Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:torej se moramo samo še dogovorit kdaj se na počivališču dobimo... upam, da ne bo težav za prestop meje in težav na teku. Če bi pa raje da ne gremo, bom pa razumela...
lenči, upam, da se pa počutiš bolje..

Ksenija, nič se ne boš ven zvlekla ... kr tečt bo treba :twisted: :twisted: :twisted:

Drugače pa ... danes gresta našedva vseeno na Krk, kljub pomiselkom ... tako, da vam bom še sporočila kako je potekalo :twisted:

Pregledovali bodo verjetno full, ampak, če ne bomo mel s sabo druzga kot gate ... nam nimajo kej :D

Sendvič pa itak Predrag časti ... pustte slovenske doma :wink:

U u u ... pol se moram pa full lepo oblečt, če bo lenči fotkala ... da se ne bo vidlo kako mamo jezike do tal ...

Aajaaa... pa še neki, če nas pa sploh ne bojo spustil čez mejo, bomo nardil pa tek po obali pa vas bova z lonelyjem (no predvsem on, jaz bom stražila zadaj) gnala čez Strunjan, Beli Križ, Piran, Lucija, Šared :twisted: Izola ...

Dam obe zize stran, če si te proge ne boste zapomnili :D 8) :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, dobenega izgovora :nono: :wink: :lol: , tega teka sem se tako veselila, da ga ne bom spustila, imela bom samo pomožne noge :rol: , ker za 21km teka res nisem :oops: . Za vašo družbo pa sem :juhuhu: in se bom čisto lepo obnašala na meji :wink: :roll:
Ja, zrihtajte se pa, če se ne boste ali boste, modni dodatek bom imela s sabo :-- :wink:
KSENIJIN DREAM TEAM bo raztural, sem že povedala :wink:
Pa še za vse ostale tekače je treba s spodbudo poskrbeti :lol:
Jaz sem na poti okrevanja in bom v nedeljo čisto OK, da bom lahko :hehe: igrala.
IRA, ti pa pazi na svoje dragocenosti, tvoj dragi se je verjetno že hudo zbunil :rol:
Uporabniški avatar
 nini32
jutri se imejte lepo. pa zdržite ves tek s pomožnimi nogami ali samo s svojimi. :wink:

potem pa le kaj napišite, da bom tudi jaz imela kaj od vašega adrenalina in hormana sreče, ki vas bo obdalal na progi in v cilju.

držim pesti, da ne bo poškodb.

je že kej treme?

lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
nini32 napisal/-a:držim pesti, da ne bo poškodb.

je že kej treme?

lp

ja ;)
pa komaj čakam ;)
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Tanjusha napisal/-a:Z Mausi sva se zadnjic dobile na kofetku in je kar sijala od srece :) Upam, da se bo sama kej javila in povedala, a bodo mel misko al miskona :)

Dominika, kaj boste pa vi meli?

Tanjusha, to pa še ne vemo.... Še mora malo zrast.
:wink:
Lp :)
Uporabniški avatar
 Asparagus
d.m.r. napisal/-a:
Tanjusha napisal/-a:Z Mausi sva se zadnjic dobile na kofetku in je kar sijala od srece :) Upam, da se bo sama kej javila in povedala, a bodo mel misko al miskona :)

Dominika, kaj boste pa vi meli?

Tanjusha, to pa še ne vemo.... Še mora malo zrast.
:wink:
Lp :)

Po mojem enega malega tekača ali tekačico :wink:
Dominika in Mausi, kdaj približno bo D dan? :D
Uporabniški avatar
 lenči
Včeraj sem bila preveč utrujena, da bi kaj pisala. Lahko rečem, da je bil čudovito sončen dan, sončki so se kar sprehajali po trasi :wink: :lol: . Sreča, da je bil samo en klanček, drugače bi meni trda predla :oops: . Ksenija je šibala sto na uro :lauf: , IRA ji je prijetno klepetajoč delala družbo :cmok: , Lonely je zvesto skrbel za morebitne težave in odlično motiviral :clap: , Božiček je pa poskrbel za dokumentiranje čudovitega dne. Imela sem se tako lepo, da mi spljoh niti malo ni žal, ker nisem tekla :lol: :wink: . V cilju pa takšna fešta, da ti srce poje in misli vriskajo. In to lepo konec decembra v čudovitem dnevu. Pa saj fotke govorijo :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
dobro jutro!!!
ohoho vam je Božiček kaj prinesel ;) pri meni se je odločil da bo to prečudovit tek po mojih gozdovih... da napolnim dušo, kot ima nekdo v podpisu da očistim dušo ;)
uživajte vsak trenutek v dnevu
:heart
 docca
Ja, meni je prinesel veeeeeeelik monitor, da vas bolje vidim.
Pa CD Iztoka Mlakarja.
Teka pa ndanes ne bo. Sem se nekaj matrala včeraj popoldne. Ne vem, ali mi ura ni ustrezala, ali pa sem se samo preveč najedla. Zda ga moram pa še malo z zamudo vpisat.
Uporabniški avatar
 RoKo
Meni je pa prinesel.............................................ozdravljeno koleno. Hvala mu. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Upam, da se mi zdravje obrne na bolje in da bom lahko preizkusila nove copatke :wink: :lol: Broooks Infinity. Po kosilu pa grem na sprehod v tem prijetnem rahlo sneženem dnevu. Najlepše darilo pa je prosti čas, da sem doma, da smo skupaj in uživamo. Upam, da bo potička uspela :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Tole pa je naš letošnji božiček, na božični dan je dopolnila ravno 6 mesecev ...

Slika

Srečno vsem mojim polžkom in nepolžkom ...
Naj vam bo prelepo v srčkih!
Uporabniški avatar
 Ksenija
kolk je pa tale božiček srčkan!

danes sem tekla svojo klasično progo 13 km... in ni šlo in ni bilo niti veselja ob pogledu na naravo okrog mene... le zakaj jst norim pol noči po plesišču nato grem pa tečt? no ja, vseeno zmaga ker sem sploh šla... samo mam občutek da bomo mal počival zdejle...
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija ... očitno je tak dan ... obdobje, pač nekaj ... tole sem malo prej napisala pod Celsko sekcijo :twisted:

Sem šla pa tudi jaz en krog, katastrofa ... ni, da bi človek govoril ... spet eden izmed "tistih" dni, ko se "kakosežeimenuje" škrat preseli iz rame nižje, te prime za noge.... ti tečeš in tečeš greš pa nikamor.

Groza, res ... tako grozno pa že dolgo ne, če sploh že kdaj :shock:

Za 8km sem porabila eno uro .... je pa res, da sem napadla par klancev, samo vseeno .... če pomislim en teden nazaj, kako z lahkoto sem tekla Istro - bi se človek kar zjokal ...

Ja saj vem, treba se je navadit, da so na tekaški poti kdaj pa kdaj tudi taki teki ... sem pa vseeno vesela, da sem se sploh spravila ven ... me je bilo že pošteno strah ...

Ne vem kako poznani so vam te občutki, ampak pri meni so definitivno kritični ... prvi dan ne tek a... ok počivam, drugi tudi še gre ... tretji dan se že tresem ... četrti pa mi je že skoraj vseeno ... kar je več ... se brez težav zasedim na kavču in pozabim, da sem kdaj sploh tekla ...

Zato je danes tole vseeno moja zmaga, čeprav bolj v stilu "tolažilne nagrade" ....

... pa gremo spet naprej!
Sem se mogla malo spihat :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, zmaga je itak tvoja, po žurki pa še tečeš :wink: :lol: :clap: . Kar lepo se malo odpočij, do konca leta boš itak še šla, ker 100tka bo pa padla :juhuhu: :wink: :lol: . Ta mesec si pa neverjetno pridna. Kdaj kakšen malo bolj čunden :hehe: dan pa že moramo vzeti v zakup.
Sem danes po 14 dneh zopet tekla. Prav častno sem zastopala polžjo sekcijo, me nae boste ven vrgle s tempom 7.15 :--
IRA, ti pa kar lepo zmigaj svojo ritko in nič predolgo jo ne tlači tam po kavču, razen (tega ti seveda ne želim) če so resni vzroki za mečkanje ritke na kavču. Če drugače ne, pa preberi kaj na forumu in se boš takoj katapultirala iz kavča :TF) . Saj ne morete vedno samo noret. Včasih je prav luštno iti čisto počasi, v dobri družbi ali sam in kam bi pa prišli, če bi bilo vse na izi :juhuhu: .
Leto se končuje, dosegli smo neverjetno, vsak nekaj odličnega zase in to je največ, kar smo si lahko dali. Torej, dragi polžki, zmaga je naša :piti:
  • 1
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA