Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ksenija, za Istro imaš prevoz rezerviran v Lenči mobilu :wink: , za Velenje pa samo izrazi željo, saj veš, to je še najmanjši problem. Samo da prideš :lol: .

velenje ni problem - se bom že nekam uturila ;) umag pa nekak ne vem do kdaj se misli nekdo izjasnit - ampak res tisti pogled - kam greš ti ??? halooo o čem jst že dva meseca trobim ;)

Sem povedala, sedež te čaka do zadnjega dne, rezerviran samo zate :wink: Slika .
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ksenija, za Istro imaš prevoz rezerviran v Lenči mobilu :wink: , za Velenje pa samo izrazi željo, saj veš, to je še najmanjši problem. Samo da prideš :lol: .

velenje ni problem - se bom že nekam uturila ;) umag pa nekak ne vem do kdaj se misli nekdo izjasnit - ampak res tisti pogled - kam greš ti ??? halooo o čem jst že dva meseca trobim ;)

Sem povedala, sedež te čaka do zadnjega dne, rezerviran samo zate :wink: Slika .

pa človek sploh ne dojame da je to res :shock: :oops:
hvala :cast:
Uporabniški avatar
 IRA
Kr verjami, kr verjami ...

Te mamo pač radi :twisted: :lol:
 docca
lenči napisal/-a:http://www.srk-celje.si/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=1
In potem je tekel danes tale mladec zraven polžke :oops: vseh 17 km, zvesto lepo počasi in mi delal družbo. Pa še kakšen nasvet sem dobila, čeprav kljub počasnemu tempu jaz nisem mogla veliko govorit, sploh v klance.

A si ga najela?
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:
lenči napisal/-a:http://www.srk-celje.si/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=1
In potem je tekel danes tale mladec zraven polžke :oops: vseh 17 km, zvesto lepo počasi in mi delal družbo. Pa še kakšen nasvet sem dobila, čeprav kljub počasnemu tempu jaz nisem mogla veliko govorit, sploh v klance.

A si ga najela?

Neuradno :wink: :lol: . Ne, ŠRK je organizator skupinskih tekov v Celju in se lahko pridružimo tudi rekreativci in prav zvesto nas spremljajo tudi ta počasne, da nismo osamljeni. Je prav luštno.
 docca
Ja, tako bi pa jaz tut tekla :D dobr si si to zrihtala.
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:gremo mi danes v Velenje pa jst tko - dej povej že za nedeljo, gremo skup al ne - pa on a če bo tkole dežval mislite tečt, jst pa JA. nekak mu ni nič več nič jasno... tko da - tale minibus al pa kombi sploh ni slaba ideja folk ;)

Ja misija nemogoče tudi pri mojem.. sem ga hotla prepričat, da gre zraven v Istro pa ga ne premaknem.. je malo zaslutil, da rabim prevoz :roll: Nič, se bom mogla brez njega znajti.. :(
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Ja, tako bi pa jaz tut tekla :D dobr si si to zrihtala.

Ja, saj ne more samo moj tam spredaj med hitrimi uživat :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:gremo mi danes v Velenje pa jst tko - dej povej že za nedeljo, gremo skup al ne - pa on a če bo tkole dežval mislite tečt, jst pa JA. nekak mu ni nič več nič jasno... tko da - tale minibus al pa kombi sploh ni slaba ideja folk ;)

Ja misija nemogoče tudi pri mojem.. sem ga hotla prepričat, da gre zraven v Istro pa ga ne premaknem.. je malo zaslutil, da rabim prevoz :roll: Nič, se bom mogla brez njega znajti.. :(

Niki, seznam tistih, ki gredo v Istro je objavljen, če ne bo šlo drugače, petega še lahko damo v avto, imaš "izhod v sili" :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
docca napisal/-a:
In potem je tekel danes tale mladec zraven polžke :oops:
A si ga najela?

Neuradno :wink:

Ampak za kak nasvet ga boš pa še posodila 8), drgač ne pridem več :--( !

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:
docca napisal/-a:
A si ga najela?

Saj veš, da je na razpolago pri ta počasnih :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:
docca napisal/-a:
A si ga najela?

Saj veš, da je na razpolago pri ta počasnih :wink: :lol:

Zato pa imam planirane počasne nedelje :lol: .

Uporabniški avatar
 nini32
a šteje samo fizična prisotnost? :?: ker jst sem bla z mislimi z vami :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:a šteje samo fizična prisotnost? :?: ker jst sem bla z mislimi z vami :wink:

Pri nas šteje tudi miselna prisotnost, ker jo čutimo in nam polepša tek :lol: . Pa čimprej okrevaj, da se nam še fizično pridružiš.
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA