Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
Hm... sem mislila, da bom danes tekla. Pa sem se raje šla kepat :lol:

Ugotovila sem, da bo treba "nagruntat" taktiko za tek po snegu.
Glede na moje današnje izkušnje (drsanje po cestah) bi znalo biti zanimivo... mislim, lovljenje ravnotežja :roll:
 spela*
Tina1 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Bravo, Tina! O tem srečanju smo pa slišali zanimivo zgodbico, se mi zdi. :lol:

Res? Me zanima, kakšno verzijo ;)

Govori se nekaj v zvezi s tem, da je ena od vaju pričakovala, da bo druga dama malo mlajša. :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
spela* napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Bravo, Tina! O tem srečanju smo pa slišali zanimivo zgodbico, se mi zdi. :lol:

Res? Me zanima, kakšno verzijo ;)

Govori se nekaj v zvezi s tem, da je ena od vaju pričakovala, da bo druga dama malo mlajša. :lol:

Tale zgodbica je pa tut na mojem zelniku zrastla ...
Jest sem tut mislla, da je 5rca ena taka frklca :twisted: :twisted: :twisted:

Zdej pa mislim, da je veseljačka in frklca po duši ... 8)
Krasna je :P
Uporabniški avatar
 Ksenija
ahoj, še živim, včeraj za menoj 7 km čudovitega počasnega teka, res počasnega. mi je nekdo nehote dal eno idejo - počasi se daleč pride ;) no in bolečina se je povrnila, pa sem šla na dodatno terapijo, dobila neke zadevice, napotke, v sredo zvečer se slišimo in jaaaa, skor sem v sedlu... nekak sem pomirjena s seboj po včerajšnjem dnem, se mi zadeve lepo kristalizirajo... jutri če ne bo preveč deževalo grem spet ;) tečt... pa še nekaj se mi realizira... ja komaj čakam jutrišnji dan
čestitam vsem, ki ste včeraj jutri danes doživeli kakršen koli uspeh. Loni, koleno kaj boljše?
haha jst sem za 5rco mislila da je ena druga dečva, ki je imela na enem forumu zelooo podoben vzdevek ;) sem pa po njenem odgovoru spoznala da ni frklica ampak kako pravite žverca po duši...
grem jst spat... danes bil naporen dan, ampak je pa fajn ko me ne vrže iz tira ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:ahoj, še živim, včeraj za menoj 7 km čudovitega počasnega teka, res počasnega. mi je nekdo nehote dal eno idejo - počasi se daleč pride ;) no in bolečina se je povrnila, pa sem šla na dodatno terapijo, dobila neke zadevice, napotke, v sredo zvečer se slišimo in jaaaa, skor sem v sedlu... nekak sem pomirjena s seboj po včerajšnjem dnem, se mi zadeve lepo kristalizirajo... jutri če ne bo preveč deževalo grem spet ;) tečt... pa še nekaj se mi realizira... ja komaj čakam jutrišnji dan
čestitam vsem, ki ste včeraj jutri danes doživeli kakršen koli uspeh. Loni, koleno kaj boljše?
haha jst sem za 5rco mislila da je ena druga dečva, ki je imela na enem forumu zelooo podoben vzdevek ;) sem pa po njenem odgovoru spoznala da ni frklica ampak kako pravite žverca po duši...
grem jst spat... danes bil naporen dan, ampak je pa fajn ko me ne vrže iz tira ;)

Bravo, super, držimo pesti in fige in učke križamo :roll: . Jes, super :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Ksenija
nič škilt... to lahko ostane trajno 8)
Uporabniški avatar
 Loni
Ksenija napisal/-a: Loni, koleno kaj boljše?

JE, danes nič več ne boli, obkladki in glukozamin delajo čudeže, predvsem pa današnje lenarjenje.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni napisal/-a:
Ksenija napisal/-a: Loni, koleno kaj boljše?

JE, danes nič več ne boli, obkladki in glukozamin delajo čudeže, predvsem pa današnje lenarjenje.

super! me veseli!
pri meni padla danes odločitev da sprobam, če še znam na tekaški stezi tečt, nekaj mi časa zmanjkuje in ker se je nekdoooo takooo potrudil, da jo je končno iz sušilnice na pravo mesto prinesel, bo danes tek na njej ;) počasi in vztrajno se vračam... pa še native - american indian music - earth drums mi bodo pomagali... kakšno tekaško play listo mam jst :lol: od indijancev, klasike do rocka... ;)
Uporabniški avatar
 Asparagus
Punce, čestitke za nastop v Palmanovi :laola

Tale zima je prišla kar prehitro, jaz bi veseli december z veseljem preskočila. Ugotavljam tudi, da če hočeš tečt v vseh sezonah in imet ustrezno opremo, tek sploh ni poceni šport :?

Zimske superge, ali novi škornji, to je trenutno moja dilema. Tiste Wanaka, ki jih prodajajo znižane, se bojim, da niso zame, ker sem pronatorka in sploh pozimi tečem po asfaltu :cry:
Uporabniški avatar
 UršaR
Samo, da vas pozdravim. Še migam. V nedeljo sva šla z možekom na sprehod na Brdo (Kranj). Ko sva že nekaj časa hodila, sva ugotovila, da bi lahko šla kar cel krog (dobrih 9 km, če se ne motim). In sva malo pospešila tempo (hoje!) in prijetno utrujena prišla do avta. Glede na to, da so zjutraj tekle solze, ker še vedno ne morem tečt, sem bila po tej akciji prav zadovoljna. Noga zdržala. Le tek ji še ne diši. Če naredim nekaj korakov teka, me takoj opomni, da še ne bo šlo (ta mišica, ki prehaja v ahilovo tetivo poškodovana ne pusti odriva). Sestrca (fizioterapevtka po poklicu) pravi, da še ne smem tečt! :roll: Ampak je pa tista oteklina ali karkoli je čutiti, že precej splahnela in še vedno upam na najboljše!

Sem pa z vami in vas z veseljem berem, kako ste pridne!

LP, Urša

PS: Čestitke vsem za super teke v Palmanovi!!
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Zimske superge, ali novi škornji, to je trenutno moja dilema. Tiste Wanaka, ki jih prodajajo znižane, se bojim, da niso zame, ker sem pronatorka in sploh pozimi tečem po asfaltu :cry:

A ti tudi :?: :lol:
Jaz gledam Nike GTX, pa se še nisem odločila. Tudi novi gležnarji bi bili potrebni :? .
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija bravo, le poročaj o rezultatih :lol: .
Urška super, samo da migaš, pa je takoj bolje ane :?: :wink: .
Jaz pa počivam in ne bom tekla do vikenda :cry: , zdravje ni OK, moram počivat, težko ali ne, drugače ne bo dobro.
Uporabniški avatar
 nini32
Asparagus napisal/-a:Punce, čestitke za nastop v Palmanovi :laola

Tale zima je prišla kar prehitro, jaz bi veseli december z veseljem preskočila. Ugotavljam tudi, da če hočeš tečt v vseh sezonah in imet ustrezno opremo, tek sploh ni poceni šport :?

Zimske superge, ali novi škornji, to je trenutno moja dilema. Tiste Wanaka, ki jih prodajajo znižane, se bojim, da niso zame, ker sem pronatorka in sploh pozimi tečem po asfaltu :cry:

Asparagus,
se strinjam s svojo trditvijo, da tek ni poceni šprot. nakup ure, nakup primernih superg (kaj kamlu bom morala zaviti v trgovino po nove, boljše in seveda - dražje), pa oblačila, vsaj po 2-3 kose majic, hlač, spodnjega perila, bom kar nehala naštevat. domačim sem že naročila, da sprejemam božična darila kot so: tekaško spodnje perilo, tekaške nogavice, tekaške debele hlače, kape, rokavice ter šal. tisto, kar mi bo prišlo prav pri teku.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki vam povem, da se mi je pa tek v Palmanovi splačal. Tako koristna topla majčka Asics za tek, plačali pa 10 € štartnine (bencin je pozabljen :lol: ). Res pozitivno, praktično zelo uporabno in kvalitetno.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Polžki vam povem, da se mi je pa tek v Palmanovi splačal. Tako koristna topla majčka Asics za tek, plačali pa 10 € štartnine (bencin je pozabljen :lol: ). Res pozitivno, praktično zelo uporabno in kvalitetno.

če se naslenje leto prijavim na tek v palmanovi, verjemi, kvalitetna darila odpadejo. mam pač tako srečo, da vse zamudim. :) :P kaj čem.
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA