Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Tako smo pa Polžki pritekli (pritekle) na cilj:

mah.. ne znam prilepit slikce..

tukaj
Uporabniški avatar
 solatka
Bravo Polžke.

Vedno bolj smo zastopani na tekmah.
Bravo!
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Bravo Polžke.

Bravo!

Četrta z leve proti desni je pa Niki :lol: na sliki, ki jo je poslala .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:

Bravo!

V sredini sta (turbo) Polžki Ksenija in Lenči, midve z Iro pa sva na vsaki strani kot ''bodigarda'' in seveda se barvno ujemava :wink: , glede na to da še nimava uniforme Polžkov :D
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Bravo!

V sredini sta (turbo) Polžki Ksenija in Lenči, midve z Iro pa sva na vsaki strani kot ''bodigarda'' in seveda se barvno ujemava :wink: , glede na to da še nimava uniforme Polžkov :D

Niki, sem vesela, da bosta v torek oba "bodigarda" tekla z mano po KRožniku, tisti "turbo" pa prepustimo Loni in Špeli. Pa saj nista mogli teči hitreje, če sta pa tako klepetali, da še naju dveh (kao turbo) polžkov, ki sva se drli zadaj, da počakajta Slika , nista slišali.
Uporabniški avatar
 niki
Lenči, ti si se ravno ogrela ko smo že prihajali k cilju, še en krog pa bi bila daleč naprej. Se vidi da treniraš za 21ko. :D

Loni in Špela sta pa itak razred zase - izvidnica Polžkov :D
 Larchi80
Madonca ste vse neke suhice :cast: bom mogla še kr neki narest, da bom upala it z vami tečt haha. Jaz sem sicer mislila pridt, ampak sva dobila obiske, pa je potem tek padel v vodo.
Ste pa dobre :laola bravo Polžke
Uporabniški avatar
 niki
Mene mika 1. Grajski tek :D Imam pa časovno stisko :( Če do konca tedna uspem vse narediti, potem si ga lahko privoščim. Slikica pri vabilu je pa tako lepa, da mi bo zares žal, če mi ne uspe iti :-((
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Madonca ste vse neke suhice :cast: bom mogla še kr neki narest, da bom upala it z vami tečt haha. Jaz sem sicer mislila pridt, ampak sva dobila obiske, pa je potem tek padel v vodo.

Hvala, hvala, hvala, posebej medve z Mausi se ti zahvaljujeva za "suhice" :lol: :D :wink: . Upaš z nami pa lahko že sedaj, saj težke smo samo po kilah :lol: :wink: , ne po duši :-- .
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Mene mika 1. Grajski tek :D Imam pa časovno stisko :( Če do konca tedna uspem vse narediti, potem si ga lahko privoščim. Slikica pri vabilu je pa tako lepa, da mi bo zares žal, če mi ne uspe iti :-((

V nedeljo smo dogovorjeni celjski polžki za dolgi tek, tako da ta vikend odpadejo vse ddruge aktivnosti.
Uporabniški avatar
 Ksenija
hm, če bom pridna ;) bi se pa jst tud vam pridružila... ful me mika tale vaš tek...
bom jutri če bo isto počutje kot danes spet počas pričela s tekom...
tole ne pelje nikamor ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:hm, če bom pridna ;) bi se pa jst tud vam pridružila... ful me mika tale vaš tek...
bom jutri če bo isto počutje kot danes spet počas pričela s tekom...
tole ne pelje nikamor ;)

Lepo okrevaj, bomo veseli tvoje družbe :wink: .
Uporabniški avatar
 UršaR
Larchi80 napisal/-a:Madonca ste vse neke suhice :cast: bom mogla še kr neki narest, da bom upala it z vami tečt haha. Jaz sem sicer mislila pridt, ampak sva dobila obiske, pa je potem tek padel v vodo.

:rol: Suhice :?: Ta je pa dobra!!! In naj te ne bo strah priti zraven. Saj ne grizemo!!

LP, Urša
 mausi
lenči napisal/-a:

Hvala, hvala, hvala, posebej medve z Mausi se ti zahvaljujeva za "suhice" :lol: :D :wink: . Upaš z nami pa lahko že sedaj, saj težke smo samo po kilah :lol: :wink: , ne po duši :-- .

a sem jest prav prebrala SUHICE? o aleluja, že dolgo mi ni nihče rekel suhica, sem prijetno zaobljena, obdrajena, mehka itd. ampak suhica pa definitvno ne...se držim načela oz. tolažbe: bolje da lulja nego da žulja :lol: :lol:
tko da Larči ti kar pogumno!
Uporabniški avatar
 Ksenija
tud jst sem prijetno zaobljena... Larči ti se nam kar pridruži... predvsem smo pa vesela druščina ki znamo na kakšnem teku tud za vzpodbudo našo himno zapet...
polžek teka teka... :P :lol:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA