Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:6h teka :shock: :laola razturate Polžki!!
Jaz sem šla včeraj tečt, od ponedeljka nisem imela časa :? , skoz nekam leteča in sem komaj čakala, da se spravim malo ven. Me pa še od LM boli mišica na desni nogi- meča. Pa se dobro ogrejem in raztegnem ko pridem domov, ampak vseeno boli. In boli tudi tko ko hodim in me full mori. V torek, ko je plača grem v lekarno po gel. Upam, da bo kaj boljše. Morem pa nogo poštimat če ne, grem z vami v Veleje samo navijat za nas Polžke. Sicer pa sej slabe 4km bi tud tako pretekla. Ne vem, ne vem,...Me je kr mal zasvojil tek, glede na to, da nikoli ampak res nikoli nisem marala tečt, sem presenečena sama nad sabo.
Eno vprašanje. Kakšno uro kaj priporočate za tek?

Pridno tekajte :wink:

Samo lepo počasi in po pameti, pa se ti bo izšlo. Glede ure teka pa je to čisto individaulna izbira, jaz tečem tako zjutraj, zvečer kot sredi dneva, odvisno od letnega časa, od vremena, od časa, od razdalje....
Uporabniški avatar
 UršaR
Polžkice, ve ste res zakon! Čestitke vsem ta sladkim. Res ste super!!!

Jaz pa se pridružujem Kseniji in Larchi80. Žal. Čeprav nimam nič proti dobri družbi. :D Že prejšnji teden sem jamrala zaradi bolečin, no, v soboto je bila moja trma "nagrajena" s predčasnim zaključkom teka in prisilnim počitkom do nadaljnjega. Mečna mišica ima trenutno vsega dovolj in se je uprla. Očitno se je kuhalo že pred LM, prekipelo pa zdaj. Kljub dvakratni elektrostimulaciji v soboto in konkretni masaži v soboto in v nedeljo, še vedno šepam. Boli. Baje imam mišico čisto v krču. Pri masaži boli k :evil: . Za pop......! Tako, da do nadaljnjega samo masaža in stretching. Nič teka. Pa ravno zdaj, ko sem se začela iti "bolj zares" - sem začela tekaški dnevnik pisat. :wink: Evo, pa nimam več kaj pisat!

Ah, ja. Pa sem spet jamrala. Ampak glede na to, da zdaj ne bom tekla, mi preostane samo še to, da vas obveščam, kako je z mojimi bolečinami. Meni je takoj lažje. :D

Želim vam dneve brez bolečin!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, upam, da ti bo kmalu bolje in boš zopet noter padla. Pojamraj pa kar, je veliko lažje potem :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Asparagus
Malo sem zanemarila Tf, dogajalo se mi je precej drugih stvari, v glavnem manj prijetnih. Ampak tečem pa še, čeprav ne morem poročati o kakšnih posebnih dosežkih in napredku. :D

Razmišljam, da bi se drugo leto priključila za enkrat na teden kakšni tekaški skupini in tako poskusila osvojiti mali maraton, ker s treningom na svoj način nisem bila uspešna.

Do takrat pa tek, kolikor bodo dopuščale vremenske razmere in kratki dnevi, pa kakšne vaje za krepitev mišic.

Lep pozdrav vsem, tudi novim članicam, ki so se medtem pojavile.
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Asparadgus, srečno!
Najprej naj se rešijo tiste manj prijetne stvari ... ko uspeš pa jih vendarle sprobaj razbremeniti s tekom, pomaga!

Seveda ... ti se kar pridruži, mislim, da te bodo povsod veseli!

Urša ... o ja, tebe pa tudi razumem.
Sedaj si tam - tam s Ksenijo!
Noro, trenutno si res zelo težko predstavljam takšen položaj ... pa vendarle, nimamo kaj.
Največ kar lahko naredimo zase je, da počivamo, masiramo, mažemo, obiščemo kakšnega doktorja in se pridno zdravimo.
Vsako pretiravanje in trmarjenje namreč prinese samo še več NE tekaških dni :roll:
Kurc, če ne poslušaš telesa - te pač samo ustavi ...
Žal pa nas vse - vse preveč potegne vase pa včasih kar zbezljamo!!!

Stiskam pesti, da si vse poškodovane čim prej opomorete ...

Je pa kriza, kot bi malemu otročku vzeli igračo :roll:

Pa vendarle ... baje pomaga, če tulite/mo, cepetate/mo, jamrate/mo, preklinjate/mo ... potem, ko se sprijaznite/mo pa gre ponavadi že na boljše!!!

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, kriza, ful, smotano, moj prstek štrajka in me kar skrbi. V sredo slabo kaže na tek, ker nekako moj prstek ne ljubi obuval :evil: . Bom videla jutri, kako bo, če se bo čez noč kaj odpočil od čeveljčkov. Bom raje bosa na orbitreku gonila eno uro, da bi v nedeljo lahko tekla. Ne bom tvegala :?
Pa podpisek sem malo spremenila :wink: , a sem ful važna a ne :--
Uporabniški avatar
 solatka
Asparagus, sem te že pogrešala.

Kot so že druge rekle, vedno si dobrodošla. Tudi če ne tečeš.

Pogrešam pa tud ene par ostalih. D.m.r, pa Frikico, pa Maša se tud že dolg ni javila. Pa še ene par...

Al pa sam jaz ne sledim.. tud to je možno :wink:
Uporabniški avatar
 Frikica
Evo mene... ja res malo zanemarjam TF. Sej spremljam, samo ne komentiram :)...ste pa kak dan tako navite za pisanje, da še komaj kaj vem, kaj se dogaja... :)
Z mojim tekom je bolj slabo...trenutno sem bolj na plavanju in orbiču. Počasi nabiram propadlo kodicijo - ti virusi so mi res pobrali velikoooo energije. Ampak seveda teku se ne bom odpovedala...najbolj mi misli uhajajo že k snegu in teku na smučeh, Pokljuka je že rezervirana. :) Bo pa treba prej še kak km odteči.
Vidim, da ste vse full pridne z nabiranjem kilometrov-v mislih z vami tečem. :)

@Lenči-dej bit važna. :) (če bi bla na tvojem mestu bi še malce bolj z veseljem vpila in še kak drug bleščeč in migajoč podpis dodala)

Bodite pridne in tekajoče še naprej. Se seveda še javim, upam, da naslednjič s pretečenimi km. ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, pozdravljena, lepo, da si se oglasila. Kar pridno migaj, vse koristi :lol: :wink: :D .
Ja, saj bi dodala kakšen bolj migetajoč podpis, če bi znala :oops: :? .
Uporabniški avatar
 Frikica
lenči napisal/-a:Alja, pozdravljena, lepo, da si se oglasila. Kar pridno migaj, vse koristi :lol: :wink: :D .
Ja, saj bi dodala kakšen bolj migetajoč podpis, če bi znala :oops: :? .

Ja, je res spet fajn migat. Trenutno mi res sede plavanje, saj miga celo telo, pa res je v vodi spet lažje pridobit nazaj kondicijo. Bo takoj lažje it na tek. :)
Imam pa v mislih kar en trening načrt...da bo postopoma.
V podpis pa lahko dodaš kakega smeška - ravno tako kot dodajaš v tekstu, samo da ga dodaš pod nastavitvami v podpisu. ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Očitno sem res blond :oops: , ker ne znam :cry: .
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, hvala lepa, ker si pomagala blond polžki.
Uporabniški avatar
 UršaR
IRA napisal/-a:... baje pomaga, če tulite/mo, cepetate/mo, jamrate/mo, preklinjate/mo ... potem, ko se sprijaznite/mo pa gre ponavadi že na boljše!!!

Evo mene!! Tulim, cepetam, preklinjam in predvsem se smilim sama sebi! Torej - nič še ni bolje. Še sreča, da imam v familiji nekaj strokovnjakov (športniki, fizioterapevtka, ... - ni, da ni :D ) in mi ni potrebno preveč okrog skakat. Trenutno bdi nad mano in mojo nogo moj najdražji, ki kar veliko ve o mišicah in športnih poškodbah in raznih masažah, elektrostimulacijah itd. V petek pa pride na obisk moja sestrca, ki je fizioterapevtka in takrat me ona dobi v roke. Saj bi me že prej, pa se meni po službi ne da v Ljubljano (no, če ne bo kmalu bolje, bom prakticirala tudi to).

Torej - čakam na boljše čase! Če bi mi lani nekdo rekel, da bom slabe volje, če ne bom mogla teči, bi mu rekla. da je zmešan. Pa me poglej zdaj. :roll:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Asparagus
solatka napisal/-a:Asparagus, sem te že pogrešala.

Kot so že druge rekle, vedno si dobrodošla. Tudi če ne tečeš.

Pogrešam pa tud ene par ostalih. D.m.r, pa Frikico, pa Maša se tud že dolg ni javila. Pa še ene par...

Al pa sam jaz ne sledim.. tud to je možno :wink:

Saj tečem, samo ne velik(prejšnji teden 2x). Ko pridem iz službe, skuham in pojem, je že tema.
Pol pa grem en krog po Litiji, ali do Šmartna in nazaj, za daljši tek po temi težko zberem voljo.. Prejšnji teden sem ugotovila, da vseeno nisem edini fanatik, ki teče zvečer ob cesti Litija - Šmartno, srečala sem tri fante, lepo opremljene z utripajočimi rdečimi trakovi na rokavih.
Spremljam tudi polžjo temo v zvezi z Barbarinim tekom, mogoče vskočim proti koncu, če bo kdo odpadel.
 katrca
lenči napisal/-a:Pa podpisek sem malo spremenila :wink: , a sem ful važna a ne :--

imaš vse pravice, da si lahko važna, ker si res ultra ULTRA.

Kar se tiče sredinega teka - tudi mene ne bo, imam urnik tako razporejen, da mi bolj paše tek ob 17h, ker imam ravno čas eno uro in pol, ko je moja Tjaša na plesnih. Grem pa potem v nedeljo ob 10h s skupino tekačev ob Savinji, če mi bo čas dopuščal, takrat pa bi šla nekaj daljšega. Sicer pa od sobote še nisem imela minute časa, da bi šla tečt : otroci vse mogoče obveznosti, jaz pevske vaje, gledališče, .....pa bo že.
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA