Moderator: lenči

Vinci
Ja. Hvala. ;) Uspelo nam bo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
tečt grem... čez pol ure grem tečt... gledam svojo km haha v
1. 12/2008 3.3 km
2. 11/2008 15.4 km
3. 10/2008 25.7 km
4. 09/2008 107.4 km
5. 08/2008 82.3 km
6. 07/2008 120 km
za nazaj pa niti vpisala nisem - mi je prav žal, da nisem s številom km nadaljevala - le kako bi bilo brez poškodbe... nič gremo dalje km nabirat. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:tečt grem... čez pol ure grem tečt... gledam svojo km haha v
1. 12/2008 3.3 km
2. 11/2008 15.4 km
3. 10/2008 25.7 km
4. 09/2008 107.4 km
5. 08/2008 82.3 km
6. 07/2008 120 km
za nazaj pa niti vpisala nisem - mi je prav žal, da nisem s številom km nadaljevala - le kako bi bilo brez poškodbe... nič gremo dalje km nabirat. :lol:

Čakaj no malo, decembra še ni konec :wink: :lol: :juhuhu: . Pa lepo počasi tekaj :D
Uporabniški avatar
 solatka
Vinci napisal/-a:solatka, ne more biti vse v glavi. Ko sem šel tečt do onemoglosti tam nekje v oktobru (po cca. dveh mesecih teka, pred tem sem se pa 10 let ukvarjal v glavnem z menjevanjem položaja na kavču), me je pri 12 km že precej zvijalo, po 14 km sem pa odpovedal. Okej, pet minut kasneje je spet šlo, ampak na tak način jaz nočem maratona tečt. Je treba telo natrenirati na takšne napore.

No, sej zato ti pravim... vse je v glavi... tud razum, ki ti pove, da po desetih letih (al pa dvajstih al pa petih sej ni važna cifra) in samo dveh mesecih teka, pač ne moreš tečt maratona.
Lahko pa pretečeš že kar solidno razdaljo.
Če se odločiš!
 Larchi80
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Aja, v Radence pa pod nobenim pogojem ne grem na 21ko. NI variante. Na-a, ne spljoh. Sem lani dost trpela na 10ki. Aja no, na desetko pa grem. To pa itak.

Sežana je 22.3.2009 :lol: .
Za Radence pa čestitka, prava odločitev. Mogoče bova kar skupaj na 10ki :wink:

No še ena ki ima namen v Radencih it na 10-ko. Sem sicer mislila, da bi mi zneslo za 21-ko pa so mi odsvetovali, ker je menda pasje :?
Uporabniški avatar
 Ksenija
se fočkam za to desetko ;)
ksenija danes pretekla cca 15 km - Larči, dej mal poglej tja na uno stran haha
počasi, z užitkom... zanimivo je da je po obratu bila bistveno hitrejša - za 10 minut ;)
umag, prihajam :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem danes kot en strastni kadilec, kašljam kot zmešana, da me že vse boli od tega. Pozitivno je vsaj to, da so se mi začela pljuča malo čistit, samo upam, da se mi ne ponovi zgodba izpred 4 let :(

Zadnje tedne izredno malo tečem, sem ugotovila, da mrzel zrak enostavno ne sede mojim dihalom, sicer bi bilo pa super, ker prav uživam med samim tekom, samo po teku me zadane..

Tako, da se bom letošnjo zimo spet malo vrgla v tek na smučeh, ko bi vsaj sneg bil tudi tukaj v Ljubljani pa bi bilo idelano med tednom skočit v Medno in naredit en hitri trening, da obdržim vsaj to kondicijo, ki jo imam.

Kljub današnjemu počutju, sem prav vesela za včerajšnji dan, jaz sem se res imela fino, družba je bila enkratna, upam da se nam uspe večkrat takole dobiti.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:se fočkam za to desetko ;)
počasi, z užitkom... zanimivo je da je po obratu bila bistveno hitrejša - za 10 minut ;)

jeeeeeeeeee :laola , tako je prav, počasi in z užitkom :wink:
Zmaga je tvoja, pardon, 21ka je itak že v žepu :juhuhu: :clap:
Uporabniški avatar
 niki

Uf, si pridna :cast1:
mogoče bi bilo bolje, da jaz kolo s sabo vzamem, da vam bom lahko sledila :oops:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:

jeeeeeeeeee :laola , tako je prav, počasi in z užitkom :wink:
Zmaga je tvoja, pardon, 21ka je itak že v žepu :juhuhu: :clap:

a veš da sem to tudi sama razmišljala, da bo 21 moja zmaga... sem v msilih že tekla tam :)
Niki, upam, da je tole samo prehodno
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:

Uf, si pridna :cast1:
mogoče bi bilo bolje, da jaz kolo s sabo vzamem, da vam bom lahko sledila :oops:

Čakajte malo :shock: , nič ne bomo bezljale tam doli :nono: :-- , tempo je tisti, ki se mu reče: čvekalni :wink: . A se zavedate, kakšno priložnost imamo, več kot dve uri ljubega miru za čvekanje :D . In ve bi divjale :?: :nono: . Na čas bomo tekle prihodnje leto :lol: . jaz z rukzakom ne morem no, dajte me razumet, nujne sestavine za preživetje na tej poti niso čisto lahke :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst nimam namena divjat... moja zmaga bo, ko pridem v cilj... a sam dve uri ???
nujne sestavine - am a si jih čmo razdelit, da ne boš revca ti vsega bremena prenašala ;)
joj kje je druga nedellja...
Uporabniški avatar
 niki
Lenči, jaz sem največ pretekla 17 km in to samo enkrat, vse ostalo so bile razdalje maksimalno 10 km. Skupnih km v teh 4 mesecih teka imam izredno malo (mi je kar nerodno napisat :oops: ), pred vsemi vami se lahko kar skrijem. In glede na moje zdravje me malo skrbi kaj pomeni zame 21 km, tako da računam, da pride v mojem primeru v poštev tudi hoja. :roll:
No jaz upam, da bo šlo..
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:Lenči, jaz sem največ pretekla 17 km in to samo enkrat, vse ostalo so bile razdalje maksimalno 10 km. Skupnih km v teh 4 mesecih teka imam izredno malo (mi je kar nerodno napisat :oops: ), pred vsemi vami se lahko kar skrijem. In glede na moje zdravje me malo skrbi kaj pomeni zame 21 km, tako da računam, da pride v mojem primeru v poštev tudi hoja. :roll:
No jaz upam, da bo šlo..

a si ti videla mojo km? punca, trio adio in naš multi... (lenči tebe mislim) bomo razturale v umagu, na en način že ;) pa še Lonely bo menda z nami, boš videla folk bo na koncu šel naš tempo, tko bomo fajne pa seksi pa nasmejane ;) haha
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenijin dream team :lol: bo šel lepo počasi, punce, navzdol itak ne bomo divjale, da si kolenčkov ne poškodujemo, po ravnem pa lepo počasi. Moja Sovica bo spremljala naš tempo in ne bo dovolila, da smo prehitre :wink: . Niki nič bat, če bo treba malo hodit (itak bomo na postojankah počivale :lol: ), pač bomo, samo, če gremo pravi tempo, potem ni panike. Ja, tudi družba na teku bo dvignila razpoloženje :lol: .
Seksi :?: Aj, jaj, jaj, :shock: , nasmejane :lol: :D.
Nujne sestavine boste pa z mano vred itak sproti razbremenjevale :rol: .
Tako, vaš multi....... vas bo že usmerjal do končne zmage, samo lepo prosim, da se mi ne boste na koncu v cilju preveč :--( od sreče :juhuhu: , ker potem se bom še jaz :cry: .
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA