Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Frikica
Lenči, super!!! Ja, jaz bom šla tudi raje že v petek po številko, bo bolj v miru. :)
Bomo pa določile eno točko, da jo boš tudi ti našla, ni problema. :D
Uporabniški avatar
 Frikica
Maša napisal/-a:Ja, a ni to v nedeljo? :oops:

V soboto 7.6. :)
Uporabniški avatar
 Maša
o, šitk, jst pa vse za nedeljo splanirala... :roll: :lol: Jaz sem za to, da se vidimo! Razpoznavni znak bo moja Bučka, ki bo navijala zame! Aja, to je tak tigrast pes drugače, bokserka :P
Uporabniški avatar
 UršaR
Jaz sem tudi za to, da se vidimo - če bo le prilika. Po mojem bom tudi jaz že kar v petek šla po številko.

Kakorkoli - moj razpoznavni znak pa bosta moja največja navijača - 7-letna damica in 3-letni razbojnik z ogromno buško na čelu, ki si jo je priboril ob včerajšnjem padcu (ni variante, da izgine do sobote).

No, če se zmenite za uro in točko, sem za.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Maša, vidiš, kako je koristen forum. Jaz mojega Indya ne morem pripeljati s sabo, ne zmore 15 km :oops: . Bo kar doma ostal. Poznamo Bučko :wink: .

Jaz bom na prizorišču sigurno že do 9. ure. Moja TF kapica s polžkom vabi, da se telo pod njo pocuka za rokav. Sam povejte, kje se naj sučem. Meni bo drugače dolgčas čisto sami :cry: . Brez navijačev, brez najboljšega prijatelja, polžki ne me zapustit :( .

No, se veselim, da se spoznamo.
Uporabniški avatar
 Maša
Saj Bučka tudi ne bo tekla, ona tudi ne zmore. Bo samo navijala. A je na sankališču štart? Potem predlagam, da se sučemo tam nekje, ehm, npr. pri kozolcu?
Uporabniški avatar
 solatka
Polžki, jz bom pa v soboto samo navijala... od doma. :roll:

Mi je kr malo žal, ampak pač ne gre, da bi bila povsod.
Bom pa na nočni desetki :wink:

Bajdemim, a bo mela katera kaj prostora v avtu za nočno? Ja, ja sej vem, da je še več kot en mesec.... :roll:

Danes grem pa tečt....
 Janazaspana
Jaz grem tudi danes. Na Večno pot.

Glede na navijače in občudovalce, ki jih imamo in na to, da se v našem stilu odpirajo nove teme sklepam, da smo polžki to poletje popularni.

Glede na moj nivo teka mi je prav lepo brat, kako se nekdo prepričuje, tako kot jaz, da zdrži od svetilke do svetilke in nato še do naslednje, pa kako se prepričujemo, da se do vrha hriba danes ne bomo ustavili, pa če vmes izparimo od hudega. Ampak veste kaj, tega, kar se mi je pred tremi meseci zdelo, da je hrib, danes niti ne opazim več in najvišji hrib, ki sem ga imela v okolici sem tudi že zmogla. Sedaj lahko samo še lepo počasi napredujemo in ohranimo dobro voljo in optimizem, za katerega se mi zdi, da ga imamo tukaj za na prodaj.
Uporabniški avatar
 Frikica
Joj, kako fajn, da se bomo dobile...komaj čakam, da vse polže spoznam in da si bomo delale družbo na teku. :juhuhu:

Maša, ti verjetno najbolj poznaš Tivoli (naj se javi še katera, če ga dobro pozna) in kako točko, da jo bomo vse našle...predlagala si kozolec...a bi razložila kje je to? :oops: A se spomniš še kako drugo točko?
Jaz Tivolija niti ne poznam toliko, zdaj mi pade na pamet samo recimo začetek Jakopičevega sprehajališča, da bi mogoče bila dobra lokacija... :roll:
Štart in prireditveni prostor je menda na sankališču ja.

@Solatka: Jaz bom imela zihr kak plac frej v avtu za Nočno 10ko. Grem pa iz Lj. Tako, da ni problema za prevoz. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, smo kot otroci, ki se veselijo obljubljenega sladoleda :lol: :lol: .

Ampak, če to ni super, potem ne vem, kakšna pozitivna energija je ta prava. Moramo pazit, da ne bo polžja sekcija s pozitivno energija naredila kakšnega kratkega stika na strežniku :wink: :lol: .

Jaz vam zaupam, da bo naš meeting point razumljiv tudi nam "sa sela" in bomo našli te "kozolce" (madonca, sredi Ljubljane? :wink: ). No, bom malo preverila še pri sodelavki, da me poduči.

Bom še jaz postala nestrpna in bom prišla verjetno prezgodaj, samo da ne bom zamudila :lol: :wink: . Če boste vidle kakšno žalostno faco samo pohajati naokoli, zgubljeno :wink: :lol: v velemestu, s čepico, ne more biti drug kot jaz. No, malo se hecam, saj bo.
Uporabniški avatar
 lenči
Jana, prosim, vrni se s te Večne poti :wink: je lepo brati tvoje poste :heart .

Sem se kar z mislimi prestavila na včeraj zjutraj, ko sem premagovala klance in rekla, no sedaj pa nazaj, ponovimo, saj bo šlo, če je šlo enkrat, bo tudi drugič, no sedaj pa samo še domov te kilometre, vročina.... in juhu 15 km super čas na kilometer, no 16 pa zopet za konec dva klanca, ne šprinta v cilj pa ne zmorem več!

In presenečenje, danes gledam na vse čisto na izzi. Hej saj ni blo tako hudo :lol: :? . Pol pa še sodelavci: kva, 16, ti si čist nora :juhuhu: . Stari se je res utrgalo (pardon gospa v najlepših letih :wink: ).
Uporabniški avatar
 Frikica
Lenči, ne o sladoledu...bomo mogle it po teku pol še na sladoled, za nagrado. :D
Saj jaz bom tudi malo prej (pa čeprav sem s Fužin), ampak hočem v miru parkirat, se oblečt itd... :)

Ja, upam, da bomo našle ustrezen meeting point, da bomo vse vsaj približno vedele, kje je... No, sej pomoje bomo tako navdušeno iskale, da se ni bati, da katero zgrešimo. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, kako ne o sladoledu, če pa sem pravkar pospravila skledo domačih jagod z vanilijevim sladoledom :wink: :lol: .

Nagrado si bomo pa privoščile, to je definitivno potrjeno, saj si jo bomo krepko zaslužile. Sam ne vem, če me boste čakale, da pridem jaz skozi cilj :cry: . Moj čas je 1.50 na 15 km, če bom imela dober dan, kakšna minuta prej. No, vsaj navijale bi mogoče lahko :oops: .

Našle se pa že bomo, ni vraga, čeprav je bilo enako v Radencih, nikjer nikogar tapravega, pol med tekom pa ni veliko časa koga iskat.
Uporabniški avatar
 Maša
Na pomenadi (sprehajališlu) je razstava secesijske arhitekture. Mogoče bi se lahko dobile spodaj, na začetku (kjer pridejo stopnice iz podhoda)?
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA