Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ja, ja lenči ...
Jutri/danes se je treba naspat ...
Bo treba zgodaj vstat ... :wink:
Ej ... kakšne maš pa ti kej plane z obleko, jaz sem še kar v dilemi ... vreme se tako spreminja, da za trenutek, dva, tri ne vem kako bo...
No itak bom mela vse s sabo in se odločila na kraju samem ... ko bo valda že kej več jasno :D
še mal, še mal :lol:

Jaz bom imela dolgo in kratko tekaško majico s sabo, hlače dolge (ne čisto tanke, spodaj pa "pumparce" :wink: ), čez pa tanek anorak, če bo pihalo, drugače pa nič. Ali bom oblekla dolgo in kratko majčko skupaj pa se odločim na licu mesta. Vreme je napovedano brez padavin, 5 stopinj, po dveh kilometrih bom itak vrgla rokavice dol :lol: . Pa trak za ušesa bom vzela s sabo, če bo potrebno.
Itak nam bo kmalu vroče :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
V bistvu sem si jest čist isto zamislila ... sam brez pumparc, ker jih nimam ...

Jaz bom mela, debele pajke (da ne rečem žabe po Fotrovo :lol: ) ... majica kratka/dolga in anorak, če bo vetrovno ... trak za uhlje (me hitro zabolijo), rokavice in nek mini buff (so jih talali na LM pa prav pride za grlo)...

Če bo 5 stopinj bo itak vroče.
Sem se v ponedeljek čisto preveč oblekla pa je bila nula ... :wink:

Rokavice dam pa tut jest po dveh km v žep :twisted:

Joj nam bo luštno ...
Uporabniški avatar
 Tina1
IRA napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:Jaz pa sem si končno kupila buff, mi pride sedaj zelo prav zaradi vetra.

Kje si ga kupila?
Katerega?
Kolko €?

Se že kej veseliš Palmanove???
Jaz komaj čakam, jutri še spim, ležim, jem pol pa gasa ... magari v sneg in veter :twisted:

Kupila v Tomas sport. 15€, je un tanek.
Hm, se veselim, Palmanova mi je kot mestece zelo všeč, teka pa se kr mal bojim. Komaj čakam, da štartamo, ker pol ne bom več tolk tuhtala kot do sedaj.
Uporabniški avatar
 solatka
Zdej ste me spomnile....

Od LM sta mi ostala 2 kupončka s popusti, ki jih ne bom uporabila.
Če je kdo zainterisiran, z veseljem podarim.
Ne spomnim pa se kolikšna sta popusta pa za katere trgovine.
Uporabniški avatar
 Tina1
solatka napisal/-a:Zdej ste me spomnile....

Od LM sta mi ostala 2 kupončka s popusti, ki jih ne bom uporabila.
Če je kdo zainterisiran, z veseljem podarim.
Ne spomnim pa se kolikšna sta popusta pa za katere trgovine.

Popusta za Intersport. Sem ravno danes izkoristila tistega za tekstil in si kupla švic majco z dolgimi rokavi prosport, lepo črno, dala sem samo nekaj čez 9€ :P Mogoče jo bom mela jutri v Palmi.
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, Polžkice! Kako vas je lepo brat - ene pridno tečete, druge ne veste, kaj boste oblekle za Palmanovo ipd. Jaz pa samo čekiram. Hmmm. No, saj bom tudi jaz kmalu spet tekla. Obljubim. Sem pa včeraj plavala. Sosedi imajo pokrit 12-metrski bazen, ki ga celo zimo ogrevajo. Poleti (ko je odkrit) smo ga že večkrat koristili, včeraj pa prvič tudi v mrazu. Otroka sta bila navdušena, ko sem jima omenila, da bi šli v bazen. In smo čofotali, da je bilo veselje. Jaz pa sem pridno razgibavala svojo nogo in moram reči, da mi je zelo pomagalo. Bomo še šli. Super, da imamo tako krasne sosede, ki imajo še bazen povrhu. :D Ko smo se oblačili pred odhodom, je naš mali lump z močno voljo in hudim karakterjem (baje se tako lepo reče svojeglavim mulcom) naznanil, da se že ne bo oblekel in tako jo je k sosedom mahnil v kopalkah. (Samo čez ulico sicer.) Ma, se mi ni dalo z njim (spet) pregovarjat! Pa seveda sploh ni bil mraz. :roll: Mami itak nima pojma!

No, toliko o mojih dogodivščinah - če že o teku nič ne pišem, moram pa vsaj kaj drugega natrosit! :oops:

Vsem, ki greste v Palmanovo želim en krasen dan in lepih, uživantskih in čim krajših 21 km!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 IRA
Ha ha ha ...

Urša, si prav predstavljam malega "kakšenkarakterže" vraga v kopalkah ... upam, da nimate še kakšnih starih sosedov, da ni koga kap, ko je gledal na ulico :wink:

Drugače pa hvala za lepe želje.

Jaz sem seveda ugotovila, da meni mraz ustreza, samo, da me je zadnje parkrat kar zeblo v rit in trebuh (se bojim za ledvice, mehur... ) in sem jo ucvrla v trgovino z namenom, da kupim tople pajkice ....

Na mojo srečo (in boljše počutje pri nakupu) sem sproti izkoristila še znanje tekaškega trenerja, ki se je slučajno sukal po isti trgovini in je samo pokimal moji izbiri ... seveda, najdražji možni - kakopak :roll: :twisted:
Posledično moram zdej celo zimo tečt, ker me ne sme zebst niti pri metru snega :twisted: :twisted: :twisted:

Tko ... tale Palmanova je hujša kot zmenek. Resnično ... tko neučakana, tko na fedrcih, tko v pričakovanju ... pa še po nove - najdražje - hlače tik pred zdajci ...
Ma tko ni blo pred nobenim zmenkom :P

Tralala ...
Zdej grem pa dragemu večerjo spečt ... :lol: 8)
Morm, da bo jutri glasno navijal .... in me slikal v cilju ... upam, da bo dost dolgo časa čakal tam na cilju ... da me ne bo že iskal kje med tekači, ko bom jaz še v zadnjih šikanah :twisted: :twisted: :twisted: :roll:

Gremooooooooo ... jupijeja, gremoooooooo ... pa magari po snegu :twisted: 8)
Uporabniški avatar
 lenči
No, IRA, tole je pa bla huda :lol: :D . Pomembno je, da se boš fino počutila in boš lepo tekala jutri. Po moje te bo družba čisto našpičila in boš šla kot sama strela :juhuhu: .
Vse je spakirano, samo še vsatit bo treba, Mojco poberemo in gasa proti Italiji. Bomo malo pred vami :lol: , da se imamo čas zgubljat v Palmanovi :oops: . jaz sem bila danes po masaži čisto "zmahčana" in se mi ni nič ljubilo :D . Upam, da bodo jutri nogice veselo capljale po progi.
Kakšen sneg neki, še sonček bo sijal :lol: :wink: .

Urša, take sosede si vsak želi :wink: . No, na srečo imam jaz Zdravilišče skoraj za soseda, imajo tudi 1urno karto za plavanje, jo bom pričela koristiti.

Tina, takšno majčko imam tudi jaz, prav super so, jutri bo na meni.

Kupončki so pa samo do konca novembra, pazite.

Lepo se imejte in uživajte jutrišnji dan.
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Kupončki so pa samo do konca novembra, pazite.

Sem dans ponucala za tadrage gate :)

Jaaaaaa ...
Jest še nimam spakirano, nekako se bojim, ker bo spet ratal full.
Sem še v dilemi, naj grem kar oblečena tekaško, pa sam za preoblečt s sabo ... kam z vso to prtljago ... kako vse skupaj zminimizirat ... :roll:

Pripomočke med tekom bom mela po žepih anoraka, sem kupla posušeni ananas, dextro mam še, frutabello :shock: ... tekočina upam, da bo kje po postojankah, ker se z mojim napajalnikom še nisva čist fajn ujela ... ma bo že ...

Drugač pa tut jest mislim, da bo sonček ...
Upam pa da bojo temperature še vedno hladne, da ne bomo vsi crkaval vmes od vročine ... :roll:
in v cilj prinoreli v gatah in modrcih z vso odvečno opremo zavezano okol pasu :twisted: :lol:

lenči, srečno pot ...
Se vidimo jutri!

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA,
Jaz bom imela oblečeno tekaško, je manj preoblačenja potem v Palmanovi. Samo zoknčke in copate gor, trenirko in flis dol, pa sem pripravljena :lol: :wink: .
Se vidimo :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Ijooooj ....
... a mormo sploh še spat :oops: :twisted:

Jest že kr vidim, da se bom vsake pol ure obračala in gledala na uro "kolk časa moram še spat" ...
pa čez okno, če slučajno sneži (če moram še skidat prej) ... pa če je zmrznjeno ... da še spraskam okna ... pa ...

Tralalalala ...
Ej lenči, a vi pridete pol na kosilo za nami ?

Lenči kdaj moraš pa vstat ... jaz cca ob 5h .... :D

Matr ni ga junaka, ki bi me prepričal, da bom jest kdaj ustala ob 5h zjutri zato, da bom šla nekam tečt :P :lol: :D

Če bo šlo tkole naprej mi bo do poletja mala malca vstajat sredi noči in delat jutranje treninge ...

... se staram?
Verjetno :P

Al sem pa sam zaljubljena? Slika
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, na kosilu ne bomo z vami, v mislih pa :lol: :wink: .
Vstati pa moram ob 3.45 :twisted: , ob 4.30 poberemo že Mojco.
Ja, tako je to, ko se zaljubiš, vidiš sredi zime rožice rast :lol: :wink: .
Trenutno luščim arašide, srfam po netu in pijem moj Schlosgold :wink: . Pa počasi jo mahnem na uspavanje in potem bom morala sredi noči vstat :twisted: .
Nočko :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Oi Polžke in Polžki.

Najprej... jutri bom v mislih z vsemi ki tečete v Palmanovi. Dršte se... Pa ne zmrznit.

Danes sem odtekla 4km. Matr je blo mraz. So mi kr mišice na nogah zmrznile (komentar na to je bil: To pomeni da moraš hitrej lavfat).
Prvi km sem tekla ko en kripl (v mrazu se pač ne da švercat brez ogrevanja ), komaj sem dihala. Pol ko sem se pa ogrela je bilo pa čist fajn.

Ugotovila sem da bom morala biti fejst fejst pridna če čem doseči 500tko do 31.12.
:roll:
 mausi
ojla Polžike in Polžki :wink:
vi veselo tekate, jaz grem pa na sprehod - en tak malo daljši če nam bo uspelo...dan je preveč lep, da bi čepeli doma, zunaj je sočnek in prekrasen dan

glede bonov za Interspar - če jih kdo rabi naj se javi mu z veseljem pošljem

lep dan vsem skupaj
Uporabniški avatar
 lenči
Mausi le uživaj te lepe sončne dni.
Polžki, danes sta IRA in Tina čisto podivjale na tekmi v Palmanovi :laola :clap: . IRA mi je vseskozi gledala v mojo seksi zadnjico :oops: :wink: (tako pravi :ignore: ). Čestitam, odlično sta opravili svojo nalogo.
Jaz :?: . Hm, saj sem na blogu vse opisala. Danes ni bil moj dan. Preutrujena, je treba malo daljša regeneracija po maratonskih razdaljah za kakšne rekordne dosežke. No, seveda sem čisto lepo tekla, ponovila rezultat LM. Tekma pa čudovita in priznam, tudi zgodnje vstajanje bom prenesla za tole tekmo prihodnje leto :wink: :lol: .
Lepo tecite, jaz jutri uživam v zasluženem dopustu :juhuhu:
  • 1
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA