Moderator: lenči

docca
Hvala! Ni treba.
Bom šla z avto in v natikačih.
 docca
Najdla se Urgo z maratona. Da vidim, kakše čudeže dela:))
Uporabniški avatar
 Ksenija
docca napisal/-a:Najdla se Urgo z maratona. Da vidim, kakše čudeže dela:))

kolk sem jst pametna ;)
ma da sčaraš!!!
 Vinci
Malo sem se oglasil po dolgem času. Jaz sicer več nič ne tečem. Preveč mraz, prehitro tema. Nadaljujem spomladi. Naslednje leto bom imel vsaj pol leta časa, da natreniram za maraton. :o) Uspelo mi bo!
Uporabniški avatar
 solatka
Vinci napisal/-a:Malo sem se oglasil po dolgem času. Jaz sicer več nič ne tečem. Preveč mraz, prehitro tema. Nadaljujem spomladi. Naslednje leto bom imel vsaj pol leta časa, da natreniram za maraton. :o) Uspelo mi bo!

Vinci pozdravljen po dolgem času.
Saj veš kaj pravijo ta izkušeni tekači - vse je v glavi.

POl leta za maraton?
Meni je danes nekdo svetoval kot pripravo na polovičko v Radencih, da od danes do februarja pretečem 500km, če ne je itak brezveze vsak program priporave za 21ko.
Aja, pa dodal je še: "Sej to je skor tako kot nič!" :lol:

Heh, včasih je bolje kaj preslišat. Se mi zdi.
 docca
Vinci, a tudi vikende ne boš izkoristil za tek? A nebo potem še težje "not prit"?
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, vse je v glavi :lol:
Kakšnih 500km? Toliko jih ne bom jaz pa se pripravljam na maraton :oops: . To je fuulll veliko :shock: . Ah, ti lahko greš v Sežano na 21ko, ne pa čakat do Radencev. Tam ti bo prevroče.
Aja, kateri tek ti je sedaj spodbuda za to, da boš tekla :wink: ? Imaš idejo?

Vinci, a potem greš na LM? No, še eden, ki se mi bo pridružil :lol: . Če ne boš seveda prehiter zame :oops: . Pa ne predolgo zimsko spanje si privoščit :D .
 Vinci
Hja, pri 10km je res mogoče res vse v glavi, pri maratonu pa najbrž moraš imeti še kaj več. Ampak mi bo že uspelo. Mora mi, ker je skrajni čas, da mi kaj v tem življenju tudi uspe.

Do februarja boš natrenirana za polmaraton. Če rabiš motivacijo, lahko prideš do Šmarne Gore, pa se ti bom mogoče še celo pridružil pri teku gor, zagotovo pa te bom vzpodbujal :)
 Vinci
docca napisal/-a:Vinci, a tudi vikende ne boš izkoristil za tek? A nebo potem še težje "not prit"?

Če pa je tak mraz... če bo lepo vreme, bom šel na Šmarno goro tečt.

lenči, zaenkrat sem odločen da grem. Avgusta bom pa podal napoved, ali grem na Kenijce, ali se bom raje družil s tabo. :o) Ključno je, da shujšam 15 kil do konca aprila (na 75kg).
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Solatka, vse je v glavi :lol:
Kakšnih 500km? Toliko jih ne bom jaz pa se pripravljam na maraton :oops: . To je fuulll veliko :shock: . Ah, ti lahko greš v Sežano na 21ko, ne pa čakat do Radencev. Tam ti bo prevroče.

Lenči sej zato pa pravim, da je bolje kdaj kaj preslišat :lol:
Kdaj je že Sežana?
Aja, v Radence pa pod nobenim pogojem ne grem na 21ko. NI variante. Na-a, ne spljoh. Sem lani dost trpela na 10ki. Aja no, na desetko pa grem. To pa itak.

Ja, sem lih razmišljala, ko sem se vozila domov, da bo treba eno motivacijo najdit... vsaj za vzdrževanje kondicije čez zimo.

Vinci, verjemi tud pri 42ki je vse v glavi.
Uporabniški avatar
 solatka
Vinci napisal/-a:Hja, pri 10km je res mogoče res vse v glavi, pri maratonu pa najbrž moraš imeti še kaj več. Ampak mi bo že uspelo. Mora mi, ker je skrajni čas, da mi kaj v tem življenju tudi uspe.

Do februarja boš natrenirana za polmaraton. Če rabiš motivacijo, lahko prideš do Šmarne Gore, pa se ti bom mogoče še celo pridružil pri teku gor, zagotovo pa te bom vzpodbujal :)

Vinci, sej te ne poznam sploh. Ampak ti vseeno nekaj svetujem. Če želiš nekaj doseči, si raje postavljal realne cilje. Takšne za katere veš, da imaš dovolj motivacije in dovolj moči.
Pa ne razumet, da pravi, da nimaš dovolj moči za maraton. Sploh ne. Imaš jo. Definitivno.
Ampak če si preveč naenkrat zadaš, lahko tudi precej nizko padeš.
Pač... dobronameren nasvet.
 Vinci
solatka, ne more biti vse v glavi. Ko sem šel tečt do onemoglosti tam nekje v oktobru (po cca. dveh mesecih teka, pred tem sem se pa 10 let ukvarjal v glavnem z menjevanjem položaja na kavču), me je pri 12 km že precej zvijalo, po 14 km sem pa odpovedal. Okej, pet minut kasneje je spet šlo, ampak na tak način jaz nočem maratona tečt. Je treba telo natrenirati na takšne napore.

EDIT: Meni se zdi to uresničljiv cilj. Če mi ne bo uspelo, pa se tudi ne bom preveč sekiral. Nisem tak človek, da bi mi spodleteli podvigi načenjali samozavest. Ne vpliva to na mojo psiho. Meni je to predvsem v zabavo. :)
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Solatka, vse je v glavi :lol:

Lenči sej zato pa pravim, da je bolje kdaj kaj preslišat :lol:
Kdaj je že Sežana?
Aja, v Radence pa pod nobenim pogojem ne grem na 21ko. NI variante. Na-a, ne spljoh. Sem lani dost trpela na 10ki. Aja no, na desetko pa grem. To pa itak.

Ja, sem lih razmišljala, ko sem se vozila domov, da bo treba eno motivacijo najdit... vsaj za vzdrževanje kondicije čez zimo.

Vinci, verjemi tud pri 42ki je vse v glavi.

Sežana je 22.3.2009 :lol: .
Za Radence pa čestitka, prava odločitev. Mogoče bova kar skupaj na 10ki :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Vinci napisal/-a:solatka, ne more biti vse v glavi. Ko sem šel tečt do onemoglosti tam nekje v oktobru (po cca. dveh mesecih teka, pred tem sem se pa 10 let ukvarjal v glavnem z menjevanjem položaja na kavču), me je pri 12 km že precej zvijalo, po 14 km sem pa odpovedal. Okej, pet minut kasneje je spet šlo, ampak na tak način jaz nočem maratona tečt. Je treba telo natrenirati na takšne napore.

EDIT: Meni se zdi to uresničljiv cilj. Če mi ne bo uspelo, pa se tudi ne bom preveč sekiral. Nisem tak človek, da bi mi spodleteli podvigi načenjali samozavest. Ne vpliva to na mojo psiho. Meni je to predvsem v zabavo. :)

Razlika je med tem ali se hočeš natrenirat za 21ko ali pa potem za maraton. Ti boš seveda moral vložit drugačen trud v to, kot npr. Solatka za svoj dosežek. Imaš pa v pol leta vse možnosti, so že v krajšem obdobju dosegli željeno. Želim ti uživanje pri teku in brez zdravstvenih težav :lol:
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA