Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Naslednjo nedeljo 11.1.2009 :lol: ob 10.00, Ksenija povej zbirno mesto, kandidati pa se prijavite :wink: . Jaz sem dala v plan :D

A ni takrat ŠRK Celje v Velenju?
Uporabniški avatar
 Ksenija
odvisno al gremo osvajat Čemšeniško al gremo mojo traso za dušo ;) ali samo traso tam okrog 10 km... vsekakor najboljše da v središču mesta pa se potem peljemo na štart ;)
delček moje trase si lahko ogledate na mojem blogu[/img]
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Naslednjo nedeljo 11.1.2009 :lol: ob 10.00, Ksenija povej zbirno mesto, kandidati pa se prijavite :wink: . Jaz sem dala v plan :D

Žal ... pridem pa kdaj drugič!
Eni gremo namreč na prvi uradni tek v letu 2009, Medea Marathon! :wink:

Bom pa mislila na vas ...
... pa sej je januar, leto je še dolgo :twisted:
Uporabniški avatar
 Hojca
Ksenija napisal/-a:odvisno al gremo osvajat Čemšeniško al gremo mojo traso za dušo ;) ali samo traso tam okrog 10 km... vsekakor najboljše da v središču mesta pa se potem peljemo na štart ;)
delček moje trase si lahko ogledate na mojem blogu[/img]

Tole je pa tudi mene zamikalo, sploh, ko sem tiste krasne fotke gledala :D .
Če se zmenimo za drug teden, bi skoraj sigurno prišla (če me vzamete zraven, seveda :oops:) .
Uporabniški avatar
 lenči
Mojculja, jaz sem tudi za tisto traso za dušo :lol: :wink: , me pošteno mika, sem se že zmenila doma, da pridem. Moj bo šel v Velenje, če bo lahko.
IRA, tebi pa odličen tek želim :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
potem bo tek za dušo ;) komaj čakam... vmes se pa dogovorimo ali celotna trasa (polžje tri ure) ali samo do izvira in nazaj nekje 15 km
mojculja seveda si dobrodošla
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:potem bo tek za dušo ;) komaj čakam... vmes se pa dogovorimo ali celotna trasa (polžje tri ure) ali samo do izvira in nazaj nekje 15 km

Jaz sem za do izvira, še nimam kondicije za celotno traso, če se lahko potožim :oops: :wink: . Joj, kako bo to luštno. Pa da veste, pridem ne glede na vremenske okoliščine :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:potem bo tek za dušo ;) komaj čakam... vmes se pa dogovorimo ali celotna trasa (polžje tri ure) ali samo do izvira in nazaj nekje 15 km

Jaz sem za do izvira, še nimam kondicije za celotno traso, če se lahko potožim :oops: :wink: . Joj, kako bo to luštno. Pa da veste, pridem ne glede na vremenske okoliščine :lol: .

itak da imaš kondicije za celo traso... ampak velja ;) v vsakem vremenu :))))
Uporabniški avatar
 Hojca
Super, do izvira in nazaj v vsakem vremenu :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, pravočasno povej, kje se dobimo. Ura je itak določena 10.00.
Uporabniški avatar
 Ksenija
najboljši kraj za neizgubit je pri edinem semaforju v zagorju ;) potem gremo pa skupaj naprej ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:najboljši kraj za neizgubit je pri edinem semaforju v zagorju ;) potem gremo pa skupaj naprej ;)

dogovorjeno :lol: :wink: , ta semafor pa že poznam :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:najboljši kraj za neizgubit je pri edinem semaforju v zagorju ;) potem gremo pa skupaj naprej ;)

dogovorjeno :lol: :wink: , ta semafor pa že poznam :juhuhu:

Jaz pa v Zagorju še nikoli nisem bila :? , pa bi prosila, če bi ulici ali pa kakšen objekt v bližini navedla. Bi rada prej malo zemljevid počekirala, da se ne bom po Zagorju vozila :driver: in semafor iskala.
Uporabniški avatar
 lenči
Mojculja, tega semaforja pa res ne moreš zgrešit, odkoderkoli že prideš. Glavna ulica je pa itak samo ena. No, za detalje pa bo povedala Ksenija, ker jaz vem samo za semafor, sem ga takoj našla :lol: .
Uporabniški avatar
 niki
Ojlaaaaa ! :D

Najprej vsem želim v letošnjem letu veliko lepih in prijetnih tekov, da vas bodo nogice nesle kamor si boste želeli! :juhuhu:

Sicer pa nimam za napisat nobenih posebnih tekaških dosežkov, razen tega da sem imela nekaj neprijetnosti s svojim zdravjem :( , ki pa se je ponovno vrnilo nazaj in upam, da tako tudi ostane. :cast1:
Včeraj mi je uspelo celo iti tečt, eno lepo zimsko pravljico z mojim dragim sva si privoščila :) Tako, da rožnik še stoji in je v tem času prav pravljičen.

Toliko zaenkrat od mene, lepo tekajte še naprej in se beremo oz. še bolje vidimo! :wink: :wink:

Ksenija, upam da bo s tvojim kmalu bolje :heart , res grozno kar se mu je zgodilo. Kaj je s temi ljudmi, da to počnejo... :bum:
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA