Moderator: lenči
Tina1 napisal/-a:Pretekla 17 km, tempo 6:35. Verjetno zadnji daljši tek pred Palmanovo. Zadnjih 7 km je bilo po rahlem dežju, sitno, če nosiš očala, drugače pa kar ok. Boleči nohti, tisti, ki so že itak uničeni, pa boleče noge. Med tekom nič vode.
niki napisal/-a:Tina1 napisal/-a:Pretekla 17 km, tempo 6:35. Verjetno zadnji daljši tek pred Palmanovo. Zadnjih 7 km je bilo po rahlem dežju, sitno, če nosiš očala, drugače pa kar ok. Boleči nohti, tisti, ki so že itak uničeni, pa boleče noge. Med tekom nič vode.
Tina, to je kar lep tempo, tako da glede Palmanove se ne sekiraj, bodo še za tabo v cilj prišli.
Glede očal te pa čisto razumem.. jaz imam enake težave.. kapca na glavi pomaga..
IRA napisal/-a:Tale kungfuninđaexstrafajterskačebela me najboljše opiše![]()
Dalibor napisal/-a:Živijo
sem novi član tekaškega foruma in polžje sekcije
upam da se bomo razumeli in se videvali na tekih ter spodbujali en drugega kot sem jaz počel ko nisem bil še član foruma
povžji pozdrav
lenči napisal/-a:Dalibor napisal/-a:Živijo
sem novi član tekaškega foruma in polžje sekcije
upam da se bomo razumeli in se videvali na tekih ter spodbujali en drugega kot sem jaz počel ko nisem bil še član foruma
povžji pozdrav
![]()
![]()
![]()
![]()
Jupiiii, super, še tukaj hvala, hvala, hvala za izredno spodbudo na Sladkih6, bom vrnila, kadar bom le mogla![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA