Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Nini, v Palmanovi so zmeraj v redu majčke.
Uporabniški avatar
 UršaR
nini32 napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Punce, čestitke za nastop v Palmanovi :laola

Tale zima je prišla kar prehitro, jaz bi veseli december z veseljem preskočila. Ugotavljam tudi, da če hočeš tečt v vseh sezonah in imet ustrezno opremo, tek sploh ni poceni šport :?

Zimske superge, ali novi škornji, to je trenutno moja dilema. Tiste Wanaka, ki jih prodajajo znižane, se bojim, da niso zame, ker sem pronatorka in sploh pozimi tečem po asfaltu :cry:

Asparagus,
se strinjam s svojo trditvijo, da tek ni poceni šprot. nakup ure, nakup primernih superg (kaj kamlu bom morala zaviti v trgovino po nove, boljše in seveda - dražje), pa oblačila, vsaj po 2-3 kose majic, hlač, spodnjega perila, bom kar nehala naštevat. domačim sem že naročila, da sprejemam božična darila kot so: tekaško spodnje perilo, tekaške nogavice, tekaške debele hlače, kape, rokavice ter šal. tisto, kar mi bo prišlo prav pri teku.

Približno tako je izgledal moj letošnji rojstni dan septembra. :D Nekaj sem si sama izbrala, nekaj sem dobila nepričakovano. :shock: V glavnem - vsa darila so bila povezana s tekom. Ampak vse uporabno, vendar žal trenutno v omari. :cry:

Si predstavljate, da se prihodnje leto začnem ukvarjati npr. s hokejem? :lol:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
UršaR napisal/-a:Si predstavljate, da se prihodnje leto začnem ukvarjati npr. s hokejem? :lol:

LP, Urša

jao nikar :!: :wink:

hokejska oprema pa ne, da je samo draga - še večji problem nastane, ko se je treba obleči :evil: :bum: . naš mulo je navdušen hokejist in ko je začel trenirati, si ga sploh nisem upala vozit na treninge :? , ker ga nisem znala obleči :?

tko, da Urša: drži se teka ! navlečeš pajke, natakneš copate in že letiš.... 8)
Uporabniški avatar
 Asparagus
Pa še eno stvar vam zaupam. Če vam vlomijo v hišo, vam bodo pokradli ves nakit, tudi najbolj tanko zapestnico :evil: , tekaške cunje, superge in ura Polar pa ostanejo.
Samo da Polar pri meni tudi ni bil dobra naložba. Odkar sem bila poleti poškodovana, uporabljam samo uro, pasu pa ne. Najprej sem rekla, da je itak vseeno, kolk mam utrip, samo da tečem. Potem sem rekla, da je moj utrip tako konstanten, da se nima smisla matrat s tistim pasom...Mislim, da mi je zdaj od zanemarjanja :evil: umrla baterija v pasu in bom morala zadevo poslat na servis.
Navadna štoparca bi bla dost zame, vse ostalo, o čemer je bilo govora(perilo, majce, nogavice, jakne....) pa res prav pride in je dobro imet kak kos več.
Uporabniški avatar
 lenči
Iz dneva v dan izgubljajo boj gležnarji proti supergam GTX. Ali sem čisto normalna :?: :-- :nono:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Iz dneva v dan izgubljajo boj gležnarji proti supergam GTX. Ali sem čisto normalna :?: :-- :nono:

ne :-- nora si :clap: :ignore: :cast1:
gledam tvojo skupno cifro pretečenih km :oops:
Uporabniški avatar
 solatka
Danes sem govorila s članico naše "velenjske ekipe", pa sva obe prišle do ugotovitve da ne veva kako bova tekli če bo sneg. Ker pač, tekaški copati so... no ja... ne ravno z verigami.

Odkar nas je zamedlo, si kar ne upam tečt. Nekako se ob kakržnikoli misli na tek vedno zagledam kako lepo v loku letim po zraku in pristanem... boleče.
Vsekakor bom preizkusila tudi sneg... sam glavo si moram mal prepihat... se mi zdi...

Pa tako sme upala, da ne bo snega... vsaj do Božiča :roll: :lol:
Nazadnje spremenil solatka, dne 25 Nov 2008, 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Danes sem govorila s članico naše "velenjske ekipe", pa sva obe prišle do ugotovitve da ne veva kako bova tekli če bo sneg. Ker pač, tekaški copati so... no ja... ne ravno z verigami.

Odkar nas je zamedlo, si kar ne upam tečt. Nekako se ob kakržnikoli misli na tek vedno zagledam kako lepo v loku letim po zraku in pristanem... boleče.
Vsekakor bom preizkusila tudi sneg... sam glavo si moram mal prepihat... se mi zdi...

Ne se bati za Velenje, proga po ščičena, če drugega ne, jo bodo pohodili predhodni tekači :oops: :wink: . Sneg pa ni ovira. Samo za preobut imejte s sabo, pa ni problema. In res je : vse je v glavi :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Iz dneva v dan izgubljajo boj gležnarji proti supergam GTX. Ali sem čisto normalna :?: :-- :nono:

Tud jaz se bojim, da bom morala kupit superge, da bom lahko nastopila v snegu. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:

Tud jaz se bojim, da bom morala kupit superge, da bom lahko nastopila v snegu. :wink:

Hja, seveda moramo biti opremljene za takšne teke, ane :?: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Jaz sem v ponedeljek sprobala moje Hoferjeve teniske z neprepustno membrano v blatu in plojdri. Sem morala pod Gorjance, ker v Nm snega ni. Tokrat nas je sneg obšel, prejnje sezone pa smo itak bili vedno standarno 1. na snežni tapeti, če odštejem hribe.
Skratka, noge lepo suhe, mal so trdi in zelo glasni, topotam kot konj, po teku sem jih dala pod pipo in sprala nesnago.
Zadevica me je stala pičlih 24 €, glede na lansko leto, ko sem tekla z obujkami iz paroneprepustne folije v klasičnih teniskah, amerika.
Tako, da me sneg ne gane preveč, ko padem, pač padem, dosti huje mi je, ko tečem po poledici, pa ne vem kje je, to pa zna bit boleče. Zato pa imam mini derezice, ki so kot fedrčki na gumici in mrežico potewm prerosto obuješ.
Uporabniški avatar
 Asparagus
teka-teka napisal/-a:Jaz sem v ponedeljek sprobala moje Hoferjeve teniske z neprepustno membrano v blatu in plojdri. Sem morala pod Gorjance, ker v Nm snega ni. Tokrat nas je sneg obšel, prejnje sezone pa smo itak bili vedno standarno 1. na snežni tapeti, če odštejem hribe.
Skratka, noge lepo suhe, mal so trdi in zelo glasni, topotam kot konj, po teku sem jih dala pod pipo in sprala nesnago.
Zadevica me je stala pičlih 24 €, glede na lansko leto, ko sem tekla z obujkami iz paroneprepustne folije v klasičnih teniskah, amerika.
Tako, da me sneg ne gane preveč, ko padem, pač padem, dosti huje mi je, ko tečem po poledici, pa ne vem kje je, to pa zna bit boleče. Zato pa imam mini derezice, ki so kot fedrčki na gumici in mrežico potewm prerosto obuješ.

Tudi jaz bi si najraje kupila kakšne take. Vendar imam malo problematično desno koleno, danes zjutraj me špika, čeprav nisem tekla od sobote. Razmišljala sem o supergah Adidas Supernova, ker naj bi bili primerni za pronatorke, ki tečejo po urejenih podlagah. Pozimi tečem vedno po temi, zato grem v naravo bolj redko, pa še takrat več hodim kot tečem. Lani sem se držala ulic, ostala doma, če je padlo kaj snega, ali je deževalo in tako prebila zimo.
Teka-teka, mislim, da sem nekje zasledila, da si moj letnik(66) ali nekaj podobnega in imaš za moje pojme prav fantastične dosežke :clap:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Ojej, hvala za bildanje ega Asparagus :oops: . Moji dosežki so v mojih osebnih okvirjih dobri, če bi me videla kakšna razvalina sem bila pred letom in pol. Potem pa človek ni zadovoljen, pa se začne primerjat s sotekačicami v klubu, gospe letnika moje mame(1947), ki jim je 5 min/km podcenjujoče.
Če sem čisto odkrita, tečem čedalje bolj za premagovanje same sebe, čeprav se bere moje hvalisanje glede npr. hitrosti, morda ravno nasprotno. Vedno sem potebovala motivacijo in ker se bližamo letom, ko že mal dišimo po cipresah, žal je tako, naredimo vse, da bi bili boljši.
Glede tvojih tenisk, prav gotovo rabiš kaj bolj kavlitetnega, če te matra koleno. Glede tega imam še srečo, pa mi ni treba proračuna zamajat oz. mislim, da si ne bi mogla privoščit dražjih zadev...
Mislim, da je glavno to, da se spravimo tečt in ne, da nam nekaj centimov snega greni tisto kar rade počno. Zdaj pa se že ponavljam, Loni je včeraj fajn napisala, da se treba ven spravit, pa je. Nekak takole, na kratko.
Uporabniški avatar
 Loni
Teka - teka, kok maš pa veliko nogo? Mam še ene superge viška, beri neprimerne zame, na forumu jih pa vsi hvalijo, za tek so mi itak premale, kupila sem jih kar za tako, pa se mi jih zdi zato škoda.
Uporabniški avatar
 IRA
Loni napisal/-a:Teka - teka, kok maš pa veliko nogo? Mam še ene superge viška, beri neprimerne zame, na forumu jih pa vsi hvalijo, za tek so mi itak premale, kupila sem jih kar za tako, pa se mi jih zdi zato škoda.

Kere pa maš?
Kolk je pa cifra?

Mah s temi supergami je sranje ... še zdej ne vem a mam prave superge al nimam ... in če res rabim tut gtx al ne ...

Mal drag špas je ratal tale tek, ko človek misli, da kr vse NUJNO rabi ... :roll:

Sem pa tut jest gledala Supernovo ... sam toj spet 100€ :roll:
Ta mesec ziher ne, sem dala že za nove zimske pajke čist preveč dnarja :roll:

Bom še počakala, da vidim kolk bo res zime :P
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA