Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
O lenčiii ... pridna :twisted:

Jest pa si momljam v brado ...
Me je zagrabil krč v podplat in še kar zateguje in zateguje ... upam, da tole čim prej mine, da bom lahko naprej tekla tako kot je treba!

Danes sem počivala, ker grem jutri na zmenek s kRožnikom :lol:

Pa še dragemu je bilo treba kaj za večerjo naštimat in za jutrišnje kosilo, ker dela cel dan :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:O lenčiii ... pridna :twisted:

Jest pa si momljam v brado ...
Me je zagrabil krč v podplat in še kar zateguje in zateguje ... upam, da tole čim prej mine, da bom lahko naprej tekla tako kot je treba!

Danes sem počivala, ker grem jutri na zmenek s kRožnikom :lol:

Pa še dragemu je bilo treba kaj za večerjo naštimat in za jutrišnje kosilo, ker dela cel dan :twisted:

Lp

No, ti dragemu večerjo in kosilo, on pa naj malo podplatka zmasira :wink: :lol: .
Uh, KRožnik :? , saj ga kar pogrešam :cry: . Še dobro, da imam tudi tu fino družbo, da me ponese dalje.
 katrca
jaz pa grem jutri zjutraj na en krog ( 12 km ), da se ogrejem za nedeljo :D Sem te dni pojačala prehranjevanje in moram biti čez vikend pridna, da se pokuri energija, ki sem si jo nabrala.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:jaz pa grem jutri zjutraj na en krog ( 12 km ), da se ogrejem za nedeljo :D Sem te dni pojačala prehranjevanje in moram biti čez vikend pridna, da se pokuri energija, ki sem si jo nabrala.

Super, se boš malo zmatrala, da te bom lahko lovila v nedeljo :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Tina1
Jaz sem danes tudi pazila na tempo. Sem malo prej šla teč na stadion.
5 km, tempo 6min. Na koncu zneslo 29:30, še malo boljši tempo.
Sem pa imela pol kroga cel čas kar močen veter nasproti, tako da sem morala kr več moči uporabit. Ni čudno, da sem imela pulz povprečni 177, max. pa 190.
Nazadnje spremenil Tina1, dne 14 Nov 2008, 23:31, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:Sem se nagradila s sladoledom z banano :P, njami, kako je dobro.

Js pa s saherco in smetano ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Uh Tina in ti se sekiraš za Palmanovo :shock:

Jaz 6min/km nisem še nikol tekla :wink:

Jaz sem pa za danes skenslala nikico in kRožnik :cry: :cry: :cry: , še vedno me zateguje v podplatu, kljub obilnemu mazanju in masiranju ...

Bom šla čez kako uro sprobat ravninski tek pa kar bo bo ... na kRožnik me je pa mal strah it :roll:

Lp
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Tudi jaz sem enkrat tako v luft skakala, potem pa ugotivila, da sem pozabila prestiviti iz milj na km :oops: . No, tko počasi res ne tečeš :lol: , tako da je nekaj drugega narobe. Pa ne glede na tehnične težave, važno da si tekla :lol: :wink:

Em...khm.... :oops: :oops: :oops: :oops: (A je potrebna razlaga :wink: :lol: )

Joj, joj, joj.... mi pa mora vedno ratat ja... :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Tudi jaz sem enkrat tako v luft skakala, potem pa ugotivila, da sem pozabila prestiviti iz milj na km :oops: . No, tko počasi res ne tečeš :lol: , tako da je nekaj drugega narobe. Pa ne glede na tehnične težave, važno da si tekla :lol: :wink:

Em...khm.... :oops: :oops: :oops: :oops: (A je potrebna razlaga :wink: :lol: )

Joj, joj, joj.... mi pa mora vedno ratat ja... :roll:

Važno, da veš, da si še zmeraj čisto supersko tekla :lol: :wink: . Saj vidiš, da nisi edina :oops: .
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:

Jaz sem pa za danes skenslala nikico in kRožnik :cry: :cry: :cry: , še vedno me zateguje v podplatu, kljub obilnemu mazanju in masiranju ...

Lp

Evo, ker sem ostala brez motivatorja se še vedno prekladam doma in razmišljam a bi šla tečt, a ne bi šla tečt, a bi šla.... :roll:
enega potrebujem, da bi v sunil v r.... :oops:
Uporabniški avatar
 IRA
niki napisal/-a:
IRA napisal/-a:

Lp

Evo, ker sem ostala brez motivatorja se še vedno prekladam doma in razmišljam a bi šla tečt, a ne bi šla tečt, a bi šla.... :roll:
enega potrebujem, da bi v sunil v r.... :oops:

Joooj niki jest tut :roll: :oops:

Ravno čakam, da se poležeta kava in zajtrk, nogo mam zavito v metinem žganju in jo lepo segreva ... tako, da ne vem, če nebi jest vseeno kr spakirala pa šla na kRožnik :twisted:

Človek se takole sam enostavno nikamor ne premakne :twisted:

Kdaj mate vi kosilo? :lol:
Uporabniški avatar
 niki
he he

Po moje okoli 13h.. se je tašča ponudila pa sem se odločila kar sprejeti :D
Uporabniški avatar
 IRA
Sepravi, če bi se jest zdele zrihtala pa ene dobre pol ure rabim do tja, sepravi bi bla lahko tam okol 12h ... :roll:

Pa eno urco je kRožnika ...
Bi blo že pozno, a ne? :roll:

Lp
Uporabniški avatar
 niki
Se bom zmenila, da bom kasneje jedla, če si res pripravljena priti :D

Jaz sem že na pol oblečena :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Jest sem še v pižami, sej oblečem se hitro, sam mal bom rabla, da še poberem stvari za preoblečt ... mam pol še opravke po Lj ...

Grem ... te pokličem, ko bom na na Brdu ... :laola

Lp
  • 1
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA