe: :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
Tkole, Sladkih6 je za mano. Odlična prireditev, čudovito organizirana, jaz pa kaj naj rečem presrečna, presegla najbolj skrite želje (45,54 :wink: :lol: ). Več bo na mojem dnevniku. Tempa pa ne glejte, ker ga je itak današnji tek pokvaril :lol: :oops:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a: presegla najbolj skrite želje (45,54 :wink: :lol: ).

:shock: :shock: :shock: koliko?!

Lenči, ti si carica !!! BRAVO ! :laola
Uporabniški avatar
 lonely
lenči napisal/-a:Tkole, Sladkih6 je za mano. Odlična prireditev, čudovito organizirana, jaz pa kaj naj rečem presrečna, presegla najbolj skrite želje (45,54 :wink: :lol: ). Več bo na mojem dnevniku. Tempa pa ne glejte, ker ga je itak današnji tek pokvaril :lol: :oops:

Bravo,bravo,bravo

Super-Lenči,ti si res "nora".

Iskrene čestitke.

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem vedela!!!!
super!!
pa ira draga moja, teb tud čestitke!
jst pa bluzim ne... jutri bi šla jst mal tečt, čist mal, nekaj km... sam tolk da okusim... :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:sem vedela!!!!
super!!
pa ira draga moja, teb tud čestitke!
jst pa bluzim ne... jutri bi šla jst mal tečt, čist mal, nekaj km... sam tolk da okusim... :oops:

Nič teka, ker si ti včeraj kar lepo šepala. Jaz bi rada s tabo tekla 21.12. prosim :D . Lep sprehod si privošči.
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala :oops: , ja očitno sem res med ta "norimi" :wink: . Pa je kar prijetna družba :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Hej-ho!

Ja, ja lenči je danes razturila!!!
Se klanjam do tal še enkrat pa še enkrat ... pa še enkrat :cast1:

Jaz sem tudi zadovoljna, moja osebna zmaga in veselje :twisted:
Je pa smešno, da ko gledaš ostale "norce" se tvoji kilometri kar nekje izgubijo :D 8) :lol:

Skratka, super je bilo!

Hvala vsem, ki ste mislile na nas, nikica tebi pa jutri želim lep tek po PST, bom stiskala pesti za tvojo osebno zmago in veselje :wink:

Ksenija ... ti pa ...
Daj spravi se h zdravniku, no ... lenči te je izdala, da še kar pošteno šepaš!!!
Pazi nase, lubica!

Lp in nočko vsem :twisted:
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA