Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Bravo turbo lenči :twisted:

Praviš, da grejo cipele kr same :twisted: :lol:

Hja, grejo, kaj pa naj drugega :wink: . Tema, pes ves prestrašen, mene črviči prve dva kilometra (strela, je smotano kazat tazadnjo kje tko mrzloooooo :oops: ), komaj se ogrejem, potem pa par vlakov mimo, da nisi čisto sam sredi noči :shock: in na koncu no ja, rekord na tej trasi, čas na km pa ni bil turbo :? .
Cipele so pa zaenkrat res pozitivno ocenjene :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Termo gate, turbo copate, v vsako roko en peglezn, pa šiba polžja sekcija :lol:

Ha, ha, povodec je malo lažji od peglezna, termo gate sem pa pozabla gor dat :twisted: . Bodo v Palmanovi, peglezn pa ne vzamem s sabo :wink: . Turbo copate pa bodo na nogi. Samo, upam, da šmrkanje ne bo sedaj še hujše :( .
Uporabniški avatar
 lonely
lenči napisal/-a:

Hja, grejo, kaj pa naj drugega :wink: . Tema, pes ves prestrašen, mene črviči prve dva kilometra (strela, je smotano kazat tazadnjo kje tko mrzloooooo :oops: ), komaj se ogrejem, potem pa par vlakov mimo, da nisi čisto sam sredi noči :shock: in na koncu no ja, rekord na tej trasi, čas na km pa ni bil turbo :? .

Torej "drži" moj komentar na eDnevniku
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Torej "drži" moj komentar na eDnevniku

Imaš prav, mojstri obvladate :clap: . Če bo tako, jim bom odpustila njihovo "grdobo" :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Jaz sem šla danes tudi eno kratku turo.
Prve dva kilometra sem mislila kr umret :lol:
Potem se je začelo odpirat in prav lepo sva skakljala z mojim detetom :D

Tudi moj namen je bil, da grem malo sprobat mraz, opremo in pogruntat kaj zares rabim v Palmanovi.

Aja ... pa od sobotnega kRožnika je ostal nek tak čuden priokus, sem se kr malo "bala", če še znam tečt :twisted:

Pa vmes še gruntam katere teniske mi bolj sedejo, katere manj ... ene povzročajo nekaj, druge spet nekaj tretjega ... skratka, ni nam dolgčas!

Jutri grem še en krog, nekaj takega kot danes cca 5 - 6km ...

Potem pa sam še masiram, počivam in po Zdravkotovo - vsaki dan pobožam noge in jim tiho povem, da jih imam rada :twisted: :D :lol:

Aja ... pa bašem se z vitaminčki ...
Kamorkoli se obrnem so vsi smrkavi, krehavi, bolečegrlni, vročični ...

Upam, da prođem vsaj do Palmanove :D
Pol pa tut, če me mal pošlata ... itak si bom vzela teden pavze ... se počutim tako nekako kot je Clasix opisal :D :P
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a: na tej razdalji sem postavila rekord :shock: . Pa sem tekla čisto na izzi, povprečni puls 155 .

Bravo :clap: Pa pulz je tudi vrhunski.. dobra si..
Na kakšnem K-rožniku bo kmalu tako, da te bom samo še na startu in na cilju videla :)
Jaz sem se tudi odločila, da grem danes preverit moje počutje, me je kar malo strah glede na zadnji tek.. Upam, da bodo danes noge lahke..
Prav zanimivo mi je kako, me en tak neuspeh zastraši za v naprej, ampak si ne pustim vzeti veselja do teka (vsaj za zdaj še ne :wink: ).
Uporabniški avatar
 niki
Ira, ti si čist divja :) .. Daj še mene nalezi s toliko volje do teka, da se mi kakšen kilometer še nabere.. Sem včeraj gledala svoj tekaški dnevnik pa tako švoh zgleda s kilometrino :roll:
Uporabniški avatar
 UršaR
niki napisal/-a:...Prav zanimivo mi je kako, me en tak neuspeh zastraši za v naprej, ampak si ne pustim vzeti veselja do teka (vsaj za zdaj še ne :wink: ).

Niki, a si potem predstavljaš moje strahove? Po LM sem tekla samo 3x :!: , pa še to hudo počasi, ker me je noga bolela. In zdaj ta noga še kar boli, jaz pa tečem nič. :evil: In že zdaj me je strah, kako bo, ko bom spet tekla. Sicer komaj čakam ta trenutek, pa se ga že zdaj bojim. In že zdaj me je strah, da se bo bolečina ponovila.

Ah, kdo bi me razumel. :roll:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Loni
Ko smo ravno pri pulz, moj je tudi bil včeraj na zame ravni trupla, povprečen 135 pri tempu okoli 6'/km. Sem se malo uščipnila, da sem videla, če sem še živa. Morda pa je to povezano s temperaturo, mi je še utrip malo zmrznil.
Uporabniški avatar
 lenči
Niki, KRožnik je pa še vedno uh, klanci :oops: , tam pa ne gre tko hitro. No sicer ta moja proga ni ravna, samo nekam ponoči ne vidiš teh klančkov :wink: . Moj tempo je bil 6.25 tko, da ne se bat :lol: . Ma me kar malo metuljčka v trebuščku za Palmanovo, mislim, da bo težko kaj hitreje od LM šlo, ker sem utrujena, prehlajena (pšmrk, krhk :oops: ), rešijo me lahko edino copate :rol: :hehe: . Pravzaprav pa mi je prijetno tudi samo odtečt, ker Sladkih6 je še vedno zame vrhunec sezone :wink: .
Urša lepo počasi boš začela pa bo šlo. Pa na forum po motivacijo boš prišla :lol: .
IRA, te čisto razumem, začet je kar težko, sem včeraj težko zmigala ta zadnjo v moving, samo sem morala copate ulaufat :D .
Danes preverim drugo kombinacijo oblačil na teku, potem pa vidim, kaj v Plamanovo. Veter me edino skrbi. Saj če me 2-3 km zebe bom preživela, samo da me potem ne prepiha čisto, ko mi bo vroče :oops: .
Loni, ti si pa itak zakon, tak tempo pa 135 puls :shock: . Pri 135 pulsu mam jaz tempo - peš hitra hoja :oops: . Očitno te je viroza zapustila in boš v Palmanovi šibala kot strela (-1.59.59 :wink: )
Uporabniški avatar
 niki
Jaz imam 135 pulz sam, da se v avto vsedem :lol:

No jaz sem že nazaj.. sem kar zadovoljna, tekla brez problemov in naredila celo več km kot si si zadala. A veste zakaj? Na poti že proti avtu, ko sem tekla, je ena taka majhna bela kepica (kuža) pritekla do mene, veselo in razigrano, kot da me pozna in me je tako v dobro voljo spravila, da sem naredila še en dodatni krog :D Kar domov bi jo vzela..

Tik pred domom pa je ena sraka delala samomor, namreč letela je nasproti mene, ki sem se peljala v avtu in se tik pred avtom spustila na tla, na cesto.. Bremze prijele, sraka živa, čeprav ko pomislim, da so mi nazadnje tako grdo fasado posrale.. khm.. se mogoče ne bi tako mučila z bremzanjem :ignore:

Ko sem se oblačila v tekaške cunje sem dojela zakaj me že nekaj dni boli peta.. namreč imam modrico na njej :shock: svašta! kaj vse bom doživela pri tem teku.. :roll:

Urša, te čist razumem.. jaz upam, da se ti uspe pozdraviti, to se ti pa res že vleče.

Lenči, to je čist soliden tempo, sploh če gre v klanec.. jaz takega že nimam ko grem k-rožnik.
Uporabniški avatar
 solatka
Pa sem tudi jaz po dooolgem času šla odtečt eno 7-ko.

Je bil tak leeep in toooopel sonček, da sem kljub utrujenosti (neprespana noč in lutanje po totem Mariboru) šla.
Sicer sem mela načrt sam "ta kratko verzijo", ampak me je sonček premamil in sem ga šla lovit.
Pasalo je. Sicer rekordov nisem podirala he he...
Šla sem pa brez pulz metra ker itak ma zadnje čase neke čudne prebliske. Zadnjič mi je polovico teka kazalo da imam pulz 205 (začelo je tako kazat že ko sem štartala), drugo p'olovico pa mi je kazalo 145.
Tako da.... nisem dovolj pametna da bi doumela logiko te tehnologije.

Sicer pa sem imela danes eno "globoko debato" o teku s sošolko. Prav zanimivo je opazovat reakcije ljudi, ko povem, da tečem.
 Susana
Lepo vas je brat...

Samo toliko, da ne boste mislili, da ste se me znebili. Vse gledam, vse mislim, celo tečem. :) :)

1/ Nisem se še sprijaznila s temo. Moram najti nekaj rezervnih načinov. Tukaj okoli naše vasi so tako širna osamljena polja in tako širni črni gozdovi... da me je majčkeno strah... sem ugotovila na teku v ponedeljek.

2/ Stopalo me še vedno boli, po vsakem teku sem 2 dni invalid. Tako da ne vem, kaj naj sploh naredim. Po opisu enkrat v Poletu si mislim, da imam težave s tisto kito, ki spodaj povezuje peto in prste. Spodaj na peti je vpeta točkovno (in tam boli, menda je obremenitev večja), na prstih je vpeta pahljačasto in ni problema. Po LM sem se dva dni oprijemala zidov, tako je bolelo, potem še tri dni ornk šepala. Dva tedna sploh nisem tekla. Počasi pozabim, pri hoji se ne oglaša več, grem teč in sem za dva dni spet fuč. Pa kaj si misli ta kita, da bom sedaj do pomladi čakala? S čim si delam več škode? Namreč če bom za predolgo nehala, tudi ne bo dobro...

No, toliko zaenkrat. Res vas je lepo brat... Bom navijala za Palmanovo, obljubim, da ves dan. :)
LP Suzana
Uporabniški avatar
 IRA
Čer ...

Samo, da se pofočkam ... mi ni do besed :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Lepo, smo pridni polžki :lol: .
Jaz odtekla še malo za uvajanje copat danes. Zelo počasi, ker smo šli nekam čudno navhrib :oops: . No, desni podplat danes malo štrajkal, ampak nič posebnega. Utrujena sem :? . Do nedelje se bom že spočila.
Lepo tekajte in počivajte pa veliko užitkov :D .
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA