Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
UršaR napisal/-a:
Oooo, pridna! Super, da lahko spet tečeš. Kar se pa tempa tiče, sem pa že rekla, da ga jaz še nekaj časa ne bom preveč naglas razglašala. :oops: No, najprej moram začeti spet s tekom. Sem pa v torek pridno hodila. Sem izkoristila prosto urico in sem se šla hitro hojo. Prima je bilo. Še malo, pa poskusim s tekom. Jutri grem spet k sestrci na obdelavo in upam, da mi bo prižgala zeleno luč za tek. Potem pa gasaaaa (z nekih 8 minut na km :oops: ).

LP, Urša

A bolečine so minile?
Sicer pa res previdno pa počasi. Je pa res težko, ko se za nekaj odločiš potem ti pa zdravje preprečuje..

Jaz sem videla pri sebi, ker sem skoz nekaj bolna zadnji mesec, recimo grem tečt, naslednji dan pa obležim z virozo. Vsakič ko grem, grem kar malo s strahom kaj bo, sploh pa ker mi ni jasno zakaj se to dogaja.

Zna biti pa prav depresivno ko si želiš pa ne moreš :cry: .. sploh pa ko vidim zunaj koga ko teče in si mislim ko bi vsaj jaz to bila... :)
Uporabniški avatar
 UršaR
niki napisal/-a:
UršaR napisal/-a:
Oooo, pridna! Super, da lahko spet tečeš. Kar se pa tempa tiče, sem pa že rekla, da ga jaz še nekaj časa ne bom preveč naglas razglašala. :oops: No, najprej moram začeti spet s tekom. Sem pa v torek pridno hodila. Sem izkoristila prosto urico in sem se šla hitro hojo. Prima je bilo. Še malo, pa poskusim s tekom. Jutri grem spet k sestrci na obdelavo in upam, da mi bo prižgala zeleno luč za tek. Potem pa gasaaaa (z nekih 8 minut na km :oops: ).

LP, Urša

A bolečine so minile?
Sicer pa res previdno pa počasi. Je pa res težko, ko se za nekaj odločiš potem ti pa zdravje preprečuje..

Jaz sem videla pri sebi, ker sem skoz nekaj bolna zadnji mesec, recimo grem tečt, naslednji dan pa obležim z virozo. Vsakič ko grem, grem kar malo s strahom kaj bo, sploh pa ker mi ni jasno zakaj se to dogaja.

Zna biti pa prav depresivno ko si želiš pa ne moreš :cry: .. sploh pa ko vidim zunaj koga ko teče in si mislim ko bi vsaj jaz to bila... :)

Veš kaj me najbolj mori - to, da bom spet potrebovala čisto preveč časa, da bom prilezla do tja, kjer sem bila, s tem, da sem bila še zelooo zadaj. Ja, tudi meni je kar hudo, ko gledam koga, ki teče. Mislim, kdo bi si mislil, da bom to JAZ kdaj napisala. :roll:

Bolečine pa zdaj že 2. dan ni več. Prej me je bolelo, če sem pritisnila na tisto točko, zdaj tudi tega ni več. Zadnjič sem za hec naredila 3 korake teka in me je spet bolelo. Sem bila tako žalostna, da ni za povedat. No, v torek sem med mojo hitro hojo morala steči čez cesto (da sem ujela zeleno luč) in potem s strahom čakala, kaj bo. In... NIČ! Bolečine ni bilo. Tako da jaz resno upam, da je mimo. Kot sem rekla - jutri še sestrca potipa, pa bomo videli. Vsekakor upam, da bo december zame res veseli december!

Enako pa seveda želim tudi tebi in vsem ostalim! Samo, da bomo lahko tekli, a ne?! :shock:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 niki
UršaR napisal/-a:
Veš kaj me najbolj mori - to, da bom spet potrebovala čisto preveč časa, da bom prilezla do tja, kjer sem bila, s tem, da sem bila še zelooo zadaj. Ja, tudi meni je kar hudo, ko gledam koga, ki teče. Mislim, kdo bi si mislil, da bom to JAZ kdaj napisala. :roll:

Bolečine pa zdaj že 2. dan ni več. Prej me je bolelo, če sem pritisnila na tisto točko, zdaj tudi tega ni več. Zadnjič sem za hec naredila 3 korake teka in me je spet bolelo. Sem bila tako žalostna, da ni za povedat. No, v torek sem med mojo hitro hojo morala steči čez cesto (da sem ujela zeleno luč) in potem s strahom čakala, kaj bo. In... NIČ! Bolečine ni bilo. Tako da jaz resno upam, da je mimo. Kot sem rekla - jutri še sestrca potipa, pa bomo videli. Vsekakor upam, da bo december zame res veseli december!

Enako pa seveda želim tudi tebi in vsem ostalim! Samo, da bomo lahko tekli, a ne?! :shock:

LP, Urša

Urša, ne boš padla na začetek, verjemi. Telo si zapomni in ni nikoli več tako kot je bilo na začetku.
Ne boš verjela.. jaz sem pozimi šla tečt 5x.. kdo bi rekel, da to sploh ni tek.. sem hodila in tekla in vmes obupavala in se spraševala zakaj mi je tega treba. Potem pa vse do avgusta nisem tekla. Čisto nič!
Avgusta pa sem se odločila, da sedaj pa zares začnem in sem šla. In to sama, kar prej tega nisem zmogla.
Ko sem začela sem si našla neko 'žrtev' in ji sledila, na srečo je bila gospa tudi bolj počasna in bila je motiv da jo dohajam in da mi drži tempo (tako da mi je ne ve de delala družbo 2 km, naprej pa sem tekla sama) in takrat sem čisto sama pretekla ne da bi hodila in kar nisem mogla verjeti.
Tako, da ne boš spet na začetku. Meni kljub temu da sem tekla samo 5x in da sem imela prekinitev skoraj 8 mesecev je bil začetek veliko lažji, kot takrat prvič.

Želim ti lahek začetek, predvsem pa brez bolečin pa kar počasi začni, se ti nikamor ne mudi :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, bravooooooo. Lepo, da gre tudi tebi na bolje. Če pomislim, kako sem te lovila po Tivoliju, se ne bojim za tvoj povratek :lol: . Pomembno, da pričneš uživat, tempo je pa itak naš zaščitni znak :rol: .
 Larchi80
Hejla Polžke :)

Jaz že par dni nisem šla tečt, enostavno premalo časa :(. Učim se za izpit, kar mi je do srede prioriteta! V ponedeljek bom šla malo tečt, prej skoraj 100% ne bo časa, vikend oba delava po cele dneve in kar malo mori. Res mi manjka tek. Si pa ravno ogledujem tekaško jakno za zimo od Nika. In mi je všeč bela. Moj sicer vztraja na tem, da si vzamem raje črno, se manj vidi če jo umažem, na beli se res vse vidi. Ampak belo bi imela zaradi vidljivosti zvečer, ker ne vem kok ima temna kaj svetlobnih označb. Kaj pa ve pravite? Temna ali svetla? Pa kok večjo si morem vzet? Mi more bit oprijeta oz mi ne sme verjetno preveč "mahat" okol ane?
Sicer pa je mojo nogo vse ok :). Sem očitno potrebovala nekaj več počitka oz zmernega teka, pa je.
Lepo tekajte, pa se vidimo v Velenju :lauf:
Uporabniški avatar
 solatka
Ravnokar sem iz večernega "pohoda". Bilo je... sanjsko. Sneg, snežinke, sneg.
Tile pohodi so nekakšno nadomestilo za tek, ker resnici na ljubo... se nekak ne znajdem v teh vremenskih razmerah. Odkar je sneg, še nisem tekla.

Imam pa namen. :lol: Kako že gre tista: Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni :ignore: :bum:

Obljubim, da pa v Velenju bom tekla :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst pa sem - tekla - po službi. 4.2 km 26.33 minut - menda je od odcepa za Zaloko (tm pri tistih kontejerjih) pa do parkirišča v Europarku en tolk... Božiček rabim Garminaaaaa...zadovoljna s tempom časom, še boljš je kazal tam do 3 km ;) jutri pa počivam tačko. sem ji obljubila. je pa v tem času nastalo zanimivo razmišljanje - mogoče ga nekje objavim, pa Polžke z eno pesmijo me spodbujate med tekom ... mogoče boste razumela ob besedilu zakaj

MESTO SANJ

(Alenka Godec)

Pride dan, ko sem nesrečna,
pride dan, ko sem na tleh.
Ko tišina zdi se večna
in podira se mi svet.

Spet začutim energijo,
ki v meni skrita je.
Vsi spomini oživijo,
takrat zaslišim glas
prijatelja, ki z mano je
v dobrem in v zlu

nikdar nisi čisto sam,
vedno ti nekdo bo dal roko,
da odpelje te drugam,
tam vsak odkrije svoje mesto sanj.

Kadar te boli praznina,
spomni se na lepše dni.
In izgine bolečina,
ko vidiš znan obraz
prijatelja,ki s tabo je
v dobrem in v zlu

nikdar nisi čisto sam,
v sebi vedno nosiš upanje,
to je most na drugo stran
tam te čaka tvoje mesto sanj.

Nikdar nisi čisto sam,
vedno ti nekdo bo dal roko,
da odpelje te drugam,
kjer te čaka tvoje mesto sanj.

Nikdar nisi čisto sam,
v sebi vedno nosiš upanje,
to je most na drugo stran,
tam vsak odkrije svoje mesto sanj.

hvala vam!!!!
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija lubica Slika

Jaz pa danes nisem tekla pa tut ne vem, če bom.
Je prišlo vmes eno družinsko kosilo pri mami, zdej sem pa tko sita, da ne vem, če me ne bo razneslo.

Me vleče, da bi čez kako uro vendarle smuknila ven ...

Edin ne vem, mal grlo čutim, mal se zbujam s polnim nosom ... da nam kej staknla slučajno. :roll:

Kr neki lenarm ta teden ... sem tekla sam v sredo :roll: :oops:

Sam vleče ... bom vidla v kakšnem stanju bo moj želodec čez eno uro :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Včeraj šla malo tečt po enotedneski pavzi. Drselo, da je blo ful smotano. Danes pa odtekla malo daljšo (skupni teki) in na koncu ugotovim, da je prismoda zopet postavila mesečni rekord v letošnjem letu. Ha , sicer sem presegla julijskega za samo 400 m, vendar vseeno. Sedaj pa malo več počitka, december bo itak "veseli", tretji teden januarja pa gremo na polno, nič več lenarjenja. Je treba delat :wink: :lol:
Ampak je pa tako lepo tečt :D
Uporabniški avatar
 IRA
Hi hi hi...

Lenči jaz tudi to ugotavljam ... da bolj ko tečem "po jajcih", se drsam, previdno stopam ... hitrejši čas mam ...

Tole mi je vedno bolj simpatično.
Mi je pa včeri zvečer mami rekla, ko sem prišla v polni opremi, vsa premočena mimo nje ob 21h zvečer ... da včasih sem bila še normalna :twisted: :lol: :twisted: :twisted:

Torej, mi gre dobro :D
Uporabniški avatar
 natasa
IRA napisal/-a:Mi je pa včeri zvečer mami rekla, ko sem prišla v polni opremi, vsa premočena mimo nje ob 21h zvečer ... da včasih sem bila še normalna :twisted: :lol: :twisted: :twisted:

Torej, mi gre dobro :D

Se moram malo vmešat :? ,
saj sem se spomnila moje mami, kako čudno me je gledala, ko sem začela teč :twisted:, potem je imela vmes obdobje, ko me je nonstop opozarjala, da pri 50-ih sploh hodit ne bom več mogla :twisted:.
Potem mi pa nekega dne pove, kako pridno vsak dan hodi in glej ga zlomka moja mami je začela teč . :shock: .Ko sem jo vprašala kdo je zdaj čuden se mi je pa samo nasmejala :lol: :lol: ! Jaz pa bravo mami le tako naprej :clap: !!

:wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Hi hi hi Nataša, poznano ja!

No saj na moj tek so se že malo navadili, samo ob takšnih vremenskih razmerah se jim zdim še malo nora :twisted:
Pa bo že :D

Drugače pa je tudi moja mami že začela teč, tekla 3 tedne po programu, potem pa jo je "odnesla" boleča pokostnica ... ni bila še tolko notri, da bi navdušenje zdržalo. Sedaj pa je že polno izgovorov glede vremena ...

... pa jaz vem, da en dan bo spet prišla na to idejo, spet jo bom spremljala in vzpodbujala in hodila z njo kot sem prvič .. in en dan bo steklo!

Sem ji pa ravno sedaj za rojstni dan kupila dve švic majci :twisted:

Me je že vprašala, če ji hočem kej povedat s tem :lol: :lol: :lol:

Trikrat hura za naše aktivne mame, enih se je že prijelo .. enih se še bo :wink:
:laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst pa danes počivala, sem pa kar malce zdejle brez besed - prebrala fotrov zapis. Dogajajo se mi čudeži :oops:
Sem pa danes presenetila mojo malo. Šli smo na tekmo in poleg kart ki smo jih dobili sem imela še rezervne, tiste za vsaki slučaj, kaj pa če teh ne bo ;) in smo na koncu mi trije sedeli za klopjo reprezentance in da vidite te najstniške modre okice ko se svetijo ko njeni vzorniki pred njo ogrevanje izvajajo ;) jaja nekatere ritke so bile prav seksi haha... v glavnem moj otrok danes hepi mama pa tud ;) sem pa sedela zraven ene znane osebnosti, tko da če ste večkrat na tv ozrli moj fris, nič jaz kriva, nisem bila tkooo simpatična kamermanu haha... sem pa mislila ga vmes malce o moji poškodbi povprašat, glede na to da je že glih fizoterapevt ene znane ekipe... ;)
dober dan za menoj...
še boljši za mojo malo... le kdo se bo zdej učil, če se je pa z zormanom pogovarjala haha

aja pa danes sem si kupila nekaj tekaških cunj...
sem prišla pa še na eno idejo, ker moj še vedno ne dojame da grem jst za r. dan tečt - kaj če bi najeli kombi, pa če jst ostanem brez prevoza še mene poberete ;)
gremo mi danes v Velenje pa jst tko - dej povej že za nedeljo, gremo skup al ne - pa on a če bo tkole dežval mislite tečt, jst pa JA. nekak mu ni nič več nič jasno... tko da - tale minibus al pa kombi sploh ni slaba ideja folk ;)
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 30 Nov 2008, 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, za Istro imaš prevoz rezerviran v Lenči mobilu :wink: , za Velenje pa samo izrazi željo, saj veš, to je še najmanjši problem. Samo da prideš :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Ksenija, za Istro imaš prevoz rezerviran v Lenči mobilu :wink: , za Velenje pa samo izrazi željo, saj veš, to je še najmanjši problem. Samo da prideš :lol: .

velenje ni problem - se bom že nekam uturila ;) umag pa nekak ne vem do kdaj se misli nekdo izjasnit - ampak res tisti pogled - kam greš ti ??? halooo o čem jst že dva meseca trobim ;)
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA