Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Larchi in Ksenija, čestitam, da sta tako lepo zmogli podvig skupaj. A ni lepo v družbi doživljati prijetnih trenutkov :lol: . Tako kot bo Ksenija z Istro z lahkoto opravila, se tudi tebi Larchi ni treba bati za Sežano. Jaz itak ne smem preveč hitro tečt, ker imam potem maraton, tako, da rabim lepo polžjo družbo. In če si že sedaj tako daleč, do konca marca boš itak natrenirala. Sedaj pa malo oddiha in potem počasi naprej. Vsak tek, tudi kratek je nabiranje baze, ki koristi.
:laola
 docca
Ksenija in Larchi, kam ste pa tekle?
Pa poklancih in vama je uspelo kar 15 km? Pridne ste :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Punce ve ste čist nore :laola Če boste tako nadaljevale, bo res treba spremeniti ime sekciji, mogoče v srnjo sekcijo.

Tudi jaz sem danes tekla, ampak šele zvečer, zato se nisem spravila na kakšno daljšo razdaljo. Malo razmišljam o Sežani, ko vidim, da vas bo kar nekaj tam in bi imela družbo.

Mogoče bom šla na Božičkov tek, mogoče na tek v Dolskem. Ali bo katera tam?
Uporabniški avatar
 IRA
Asparagus jaz bom na božičkovem, na Dolskem me pa ne bo :wink:

Lp
 Larchi80
Docca tam sva tekle, kot sva mi2, samo da sva zadevo podaljšali :wink: .
Lenci bom full vesela če bom imela v Sežani tekaško družbo. Res je lažje tečt če imaš nekoga pb sebi. Sem full presenečena, da mi to paše. Ker zdej skoz sama tečem, ampak za daljšo progo pa res rabim podporo, če ne bi na polovici že obupala, čeprav sem trmasta. To je to ko je rekel Pajo, da morem imet krizo. Če bi sama tekla, bi jo verjetno res imela, tko če imam nekoga ob sebi, pa se mi nekako odmika. Mogoče če bom bolj stisnila, da jo bom imela, upam, da se mi pol res odpre.
Docca, tudi tebi čestitke :laola za 20ko. Super si!
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Hojla, polžki !
:)
Po doooolgem času sem spet prišla do teh strani... V teh 2 mesecih sem dobro natrenirala kratke proge, oz. šprint :? na relaciji postelja -WC školjka in to nekajkrat dnevno. Še dobro, da sem bila tako tekaško natrenirana . :D
Zdaj sem že v drugem trimesečju in slabost ter bruhanje se počasi umirja. :wink:
Ostanite še naprej tako tekaško zagnani, pa čim manj poškodb in drugih nevšečnosti!

LP vsem, Dominika
Uporabniški avatar
 niki
d.m.r. napisal/-a:Hojla, polžki !
Po doooolgem času sem spet prišla do teh strani... V teh 2 mesecih sem dobro natrenirala kratke proge, oz. šprint :? na relaciji postelja -WC školjka in to nekajkrat dnevno. Še dobro, da sem bila tako tekaško natrenirana . :D
Zdaj sem že v drugem trimesečju in slabost ter bruhanje se počasi umirja. :wink:
Ostanite še naprej tako tekaško zagnani, pa čim manj poškodb in drugih nevšečnosti!

LP vsem, Dominika

Aha, potem je bilo poskrbljeno, da si ohranjala tek :wink:
Ja tole ti nič ne zavidam, sem imela jaz tudi pri obeh take mesece oz. sem se dodobra spoprijateljila z wc školjko :roll: podnevi in ponoči, ampak je pa res, da sedaj prihaja najlepši del v nosečnosti, drugo trimesečje :D uživaj v njem in pazi nase :) in ne pozabi se nam še kaj javiti :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija

LP vsem, Dominika

uživaj :heart
Uporabniški avatar
 IRA
Dominika, drži se ... pa še kaj se javi, da vidimo kako rasteš :twisted:

Naj ti bo srečno in čim manj "slaostno"!

Lp
Uporabniški avatar
 lenči

LP vsem, Dominika

Joj, kako sem vesela, da si se javila. Ravno ta vikend sem si rekla, da te bo treba malo pobarati, kako ti gre, pa vidim, da je sedaj že bolje. Uživaj in imej se in seveda, kakšno poročilce, saj veš, kako smo radovedne :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Punce, hvala za dobre želje. Sem vas bila vesela!!! :) Zagotovo se vam še kaj javim...

Lp :)
Uporabniški avatar
 IRA
Kje je pa naša mausi nosečka???
... in ostala hrabromišja familija?

Njo tut pogrešam :wink:
 Tanjusha
Z Mausi sva se zadnjic dobile na kofetku in je kar sijala od srece :) Upam, da se bo sama kej javila in povedala, a bodo mel misko al miskona :)

Dominika, kaj boste pa vi meli?
Uporabniški avatar
 IRA
Tanjusha napisal/-a:Z Mausi sva se zadnjic dobile na kofetku in je kar sijala od srece :) Upam, da se bo sama kej javila in povedala, a bodo mel misko al miskona :)

Dominika, kaj boste pa vi meli?

Hvala, zlata si!

Pozdravi jo, ko se kaj vidita, slišita!

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
hm... menda bo "varno" v nedeljo potovat v Umag...
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA