Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Tina1
Pretekla 17 km, tempo 6:35. Verjetno zadnji daljši tek pred Palmanovo. Zadnjih 7 km je bilo po rahlem dežju, sitno, če nosiš očala, drugače pa kar ok. Boleči nohti, tisti, ki so že itak uničeni, pa boleče noge. Med tekom nič vode.
Uporabniški avatar
 niki
Tina1 napisal/-a:Pretekla 17 km, tempo 6:35. Verjetno zadnji daljši tek pred Palmanovo. Zadnjih 7 km je bilo po rahlem dežju, sitno, če nosiš očala, drugače pa kar ok. Boleči nohti, tisti, ki so že itak uničeni, pa boleče noge. Med tekom nič vode.

Tina, to je kar lep tempo, tako da glede Palmanove se ne sekiraj, bodo še za tabo v cilj prišli.
Glede očal te pa čisto razumem.. jaz imam enake težave.. kapca na glavi pomaga..
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:Pretekla 17 km, tempo 6:35. Verjetno zadnji daljši tek pred Palmanovo. Zadnjih 7 km je bilo po rahlem dežju, sitno, če nosiš očala, drugače pa kar ok. Boleči nohti, tisti, ki so že itak uničeni, pa boleče noge. Med tekom nič vode.

Tina, to je kar lep tempo, tako da glede Palmanove se ne sekiraj, bodo še za tabo v cilj prišli.
Glede očal te pa čisto razumem.. jaz imam enake težave.. kapca na glavi pomaga..

Tina, takle turbo tempo sploh ne more biti problem, tko uživaško boš šla v Palmanovi, da bo kar lepo gledati :lol: :wink: . Pa nogice pozdravi, da boš spočita za tisto čudovito vzdušje na tekmi :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Sam sprobavam :wink:
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Sam sprobavam :wink:

Jaz pa pogrešam tvojo osico :roll:
Uporabniški avatar
 IRA
Ej dobr, da si me spomnila ...

Sem brskala pa brskala pa mi je enostavno neki manjkalo ...

Tale kungfuninđaexstrafajterskačebela me najboljše opiše :D

Hvala!
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Ej dobr, da si me spomnila ...

Sem brskala pa brskala pa mi je enostavno neki manjkalo ...

Tale kungfuninđaexstrafajterskačebela me najboljše opiše :D

Hvala!

Končno :clap: .. sem jo že pogrešala 8)
 Susana
IRA napisal/-a:Tale kungfuninđaexstrafajterskačebela me najboljše opiše :D

Jaz jo tudi z veseljem gledam...

No, da povem, da sem danes končno res šla teč. Saj nisem dvomila, a tisti "jutri" se tako zoprno vlači sem in tja po mislih. Tekla sem prvič po LM. In je bilo fino, le teža me ovira. Tekala sem sem in tja po svojih potkah, vse skupaj je MapmyRun naračunal 7,5 km, skupaj z dogodivščanimi po poti je bila to ravno cela ura. Ja, da ne boste mislile, jaz sem v resnici polžka.
Malo sem računala, da je za krave že prepozno. Japajade. Krav in psov se neznansko bojim, ne vem, katerih bolj, potem pa teči po naši vasi, če moreš! Tekla sem v eno smer, preveč krav, preblizu ceste... in sem obrnila. Tekla sem v drugo smer, glej tam spredaj, pastir zbira čredo krav in jih žene naravnost po moji cesti naravnost proti MENI. Švrk z očmi naokrog, kje so druge rešitve. Na kolena in pod žico na sosednji travnik. Šit, ravno ta edini travnik ravno ta trenutek drug kmet cik-cak škropi z gnojnico. Odločitev med kravami in gnojnico itak ni bila težka, v trenutku sem bila na kolenih in pod žico in šprint čez travnik. Ne me vprašat, kakšne imam teniske, ampak če pomislim, da bi stala med kravami, je vredno. Aja, vidiš, da bi pa se obrnila in se odpovedala teku, to mi pa sploh ni prišlo na misel. Pohvalno.

LP Suzana
Uporabniški avatar
 lenči
Susana, super, vidiš, si že zasvojena :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Susana, imaš pa tek poln dogoviščin :D pa adrenalina :)
Fino, da ti je uspelo se spraviti ven.. eno uro naokoli tekati je tudi nekaj, ne glede na dolžino. Super!
Uporabniški avatar
 Dalibor
Živijo

sem novi član tekaškega foruma in polžje sekcije

upam da se bomo razumeli in se videvali na tekih ter spodbujali en drugega kot sem jaz počel ko nisem bil še član foruma

povžji pozdrav
Uporabniški avatar
 lenči
Dalibor napisal/-a:Živijo

upam da se bomo razumeli in se videvali na tekih ter spodbujali en drugega kot sem jaz počel ko nisem bil še član foruma

povžji pozdrav

Slika Slika Slika Slika
Jupiiii, super, še tukaj hvala, hvala, hvala za izredno spodbudo na Sladkih6, bom vrnila, kadar bom le mogla :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Dalibor
:P

zato smo pa šli zraven :D
na koncu sem prišel do tega da bi mogoče raje tekel kot pa navijal
bomo pa hmalu
vzdušje je bilo enkratno in vsi tekmovalci ste bili izjemni tudi tisti ki so pretekli malo
važno je sodelovati in se imeti fajn
želim si da bi bil vsak tek takšen kot sem ga doživel na sladkih6
drugo leto bom še sam nastopil

:P
Uporabniški avatar
 Dalibor
lenči napisal/-a:
Dalibor napisal/-a:Živijo

povžji pozdrav

Slika Slika Slika Slika
Jupiiii, super, še tukaj hvala, hvala, hvala za izredno spodbudo na Sladkih6, bom vrnila, kadar bom le mogla :wink: :lol:

sej je še veliko tekov pred nami enkrat eni drugič drugi tako to gre ne :laola

mi smo vedno za spodbujanje in navijanje :D
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA