Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:zdejle bova dve polžki udarili en čvekalni tek... se ga že veselim. se mi pa malce pozna utrujenost od včeraj, upam, da ne bo prehitra zame...
komaj čakati jst :wink:

Lepo se imejta in res ne pretiravajta, Ksenija, ti jo hudo šibaš s tole kilometrino. Da ne bo danes krst 21ke :lol: :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
zmagali!!! super družbo sem imela sam tolk od mene upam, da je ona tud zadovoljna...nene Lenči imam cilj 21 pretečt prvič 21 ;) pa pretiravali tud nisva... čeprav :roll: jst hitreje že ne bi zmogla ...

fajn začetek nedelje ;)
 docca
Da se še tukaj pohvalim: danes sem prvič pretekla 20 km :D
Hrastnim - Radeče - Hrastnik.
Včeraj, ko sem se odločila za to progo, sem mislila, da bom nazaj bolj hodila. Ampak ne :D Za pot sem rabila 2 uri 14 min. Dost sem počivala, spila 1l čaja+soka in polizala 4 Dextrozne bombone (Lenči, koliko bombonov naj poližem?). Dobila sem 2 žulja, naslednjič se bom namazala.
Ksenija, prav je, da si verjela, jaz nisem čisto :D
Uporabniški avatar
 niki
Bravo :clap: in čas je tudi dober! Za prvič sta bile pa hitre :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:zmagali!!! super družbo sem imela sam tolk od mene upam, da je ona tud zadovoljna...nene Lenči imam cilj 21 pretečt prvič 21 ;) pa pretiravali tud nisva... čeprav :roll: jst hitreje že ne bi zmogla ...

fajn začetek nedelje ;)

Ojoj, me kar skrbi za Istro Slika , se bom morala kar matrati, tko razturate Slika , kakšen izi tek, to bo hud tempo Slika .
Ksenija, tvojih kilometrov ta mesec ne dohajam :lol:
Čestitke obema :laola
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Da se še tukaj pohvalim: danes sem prvič pretekla 20 km :D
Hrastnim - Radeče - Hrastnik.
Včeraj, ko sem se odločila za to progo, sem mislila, da bom nazaj bolj hodila. Ampak ne :D Za pot sem rabila 2 uri 14 min. Dost sem počivala, spila 1l čaja+soka in polizala 4 Dextrozne bombone (Lenči, koliko bombonov naj poližem?). Dobila sem 2 žulja, naslednjič se bom namazala.
Ksenija, prav je, da si verjela, jaz nisem čisto :D

Bravoooooo, to si izpeljala več kot odlično Slika
Saj ni bilo za dvomit. Ja, drugič pa maži, žulji so smotana stvarca, dexstroze pa, če ti je to odgovarjalo, OK, mogoče kakšno več, pa tik pred štartom vzemi vedno eno..
Ocena odlično Slika
Polžke, razturate Slika
Uporabniški avatar
 IRA
Bravo, bravo, bravo :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:Bravo :clap: in čas je tudi dober! Za prvič sta bile pa hitre :juhuhu:

da ne bo pomote Docca je sama dosegla ta fenomenalni rezultat! Itak, sem verjela vanjo...
jst sem tekla z Larchi80 ;)

lenči, verjemi mi da bo počasen tek v Umagu, vsaj moj ter da močno upam, da mi uspe...
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:zmagali!!! super družbo sem imela sam tolk od mene upam, da je ona tud zadovoljna...nene Lenči imam cilj 21 pretečt prvič 21 ;) pa pretiravali tud nisva... čeprav :roll: jst hitreje že ne bi zmogla ...

fajn začetek nedelje ;)

Ojoj, me kar skrbi za Istro Slika , se bom morala kar matrati, tko razturate Slika , kakšen izi tek, to bo hud tempo Slika .
Ksenija, tvojih kilometrov ta mesec ne dohajam :lol:
Čestitke obema :laola

a veš kaj sem ponosna - da so to km tega tedna - od Velenja naprej...
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:
niki napisal/-a:Bravo :clap: in čas je tudi dober! Za prvič sta bile pa hitre :juhuhu:

da ne bo pomote Docca je sama dosegla ta fenomenalni rezultat! Itak, sem verjela vanjo...

lenči, verjemi mi da bo počasen tek v Umagu, vsaj moj ter da močno upam, da mi uspe...

:laola bravo Ksenija in Larchi80
Ksenija, ti si čist divja !!!! :twisted: :cast1:

mene resno skrbi za nedeljo :roll: .. a vzamem kolo s sabo :lol: a mi mogoče kdo kakšnega kužka posodi, da mi bo družbo delal :D ali mogoče grem samo zraven kot navijačica :juhuhu:
Uporabniški avatar
 IRA
Ej sorry niki, ampak tega preprosto ne moreš zamudit ....

1. lenči naš multikultimotivator
2. Ksenija teče v novo leto
3. ti pa jest sva spremljava
4. lonely se je javil, da nas pospremi v cilj
5. na morje gremo
6. fešta bo
7. dej ne seri :twisted:

Itak bomo šli počas, važno, da gremo pa če se privlečemo v cilj :twisted:

Aja ... pa jest sem včeri v Intersportu gledala tiste "prsnice" za medico in borovničke :lol: :lol: :lol:

niki itak pa moraš it, če ne ti božiček ne bo nič prinesel :twisted:

Ajmo še malo v veseli december

Lp :D
 docca
Hvala punce za navdušenje :D

Ksenija, sem mislila tudi na tebe in tvojo prvo 21-ko na morju. Velika prednost se mi zdi v terenu, ki je še nepoznan. Ves čas opazuješ kaj novega, nepoznanega. Sploh pa, ti boš imela še super družbo. Tista moja proga me je začela že pošteno dolgočasiti. Najbolj pa me je motilo, da ni nobenega napredka - že od avgusta tečem 10 - 13 km. No, 13 bolj malo kdaj. Zdaj vidim, da se da premagati tudi tako razdaljo in bom v Gorici tekla z manj treme.
Super za bonbončke Lenči. Sem že mislila, da jih je preveč.
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:

:laola bravo Ksenija in Larchi80
Ksenija, ti si čist divja !!!! :twisted: :cast1:

mene resno skrbi za nedeljo :roll: .. a vzamem kolo s sabo :lol: a mi mogoče kdo kakšnega kužka posodi, da mi bo družbo delal :D ali mogoče grem samo zraven kot navijačica :juhuhu:

ne seri ;9
mene je včeraj en tekač po mojih 5 km vprašu če bo šlo... jst mam tako tremo pred nedeljo da sem šla tečt 4 teke nad 10 km in to je to... itak upam, da mi boš družba... pa da pridem do cilja pa da tačka zdrži pa da se ne usračkam prej...
halooo
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 14 Dec 2008, 13:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Ksenija
docca napisal/-a:Hvala punce za navdušenje :D

Ksenija, sem mislila tudi na tebe in tvojo prvo 21-ko na morju. Velika prednost se mi zdi v terenu, ki je še nepoznan. Ves čas opazuješ kaj novega, nepoznanega. Sploh pa, ti boš imela še super družbo. Tista moja proga me je začela že pošteno dolgočasiti. Najbolj pa me je motilo, da ni nobenega napredka - že od avgusta tečem 10 - 13 km. No, 13 bolj malo kdaj. Zdaj vidim, da se da premagati tudi tako razdaljo in bom v Gorici tekla z manj treme.
Super za bonbončke Lenči. Sem že mislila, da jih je preveč.

no jaz sem to rešila s tem, da imam sedaj na teku samo urco, če je ne pozabim doma... tečem uživam opazujem... spreminjam svoje trase, enkrat je na vrsti truplooo drugič proga izgubiti se, potem umag vabi pa tko... pa kar gre... niti ne primerjam tolk kolk je bil tempo prejšnji tek... je pa res da sva danes bili z Larči v eno smer skor 5 minut hitrejši kot sem sama ,)
tremo akr lepo pusti doma, ker napreduješ z izredno hitrostjo, še sama ne veš ;) pa itak delamo bazo al kak se reče ... anje ;)
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Ej sorry niki, ampak tega preprosto ne moreš zamudit ....

1. lenči naš multikultimotivator
2. Ksenija teče v novo leto
3. ti pa jest sva spremljava
4. lonely se je javil, da nas pospremi v cilj
5. na morje gremo
6. fešta bo
7. dej ne seri :twisted:

Itak bomo šli počas, važno, da gremo pa če se privlečemo v cilj :twisted:

Aja ... pa jest sem včeri v Intersportu gledala tiste "prsnice" za medico in borovničke :lol: :lol: :lol:

niki itak pa moraš it, če ne ti božiček ne bo nič prinesel :twisted:

Ajmo še malo v veseli december

Lp :D

Itak, da grem !!! Samo še razmišljam v kakšni izvedbi :wink: ne sej se hecam.. Sploh pa sedaj ko sem uspela prepričati mojega osebnega navijača, ki me pobere vsakič, ko sem na tleh, da gre z nami in upam, da bo naš fotograf :D

Jaz imam izredno malo kilometrine.. mi je kar nerodno priznati koliko :roll: , sem pa včeraj šla ponovno tečt po skoraj 3 tednih (če odštejem Velenja) in sva šla z mojim na K-rožnik in sem sama sebe presenetila, jaz ne vem a mi moj prinaša srečo, kakorkoli.. dobila sem spet voljo nazaj in to je najpomembnejše!

Tako.. komaj čakam na nedeljona naš dream team :D
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA