- 09 Nov 2008, 21:03
Samo lepo počasi in po pameti, pa se ti bo izšlo. Glede ure teka pa je to čisto individaulna izbira, jaz tečem tako zjutraj, zvečer kot sredi dneva, odvisno od letnega časa, od vremena, od časa, od razdalje....
Larchi80 napisal/-a:6h teka![]()
razturate Polžki!!
Jaz sem šla včeraj tečt, od ponedeljka nisem imela časa, skoz nekam leteča in sem komaj čakala, da se spravim malo ven. Me pa še od LM boli mišica na desni nogi- meča. Pa se dobro ogrejem in raztegnem ko pridem domov, ampak vseeno boli. In boli tudi tko ko hodim in me full mori. V torek, ko je plača grem v lekarno po gel. Upam, da bo kaj boljše. Morem pa nogo poštimat če ne, grem z vami v Veleje samo navijat za nas Polžke. Sicer pa sej slabe 4km bi tud tako pretekla. Ne vem, ne vem,...Me je kr mal zasvojil tek, glede na to, da nikoli ampak res nikoli nisem marala tečt, sem presenečena sama nad sabo.
Eno vprašanje. Kakšno uro kaj priporočate za tek?
Pridno tekajte
Samo lepo počasi in po pameti, pa se ti bo izšlo. Glede ure teka pa je to čisto individaulna izbira, jaz tečem tako zjutraj, zvečer kot sredi dneva, odvisno od letnega časa, od vremena, od časa, od razdalje....