Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
Tudi jaz se tekla včeraj! Ampak nisem pa tako uživala kot Ksenija in Lenči. Sem se namreč matrala in zbirala motivacijo in energijo za vsak korak posebej. Ni in ni šlo. Pa še sneg se je mlel pod nogami. Na momente sem imela občutek kot bi tekla na mestu. :oops: Ampak sem se pa matrala!! Glede na podlago sem spremenila progo in sem šla kar po pločniku ob cesti (edino ta je bil "skidan"). Ves čas sem razmišljala samo, kako bi pa mogoče vseeno nehala in šla nazaj. No, ko sem prišla do točke, kjer sem obrnila, sem si pa rekla, da zdaj pa moram še nazaj, pa četudi po vseh štirih. :twisted: Ves čas sem imela občutek, da tečem v klanec. Ampak v obe smeri! :shock:

In - zanimivo - že med tem matranjem sem razmišljala, kako bom tukaj pojamrala. Zadnjič, ko mi je šlo pa veliko bolje, se pa sploh nisem pohvalilla. :roll:

Upam, da bo naslednjič bolje. Ne, vem, da bo naslednjič bolje! Vsem pa seveda želim samo uživancijo med tekom (in seveda tudi po njem!).

LP, Urša
Uporabniški avatar
 UršaR
:arrow: Lenči, dobro smučajta! Pa glej, da se kaj ne polomita!! Previdno in brez pretiravanja. Tudi mi že komaj čakamo - ampak mi gremo šele čez 4 tedne (ko so počitnice).

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
Nov dan, nove dogodivščine ;)
Punce ne obupajte, če ne gre tako kot ste si želele, če se km nabirajo prepočasi, če se kg topijo prepočasi, januar je tu in vsak km šteje v tem letnem času, verjamem da je najboljša naložba za prihodnje dni. važno je da smo še v igri, da se ne spremenimo v kavčwomen ;) pa kg, ponavadi smo jih pozimi gor dobili ane ;)
bodimo ponosne nase, da kljub službam, pa družinskim obveznostim pa sestankom pa... najdemo čas zase in za tek kljub vremenu pa zgodnji temi ... kmalu bo bolje ;) in me bomo spet uživale - pa sej to že zdaj anje ;)

greva midve danes z Larchi hribovite predele osvajat, to jo bom gnala haha
Uporabniški avatar
 Hojca
Ksenija napisal/-a:greva midve danes z Larchi hribovite predele osvajat, to jo bom gnala haha

Super, uživajta :juhuhu: .

Jst sem se pa tale konec tedna res v kavčwomen :wink: spremenila. Ena čudna viroza me je ujela :( , kašljam, smrkam, mal vročine..., komaj se po stopnicah odvlečem :twisted: . Tole pocajtam, pa novim izzivom naproti.
Uporabniški avatar
 Ksenija
čimprej preženi to stran !
lepo nedeljo vsem
 Larchi80
Ksenija napisal/-a:greva midve danes z Larchi hribovite predele osvajat, to jo bom gnala haha

aaaa tkole ti a-a-a :rol:
Majke mi da me je gnala do amena! Ampak veste kaj? Dejzi se ne da! Če rečem, da bom pretekla potem bom, čeprav morem priznat, da sem vmes tudi hodila (glede na razmere hja drugače ne bi mogla), mal postala, se vmes en mejčken smilila sama sebi, ampak preživela pa sem! Teči po celem snegu ali malo shojenem je izredno težko, celo telo trpi, ampak je vseeno božanski občutek. Res je bilo zelo lepo. Pa še srnjaka sva videli, celo 2! Progo sva izbrali kar precej hribovito, ampak itak morem nabirat kondicijo za Sežano, da ne bom tam omagala :rol: .

A mogoče katera ve ali se lahko superge goretex impregnira s sprejem ali se jih ne sme?

Lepo tekajte in se kaj javite :) vsem želim, da uživate v vsakem km, ne glede na čas! Zapomnite si, da tečete zase!
Uporabniški avatar
 Ksenija
Ja Larchi se ni dala... res sva uživali. Tri srnjačke sva videli tri ;) pa še skepala me je na koncu.. progo je izbirala pa sama (ko ni vedela kaj jo čaka ;)) na koncu pa še vzpon na letališče.. dobra si bila ;)
očitno so te hribovske variante men res v krvi - popolnoma nič utrujenosti. Bo treba še enmal na hitrosti delat, ko bo čas za to ;) vmes bodo še jagode haha
Uporabniški avatar
 nini32
jst sem tudi tekla v petek in včeraj. v petek sem veliko naredila. pa še v družbi sem delala, tako da mi je bilo veliko lažje. sem se pustila vleči. včeraj pa ... križana gora .... sem mogla kar sama s seboj delat. glavo rihtat. pa se vzpodbujat. pa motivacijo iz pet vlečt. naredila pa sem vseeno 4.8 km. priznam pa, da sem vmes malo hodila (1 -2 min). je to malo? doma pa vedno naredim (četudi ne tečem, vsaj 5 krat na teden) raztegovalne vaje in nekaj vaj za moč. danes pa čutim noge, verjetno še od petka. :) tako da me daje prijetna utrujenost.

kako sta pridni ksenija in larchi!!!

lenčni uživaj!!!

lp nini
Uporabniški avatar
 Frikica
Ojla Polzki,
Jaz vam pa posiljam snezne pozdrave iz Pokljuke, kjer je snega ogroooomno, proge odlicne, tako da uzivam na tekaskih smuceh in nabiram snezne tekaske kilometre.:)
Vidim, da ste vse pridne... :) Lepo se mejte se naprej!
Lp
Uporabniški avatar
 teka-teka
Evo, mene že lep čas ni bilo na "Polžji sekciji". Občasno prečekiram kaj se vam lepega dogaja. Enkratno, res ste marljive.
Trenutno sem tudi jaz na polžkasti hitrosti, ker se moj tek giblje okoli 6 min/km ali pa še počasneje, ko tečem po zasneženih stezicah v gozdu. Do avgusta, ko pričakujem naraščaj :D , bom najbrž tekla čedalje bolj počasneje. Obeti, kaj vse bom odtekla, so se premaknili za nedoločen čas, odvisno kako se bom počutila oz. kako se bom sestavljala po porodo, ne toliko telesno, bolj koliko mi bo čas oz. otroka dopuščala.
Tako pogumno tečem tretjemu mesecu naproti. Tečem pa vsak drug dan, če se le da.
Pridno tecite, občasno vam kar zavidam.
Uporabniški avatar
 nini32
ksenija eno vprašanje zate.
kot kaže imam vneto pokostnico. kupila sem si kremo z repušom (vita mobil) in pa ašičevo glino. kako si pripraviš obhladke? dodaš jabolčni kis ali samo vodo? kako dolgo pustiš glino na bolečem mestu? ipd. niso imeli že pripravljenih obhladkov, zato sem kupila to suho glino in si moram sama mešati.

mi še kaj druga priporočaš?

lp, nini
Uporabniški avatar
 Asparagus
teka-teka napisal/-a:Evo, mene že lep čas ni bilo na "Polžji sekciji". Občasno prečekiram kaj se vam lepega dogaja. Enkratno, res ste marljive.
Trenutno sem tudi jaz na polžkasti hitrosti, ker se moj tek giblje okoli 6 min/km ali pa še počasneje, ko tečem po zasneženih stezicah v gozdu. Do avgusta, ko pričakujem naraščaj :D , bom najbrž tekla čedalje bolj počasneje. Obeti, kaj vse bom odtekla, so se premaknili za nedoločen čas, odvisno kako se bom počutila oz. kako se bom sestavljala po porodo, ne toliko telesno, bolj koliko mi bo čas oz. otroka dopuščala.
Tako pogumno tečem tretjemu mesecu naproti. Tečem pa vsak drug dan, če se le da.
Pridno tecite, občasno vam kar zavidam.

Baby boom v Polžji sekciji :D :D :D

Sicer pa vsaj meni ni kaj zavidat :evil: , cel teden sem bila na prisilnem počitku. Z "zdravljenim" zobom in vnetim grlom nisem tvegala teka v tem vremenu.

Želim ti čim lažjo nosečnost in porod ter pridnega dojenčka :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
nini32 napisal/-a:ksenija eno vprašanje zate.
kot kaže imam vneto pokostnico. kupila sem si kremo z repušom (vita mobil) in pa ašičevo glino. kako si pripraviš obhladke? dodaš jabolčni kis ali samo vodo? kako dolgo pustiš glino na bolečem mestu? ipd. niso imeli že pripravljenih obhladkov, zato sem kupila to suho glino in si moram sama mešati.

mi še kaj druga priporočaš?

lp, nini

živjo, sori ker ti tako pozno odgovarjam, vendar nisem prej opazila vprašanja. Nisem kakšen strokovnjak za poškodbe, vendar se Ašičeva glina pri nas super obnese. Sama jo zmešam z vodo in kisom, paziti moraš da ne pride v stik s plastiko. Ponavadi jo pripravim v steklenem kozarcu, da je za dalj časa, mešam in pacam pa jo s kuhalnico. na bolečem mestu jo pustim nekaj ur da se posuši, mesto pokrijem s kakšno krpo, največkrat s pleničko ;) pri nas doma mora tisti, ki ima na sebi glino ves tisti čas ležat oz. mirovat. nato se jo preprosto odstrani z vodo.
Pajo je v eni temi opisoval da mu pomaga tudi gabezovo mazilo.
Upam, da čimprej saniraš poškodbo

Tudi jaz od nedelje nisem nič tekla. Malce se mi je tek prenasičil, danes me pa spet vleče ven v naravo ;=) Ponovila bom nedeljsko progo. Verjetno bo lažje ker mislim da ne bo več snega, bo pa blato haha... upam, da ne zgrmim v kakšno kotanjo ane Larchi ;) Samo čakam da se zdani, pa da vidim nebesno stanje ;) nekaj se o enih žarkih sonca brala.. Samo če bom pa predolgo čakala bom pa obsedela... Če mi uspe it bom v tem mesecu spravila pod streho 100 km ;) itak da mi bo uspelo it!!!
Ste me preveč razvadile s svojo družbo, zdej pa se mi ne da več it sami haha.

Imamo nov datum posega 6.02. - ma da porata!!!!!
Uporabniški avatar
 petka
Ksenija napisal/-a: Samo če bom pa predolgo čakala bom pa obsedela... Če mi uspe it bom v tem mesecu spravila pod streho 100 km ;) itak da mi bo uspelo it!!!
Ste me preveč razvadile s svojo družbo, zdej pa se mi ne da več it sami haha.

Živjo, Ksenija! Vidim, da imava podobne probleme :? , tudi meni se ne da it sami, pa še vseh prog v okolici sem se naveličala...Upam, da me (pa tudi tebe) pomanjkanje volje čimprej mine :D !
Uporabniški avatar
 Ksenija
ja naveličanost prog... zato imam pa jst vedno fotkič s seboj pa nisem skoncentrirana na čas temveč na okolico... sej bo kmalu bolje, ti pvoem ;) tole je samo "zimsko spanje"
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA