Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Nekaj fotk Polžje sekcije
http://picasaweb.google.com/alenka131

Hvala IRI in Katrci za družbo na začetku, potem pa sem morala vzeti muziko za družbo.

Ja, sem res "razturala" moj ubogi prstek :cry: .
Uporabniški avatar
 IRA
lenči, kakšen prstek???
Kaj je s prstkom???

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:lenči, kakšen prstek???
Kaj je s prstkom???

Lp

Sredinski prstek na moji levi nogi, ki je že itak krajši, kot bi moral biti (očitno je zmanjkalo materiala :wink: ), je danes utrpel tako čisto majhen, kar veliko težav med tekom in je sedaj tako malo odebeljen, rdeč, noht bo črn in kar štrli vstran, pa bognedaj, da mi Indy nanj stopi :cry: . No, da ne rečem, da me je modrček pošteno ožulil. To bi bilo pa zaenkrat vse :lol: . Če ne bo hujšega bom preživela :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Ira, čestitke tudi tebi :laola Razturate Polžike!! Sem prav ponosna kako ste dobre!

Lenči, pozdravi svoj prstek pa upam, da bo bolečina kmalu minila.
Uporabniški avatar
 Ksenija
čestitke še enkrat vsem

ksenija ne gre niti na sprehod, oja gre - likalnik sprehajat...
tko da sem najbolj pridna polžka te dni, kar se teka tiče :evil:
Uporabniški avatar
 IRA
Uh lenči, upam, da se prstek čim prej pocajta in neha bolet ...

Glede jošk pa .... moje zgledajo, kot, da bi mi jih včeraj hotli povečat, lih take grde črte majo spodaj :twisted:

Ksenija, pridna - pridna!
Najprej je zdravje!!

nikica, stiskam pesti za danes. Lepo tekaj!

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Uh lenči, upam, da se prstek čim prej pocajta in neha bolet ...

Glede jošk pa .... moje zgledajo, kot, da bi mi jih včeraj hotli povečat, lih take grde črte majo spodaj :twisted:

Ksenija, pridna - pridna!
Najprej je zdravje!!

nikica, stiskam pesti za danes. Lepo tekaj!

Lp

Ha, ha, joški :oops: . Kot sem včeraj videla v garderobi, je le redka brez problemov. Sem pa dobila tudi nasvet - namazati jih je treba, pa tudi predele, kjer so robovi majčk. Naslednjič preizkusim in vidim, če je res, ker to zelooooooo pečeeeee :cry: .
Drugače pa moj prstek je občutljiv, rdeč, odebeljen, je pa bolje. Upam, da bom do jutri lahko obula moje ta službene čevlje brez prehudih težav (bom najbolj udobne gor dala :wink: )

Niki, sem mislila nate, čakam na kakšno poročilo :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
O ja, lenči ...
Včeraj sem pa tudi jaz zvedela en kup krasnih nasvetov :twisted:

Jih bom kar zsružila, mogoče komu pridejo prav:
- noge si pred daljšim tekom namažemo z mastno kremo
- prav tako predele kjer rado "ožuli" naj bodo to robovi majic, modrci - pri moških prsne bradavice (eni sem videla, da so imeli tudi poflajštrane)
- na dolgih tekih kapa mnogokrat da preveč energije (ti je ves čas prevroče, ker ti kuha pod kapo)
- superge eno do dve številki večje kot bi jih imeli za sprehajanje :P
- če imaš kakšno bolečino že odprej se pošteno namaži z gelom že pred začetkom
- prav tako je gel balzam za dušo po teku, ne glede, če si poškodovan ali ne (fino pregreje mišice)
- hrane raje manj med tekom kot preveč (te hitro sili na bruhanje)
- redno pitje na par km (mi smo v povprečju pili kar na 2, 3km)
- če čutiš bolečine je bolje, da se ustaviš - namažeš z gelom in potem nadaljuješ, kot da brezglavo stiskaš še kilometer in kilometer - ni vredno poškodbe (hvala lenči in ostali, sama bi ziher grizla še naprej in staknila kakšno poškodbo, zdaj vem, da za par minut - ni vredno)

Če se še kaj spomnim pa napišem :evil:
Polžki se tudi učimo :twisted:

Dajmo niki, dajmo niki zdej ste verjetno že konec ... :laola
Uporabniški avatar
 niki
Seeem že nazaj :juhuhu:

Odtekla, prehodila in preživela :wink: Več ali manj sva tekli skupaj z Mojculjo, sva šle res čisto na izi, v Murglah nas je čakala Nadja in je njena okrepčevalnica takooo pasala :cast: smo si napolnili želodček in baterije :wink:
Sicer sem pa vredu, malo me pete bolijo, tako da ni bilo hudega. Ja vzpon na golovec je pa res .. :twisted:
Priznam pa, da mi teren Mosteca veliko bolj odgovarja kot pa PST. bolj mehka tla.. se čuti na nogah..
Uporabniški avatar
 lenči
Niki bravo, lepo , da ste tako uživali in ti je bilo všeč, dan je bil prelep (vsaj pri nas sonček) :lol:
 docca
Večkrat sem videla, da govorite o Sladkih 6. Ampak kaj več o tem nisem prebrala. Sedaj pa vidim na Lenčkinem priznanju, da to pomeni
6 UR TEKA :shock: :shock: :shock:

Pa ve ste taglavne!
 docca
lenči napisal/-a:Tkole, Sladkih6 je za mano. Odlična prireditev, čudovito organizirana, jaz pa kaj naj rečem presrečna, presegla najbolj skrite želje (45,54 :wink: :lol: ). Več bo na mojem dnevniku. Tempa pa ne glejte, ker ga je itak današnji tek pokvaril :lol: :oops:

Zdaj sem šele ugotovila, kaj pomeni cifra 45,54 :shock: :shock: :shock:
Prej sem mislila, da je to kakšen umesni čas.
Ne morem verjet!
Res ste neverjetne :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:Seeem že nazaj :juhuhu:

Odtekla, prehodila in preživela :wink: Več ali manj sva tekli skupaj z Mojculjo, sva šle res čisto na izi, v Murglah nas je čakala Nadja in je njena okrepčevalnica takooo pasala :cast: smo si napolnili želodček in baterije :wink:
Sicer sem pa vredu, malo me pete bolijo, tako da ni bilo hudega. Ja vzpon na golovec je pa res .. :twisted:
Priznam pa, da mi teren Mosteca veliko bolj odgovarja kot pa PST. bolj mehka tla.. se čuti na nogah..

super!!!

danes je smrtno nevarno (govorim strogo resno) vse kar izustim, zato do nadaljnega molčim in se pogovarjam samo sama s seboj... a sem res tko nerazumljiva al folk vidi nevarnost in napad povsod, tud tam kjer ga ni... bemu...
tek pogrešam (povem čistooo potihem, skoraj sama sebi)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, ti kar na glas povej, da pogrešaš tek :? , ker ti čisto verjamemo.
 Larchi80
6h teka :shock: :laola razturate Polžki!!
Jaz sem šla včeraj tečt, od ponedeljka nisem imela časa :? , skoz nekam leteča in sem komaj čakala, da se spravim malo ven. Me pa še od LM boli mišica na desni nogi- meča. Pa se dobro ogrejem in raztegnem ko pridem domov, ampak vseeno boli. In boli tudi tko ko hodim in me full mori. V torek, ko je plača grem v lekarno po gel. Upam, da bo kaj boljše. Morem pa nogo poštimat če ne, grem z vami v Veleje samo navijat za nas Polžke. Sicer pa sej slabe 4km bi tud tako pretekla. Ne vem, ne vem,...Me je kr mal zasvojil tek, glede na to, da nikoli ampak res nikoli nisem marala tečt, sem presenečena sama nad sabo.
Eno vprašanje. Kakšno uro kaj priporočate za tek?

Pridno tekajte :wink:
  • 1
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA