Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 MarP
Draga polžja sekcija.

Čeprav ne spadam ravno v vašo skupino, se mi vaša tematika na forumu najbolj dopade. Res ste sami čudoviti pozitivci. Sem vaš oboževalec. Upam da se bomo kmalu spoznali. Če ne prej na nočni desetki. Maša, pridružujem se mnenju metkemarjetke, tvoj blog je res nekaj posebnega. Mislim da imaš poleg vseh ostalih kvalitet tudi izredno tenkočuten literarni smisel. Na kratko: užitek te je brati.

Tecite počasi, da se obdržite v svoji sekciji in ostanite (kot pravi Wega) lepi, pametni in skromni.

Lp
Marjan :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Maša, koliko je res klanca na DM teku? Vse kaže, da jo bom mahnila na DM tek :lol: , jutri grem plačat, pa ne vem, katero razdaljo naj prijavim. Malo me mika 15k, ampak če je prehud klanec :? . No upam, da bo tud parkirišče možno dobit kje blizu.
 sephadex-75
Klanca je kar precej. Mogoce ga je kdo ze kdaj izmeril, pa ti bo lahko podal natancno visinsko razliko, samo bi rekla da ga je tam okol 90 metrov na krog. Tako da ce nisi prepricana, se raje prijavi na 10, da ne bos v tretjem krogu potem trpela in preklinjala vsega.
Nazadnje spremenil sephadex-75, dne 30 Maj 2008, 22:53, skupaj popravljeno 1 krat.
 sephadex-75
Sem nasla izpis iz lanskega leta: moj polar je v enem krogu nameril 92 m visinske razlike.
Uporabniški avatar
 lenči
Sephadex-75 hvala za odgovor. Sem se odločla, da preklinjam in trpim kar vse tri kroge. Razdalja vem, da ni problem, se bom pa spopadla še malo več z višinci. Je moja glava rekla, da če sem jih na Šmartinskem premagala, jih bom tudi v Ljubljani :wink: . Bom pa jutri potrenirala malo bolj "klančkasto" progo. Mi je všeč, ker jih gre večina na 5, se bom lepo počasi ogrela, potem pa na 15 itak ne bo prehuda gužva in ker zame čas ni pomemben, jo bom prisopihala na cilj, pa četudi zadnja :lol: :wink: . Bo vsaj en polžek na 15k, da bomo zastopani. Mogoče pa se mi kateri pridruži :wink: .
Uporabniški avatar
 solatka
Bravo Lenči, za 15-ko! :clap:

Fanči in MarP hvala za vzpodbude. Polžki, bomo počas morali ustanovit naš fan club :lol:

Tina, dobrodošla med Polžki.

Vidim, da bomo kar zastopani na DM-teku. Mene žal ne bo.

SE grem pa danes prijavit na Nočno desetko.

Včeraj sem odtekla svojo dozo. SEm pa naredila napako in šla tečt na pol želodec.
Uživancija, da te kap......NOT. Tako mi je bilo slabo...
Je pa vseeno bilo lepo tečt, po umiti naravi - direkt iz pralnega stroja :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Hi hi hi... a vam neki povem?

Polžja sekcija šteje natanko 13 članov :lol: in dva fena :wink: (za njiju vemo) :)
Uporabniški avatar
 Maša
Ojla polžki!
No, jaz sem danes zjutraj odjadrala en DMjev krog. Klanec je dolg in sva se malo skregala, ampak sem zmagala :D . Mi je pa težko pomislit, da bom na DM teku šla ugriznit vanj po prvem krogu še enkrat. Še dvakrat pa - ne bi. Vsaj tokrat ne. Je blo pa caaarsko in se že veselim, da se vidimo! :clap:

MarP, še tebi hvala! Sem navdušena, da z veseljem bereš moje jamrarije in mi pohvale sevede izredno godijo :lol:

Lep dan vsem, mislim da bo!

Maša
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, izgovora sedaj ni več, grem na 15k :juhuhu: . Maša, če mi slučajno ne bo šlo še tretjič, bom pač samo dvakrat. Ampak tako enostavno se pa ne dam :lol: :wink: . Bo še večji užitek trikrat dati vetra klancu. Bom videla, kako bo jutri, ko se bom spopadla s klanci. 8 km klanec neprestano s kolesom premagam, nekaj kondicije pa le imam. Čas pa itak dela zame

Maša, bom pa z veseljem prebrala tvoje "jamrarije" po DM teku, ker sem prepričana, da bo čudovito doživeto opisano. Vsaj dosedaj sem prav z veseljem prebirala tvoje pisarije. Kar sedejo v dušo.

No, sedaj pa hitro še enega polžka, drugače bo 13-ka prehudo pravljična številka. Solatka, fenov je pa verjetno tudi še več, sam niso se še pofočkal.

Bravo polžja sekcija, upam, da bom koga na DM osebno spoznala. Moj razpoznavni znak bo polžek na TF kapici.

Lep dan in lepe kilometrčke vsem.
Uporabniški avatar
 Maša
Lenči, navijam zate, da se boš v tist klanec kar trikrat vrgla. :lol: Sem tudi sama malo razmišljala, da bi se na 15 prijavila, ampak mi ni žal, da se nisem. Enkrat bo že. Bom gledala za polžki na poti!

LP, Maša
Uporabniški avatar
 solatka
Še en polžek več bo na Nočni desetki.
Sem se prijavila in plačala. tako, da zdaj mi ostane samo jamranje še :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Zdravo polžki!

Tudi jaz sem prijavljena za nočno desetko. :)
Včeraj sem tekla, kljub bolečinam v trebuhu, da bi dosegla 100 km ta mesec, pa sem bila tako zanič, da sem prej obrnila in se vrnila, čeprav sem vedela, da ne bo dovolj :cry: . Zato grem danes na en lažji vzpon in tek nazaj, da bo cilj izpolnjen.
Drug teden, ko računam, da bo počutje spet o.k., pa štartam na razdaljo preko 10km. Problem je predvsem v glavi, vzeti si moram dovolj časa, si dovoliti malo hoje vmes. Ponavadi po 9-10 km nisem niti posebno utrujena, čeprav hodim le vsega skupaj kakih 100m, pulz imam nekje 141-161, ko zagledam avto, še malo pospešim do njega. Ampak do sedaj se še nisem pripravila, da bi šla še km ali dva naprej od točke kjer obračam :evil: čeprav že lep čas razmišljam o tem.
Izgleda, da sem jaz tak bolj ziheraški polž, ki se nerad preveč napreza.
Zato sem tudi na DM prijavljena samo na 5km.
Zdaj pa moram še opraviti tisto, kar sem si naložila, malo pospravljanja in malo rekreacije. :wink:
Uporabniški avatar
 Frikica
Živjo, polžki!

No, jaz sem se tudi kljub moji "razštelanosti" in prebavnim motnjam odpravila malo ven, najprej na sprehod, ampak sem potem ugotovila, da če sem se že pripravila do tega, da grem na sprehod, je pa vseeno, če grem tečt. :roll:
In sem šla...prvi kilometer je bil težak ko sam hudič, noge niso šle nikamor, vse me je motilo...sem si začela že ogledovat klopce :oops: ...no, ampak sem le nekako šla in odtekla 5km...

@Solatka in Asparagus: Super, da ste se prijavile na Nočno 10ko, nas bo res kar nekaj...
Pa tudi na DM teku nas bo kar nekaj, na vsaki razdalji bomo imele nekoga, ki nas bo častno zastopal...

:juhuhu:

@Maša in @Lenči :clap: bravo, da ste se odločile, da boste v klanec zagrizle več kot enkrat...bomo navijale, ko bomo odtekle svoj krog.
:laola
Uporabniški avatar
 lenči
Najprej, hvala za vzpodbudo :wink: .

Da se pa ne bi res osramotila :oops: , sem jo danes mahnila malo potrenirat. In da me Tivolski klanci ne bi vrgli iz tira, sem izbrala mojo najhujšo varianto (v en klanec poljubljaš kolena :lol: ) in to ponovila, da bo res držalo. In sem preživela. Najhuje je bilo na koncu, ker je sonce "sijalo". Upam, da je na DM teku kaj senčke, da bo lažje.

Aha, pa še to (upam, da šef ne bere foruma), malo sem se "zmotila" pri km. Če 2*6 dodaš 4 = 16 km. Takole, še en kilometer več. Pačasi se res bližam 21k. No in vse skupaj sem spravila pod streho po 2 urami.

Maša, kako so pa kaj okrepčevalnice na DM teku? Jih je dovolj? Moj "tank" je zelo majhen in moram večkrat "polniti" :lol: .
Uporabniški avatar
 Maša
lenči napisal/-a:
Maša, kako so pa kaj okrepčevalnice na DM teku? Jih je dovolj? Moj "tank" je zelo majhen in moram večkrat "polniti" :lol: .

Tega pa ne vem, grem letos prvič. Lahko povem samo za senčko - je ne manjka :D.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com