- 16 Jan 2009, 09:05
Tudi jaz se tekla včeraj! Ampak nisem pa tako uživala kot Ksenija in Lenči. Sem se namreč matrala in zbirala motivacijo in energijo za vsak korak posebej. Ni in ni šlo. Pa še sneg se je mlel pod nogami. Na momente sem imela občutek kot bi tekla na mestu.
Ampak sem se pa matrala!! Glede na podlago sem spremenila progo in sem šla kar po pločniku ob cesti (edino ta je bil "skidan"). Ves čas sem razmišljala samo, kako bi pa mogoče vseeno nehala in šla nazaj. No, ko sem prišla do točke, kjer sem obrnila, sem si pa rekla, da zdaj pa moram še nazaj, pa četudi po vseh štirih.
Ves čas sem imela občutek, da tečem v klanec. Ampak v obe smeri!
In - zanimivo - že med tem matranjem sem razmišljala, kako bom tukaj pojamrala. Zadnjič, ko mi je šlo pa veliko bolje, se pa sploh nisem pohvalilla.
Upam, da bo naslednjič bolje. Ne, vem, da bo naslednjič bolje! Vsem pa seveda želim samo uživancijo med tekom (in seveda tudi po njem!).
LP, Urša

In - zanimivo - že med tem matranjem sem razmišljala, kako bom tukaj pojamrala. Zadnjič, ko mi je šlo pa veliko bolje, se pa sploh nisem pohvalilla.

Upam, da bo naslednjič bolje. Ne, vem, da bo naslednjič bolje! Vsem pa seveda želim samo uživancijo med tekom (in seveda tudi po njem!).
LP, Urša