Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 DAVID 08
Živ!

Mogoče se pa kaj srečamo, če greste proti Rovam.
LP
Uporabniški avatar
 lenči
Še malo pa grem v Zagorje :lol: :wink: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem še v pižami (recimotemutako.haha)... komaj čakam!!!!!
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem že nekaj časa doma ;) čakam da se polžke javijo, potem pa še jst opišem moje doživljanje - kako se izgubiti sredi domačega mesta ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst sem že nekaj časa doma ;) čakam da se polžke javijo, potem pa še jst opišem moje doživljanje - kako se izgubiti sredi domačega mesta ;)

Poročilo sledi, prav tako fotke, samo sem rabila malo, da sem odtajala moje bedrce :oops: . No, saj se nismo izgubile, kaj moremo če vam spreminjajo prometni režim tako hitro :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Hojca
Ksenija napisal/-a:jst sem že nekaj časa doma ;) čakam da se polžke javijo, potem pa še jst opišem moje doživljanje - kako se izgubiti sredi domačega mesta ;)

Se javljam, stuširana, nahranjena, zadovoljna :D .

Glava je polna vtisov, ampak vse to spravit na "papir" oz. :hack: mi je pa kar težko. Pa saj se bo Lenči skupaj s svojo fotoreportažo, ki sledi sigurno bolj razpisala

Na kratko: meni je bilo enkratno :D . Zakaj je Ksenija tole pot poimenovala "pot za dušo" mi je popolnoma jasno. Smo pa zaradi čvekanja sigurno kakšno čarobnost narave spregledale. Ampak štiri polžke v polžjem tempu, pa da ne bi čvekale ...Tehle dobrih 14 km je minilo kot bi mignil in že smo prijetno utrujene ob pijački :toast: zaključile krasno preživeto nedeljsko dopoldne. Hvala vsem za prijetno družbo 8) .

Ksenija tebi pa še za tisti stavek : "a se mi kdo pridruži" izpred dobrega tedna, da si vse skupaj zorganizirala, pa da si nam pokazala eno od tvojih krasnih prog, ..., ja na koncu si nas pa še s pijačo in vročo čokolado počastila :clap: :cast1: . Ni da ni. Upam, da bo kdaj prilika, da se ti oddolžim. :heart
Nazadnje spremenil Hojca, dne 11 Jan 2009, 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz se bom najprej zahvalila :clap: :cast: , Kseniji za skrbno organizacijo, Mojci za prevoz, Lenči za prizadevno fotografiranje in beleženje podatkov na poti, vsem trem pa za prijetno družbo :)
Pot je bila lepa, kljub temu, da živim blizu Zagorja, zame nekaj novega.
Verjamem, da je "za dušo", pa še par praktičnih detajlov na izhodišču(parkirišče, bife,WC) :wink:

Punce, z veseljem bom še kdaj tekla z vami, mogoče enkrat tudi na našem koncu :?:
Uporabniški avatar
 Hojca
Lenči, hvala za fotke in superca napisano reportažo. :cast1: :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala vsem :oops:
upam, da ste uživale! sama resnično uživam na tej poti, resnično si polnim dušo... oko vedno zazna kakšen nov čudež ;)
imela sem super sotekačice in veselim se ponovnega teka z vami. Žal je bilo preoblačenje bolj po kavbojsko, vendar vsaj na toplem smo bile :)
glede izgubljanja pa tkole - čvekam čvekam pa lenči vpraša če je nova pot že odprta, oja je, tale kjer smo me pa zaprta, bo treba obračat... hja tko je to ;) itak sem ekspert za izgubljanje... pa še nekaj, še kar bi lahko sedela in čvekala
hvala za fotke, jih ukradem :)

ajaaaa
upam, da so vse tačke ok :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Juj, sem pa res že sklerozna :oops: . Tehnični podatki današnjega teka:
14,36 km čas 1.52.15 (tempo polžji da bolj ne more bit :lol: :wink: ) užitkov pa se itak ne da meriti :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
bemu kteri koli podatek gledam, men kaže več metrov haha
hvala za podatek... ampak tale zadeva je kr orng s klančki ;) počakite na truplooo tralala (tam bo na konc 10 km samo ;))
joj punce, šist sem se spet zapalila za skupinske teke... Lenči, truplo z dodatkom te čaka... čeprav bom še nekaj vmes sprobala, še nek klanček dodala (in umrla)
Uporabniški avatar
 Ksenija
DAVID 08 napisal/-a:Živ!

Mogoče se pa kaj srečamo, če greste proti Rovam.
LP

kje si ti bil?
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:bemu kteri koli podatek gledam, men kaže več metrov haha
hvala za podatek... ampak tale zadeva je kr orng s klančki ;) počakite na truplooo tralala (tam bo na konc 10 km samo ;))
joj punce, šist sem se spet zapalila za skupinske teke... Lenči, truplo z dodatkom te čaka... čeprav bom še nekaj vmes sprobala, še nek klanček dodala (in umrla)

Veš, kakšnih 100+ je možno, več pa sigurno ne, ker tudi na LM ni bilo na 21km večjega odstopanja. Če pa upoštevaš klance, pa lahko dodaš še več :wink: .
Ja, si kar mislim, da me čaka še kakšno presenečenje pri Trupluuuuuuuuuu. Samo se veselim, ker klančki niso več zame problem. Je bilo spet danes potrjeno. :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
;)
mam spet veselje... samo ne vem kak bo ko bom sama
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA