Moderator: lenči

Larchi80
Ksenija napisal/-a:a od zadnjič :cry:

Ne ne, mislim, da ni od zadnjič, ker me že nekaj časa boli. Lahko da od mraza in premalo razteznih vaj. Se bom doma še 1x lepo in temeljito raztegnila, mislim da bo to pomagalo. Pa seveda masaža z gelom. Sam tole se more nehat! Ker mi res mori če me boli, ker si pol ne upam it tečt, da ne bi prišlo do kakšne poškodbe, ker pol papa moj polmaraton :cry: to pa nočeeeeeeem!
ksenija, kdaj greva spet kej osvajat Truplooo? :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
v petek ima Tami operacijo kolena, glede na zapisane besede ortopeda, jo čaka kar mučno in dolgotrajno okrevanje... tko da ti ne morem trenutno nič obljubit... razen tisto, jutri dopoldne ali popoldne ali zvečer bi šlo - greva?
jst tud danes nekaj koleno čutim... od odmora očitno ... bo danes razvajanje z glino ;) zjutraj sem se zbudila z bolečino - nemorešverjameš fakec
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:v petek ima Tami operacijo kolena, glede na zapisane besede ortopeda, jo čaka kar mučno in dolgotrajno okrevanje... tko da ti ne morem trenutno nič obljubit... razen tisto, jutri dopoldne ali popoldne ali zvečer bi šlo - greva?
jst tud danes nekaj koleno čutim... od odmora očitno ... bo danes razvajanje z glino ;) zjutraj sem se zbudila z bolečino - nemorešverjameš fakec

Halooo :? , kaj ste se to od mene nalezle :shock: . Pa nisem nič hotela okoli pošiljati. Hitro glino gor, strela, res potegne zemlja vse ven :wink: :lol: .
Sem bila danes 10 minut na orbitreku, pa je levo koleno začelo nekaj štrajkat :twisted: , no mišica tudi malo, ampak, to je verjetno, ker sem čisto "zarustala" :wink:
Se vidimo jutri, pocajtajte se.
 Larchi80
Ksenija napisal/-a:v petek ima Tami operacijo kolena, glede na zapisane besede ortopeda, jo čaka kar mučno in dolgotrajno okrevanje... tko da ti ne morem trenutno nič obljubit... razen tisto, jutri dopoldne ali popoldne ali zvečer bi šlo - greva?

Joooj ne no :cry: . Jst sem pa upala, da le ni tko hudo no :cry: . Držim pesti, da se bo vse odvijalo tako kot se more in da bo lepo okrevala! Mlada punca je, pa močna, jst verjamem, da bo šlo vse lepo čez :wink: .
Ej meni je čisto ok, ta varjanta. Ko boš imela čas, sporoči, pa greva mal tekat, že pogrešam najine teke, petje (ki je bolj podobno gruljenju :rol: ) in občudovanje narave in vseh teh lepot!
Uporabniški avatar
 Ksenija
Lenči, to je od ležanja ti povem, ker sem vmes v teh dneh fasala tud trebušno bolečino z velikoooo slabosti... itak da bomo jutr uživale ;)

Larchi... hvala, ji bom sporočila.
gruljenje??? o ne, midve prav ubrano vsaka svojo melodijo žvrgoliva...
 Tanjusha
Jap, današnji tek je bil prav superca, Larchi je cel cas malo pojčkala zraven (Fridaaa Fridaaaaaa :P), od mene pa pri čvekanju ni imela kaj dosti koristi, tko da verjamem, da bo morala uboga revca kmalu s Ksenijo spet na tek za dušo :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
a midve da čvekava hmm... potem bo treba pa tempo povečat... v bistvu je vsake tolk časa slišat tole (enrkat ena drugič druga) - a bo šlo ;)
jst pa vem, da je prav uživala s teboj... sam mora si pa tud mene mal zaželet haha
 Tanjusha
oh, jest sm danes tko uzivala v teku, da ze dolgo ne. z dejzi je res fajn tect - to sem ugotovila ze po prvem teku v tivoliju. je pa ona res bolj zgovorna polzka, pa mi kr nerodn, k ne morem skoz cvekat z njo :) pele sva pa tut midve, se dobr, da sva srecali sam ene 3 ljudi, ki so naju pa vsi zadekani mal cudn gledal izpod cela :D
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Punce lepo tekajte jutri. Če boste imele tako lepo vreme kot je današnje, vam ne bo hudega in boste res uživale :)
Jaz sem pa šla danes tečt s Tanjusho :D . Je blo res luštno. Na začetku naju je malo zeblo (-12 je bilo), ampak sva se po nekaj km že fino ogrele. Imeli sva sonček, sama prostrana polja, mislim nebeško! Zasnežena polja, skoraj nič prometa, fajn družbica, muska v uhljih,...ma kaj češ lepešga?
Edina težava je, ker mene matra desna noga. Od kolena dol me boli. Sploh ne vem kaj naj naredim :cry: . Kakšna ideja? Masiram si že redno, mažem z gelom, ampak mene tko čudno boli :cry: .

Kje ste pa to tekle? Uh, kakšne sline se mi cedijo :twisted: . Kakšna fina druščina smo mi polžki.
Sem si danes kupila športno torbo, da bom imela vedno s sabo tekaški "pribor". Potem pa se samo prislinim in ni več izgovorov :lol: :wink: . Aja, pa tole mišičko ali kaj je že saniram :D .
 Larchi80
Ksenija napisal/-a:Larchi... hvala, ji bom sporočila.
gruljenje??? o ne, midve prav ubrano vsaka svojo melodijo žvrgoliva...

hahaha jap gruliva :P pa čvekava dokler se ne začne zares, sploh pri Truplu :) pol itak komi diham na škrge, tko da pol se pa moje goflanje mal neha

Jap mi2 bova itak mal tempo pospešile, ker morem mal bolj začet trenirat če hočem Sežano zdret!
Tanjusha s tabo je tud luštno tekat :) upam, da kmalu ponoviva

Lenči mi smo itak zakon :)
Nazadnje spremenil Larchi80, dne 10 Jan 2009, 15:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Ksenija
ne žvrgoliva... amen... ha ti utihneš pa jst na vrsto pridem anje ... goflja.press
(sej drugič bom pa brundala :oops: )
 Larchi80
nema brundanja, pol ni tko zanimiv, k vsaka svoje gruli, je tok fajn naju poslušat no :rol: .
 spela*
Hvala, upam, da ne bomo zmrznili na progi. :lol:
Tudi ve dobro tecite jutri in predvsem uživajte!

Larchi, masaža z gelom je po moje manj učinkovita, kot če uporabiš led.
Uporabniški avatar
 Hojca
Ksenija napisal/-a:pa dogovorimo se da ko pridete na križišče zavijte levo (iz Litijske smeri)... glede poti se pa še potem gdogovorimo... mam še eno idejo, mogoče celo truplooo uspe ;)

zmenjeno :)
Uporabniški avatar
 lenči
Drage sotekačice, žal vam moram povedat, da kolesa ne spravim v moj avto, brez da bi posegala v pregrado za psa itd... :oops: . In ga ne morem vzeti s sabo. Bo treba nosilec za streho nabavit, ni druge. Pa me je moj tako lepo naučil, kako se da prednje kolo dol, pa vse...
Pridem kar lepo tečt :-- . Čisto počasi, oziroma toliko, da ne zmrznem :wink: :lol: . Glina in geli delajo čudež, sedaj se moram potrudit, da še malo bolečine najdem :D :wink: .
Se vidimo Slika
Fotoreportaža pa vseeno bo, boste pa malo počakale, da vas pofočkam, če ne se bodo videle samo seksi ritke Slika
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA