- 27 Nov 2008, 10:25
A bolečine so minile?
Sicer pa res previdno pa počasi. Je pa res težko, ko se za nekaj odločiš potem ti pa zdravje preprečuje..
Jaz sem videla pri sebi, ker sem skoz nekaj bolna zadnji mesec, recimo grem tečt, naslednji dan pa obležim z virozo. Vsakič ko grem, grem kar malo s strahom kaj bo, sploh pa ker mi ni jasno zakaj se to dogaja.
Zna biti pa prav depresivno ko si želiš pa ne moreš
.. sploh pa ko vidim zunaj koga ko teče in si mislim ko bi vsaj jaz to bila...
UršaR napisal/-a:
Oooo, pridna! Super, da lahko spet tečeš. Kar se pa tempa tiče, sem pa že rekla, da ga jaz še nekaj časa ne bom preveč naglas razglašala.No, najprej moram začeti spet s tekom. Sem pa v torek pridno hodila. Sem izkoristila prosto urico in sem se šla hitro hojo. Prima je bilo. Še malo, pa poskusim s tekom. Jutri grem spet k sestrci na obdelavo in upam, da mi bo prižgala zeleno luč za tek. Potem pa gasaaaa (z nekih 8 minut na km
).
LP, Urša
A bolečine so minile?
Sicer pa res previdno pa počasi. Je pa res težko, ko se za nekaj odločiš potem ti pa zdravje preprečuje..
Jaz sem videla pri sebi, ker sem skoz nekaj bolna zadnji mesec, recimo grem tečt, naslednji dan pa obležim z virozo. Vsakič ko grem, grem kar malo s strahom kaj bo, sploh pa ker mi ni jasno zakaj se to dogaja.
Zna biti pa prav depresivno ko si želiš pa ne moreš