Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 petka
Ksenija napisal/-a:ja naveličanost prog... zato imam pa jst vedno fotkič s seboj pa nisem skoncentrirana na čas temveč na okolico... sej bo kmalu bolje, ti pvoem ;) tole je samo "zimsko spanje"

Upam, da imaš prav! :D Tole s fotoaparatom pa ni slaba ideja, mogoče probam danes... Uživaj!
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Evo, da se še jaz malo pofočkam ...
Tečem ne že praktično tri tedne ... tako, da se posledično tudi izogibam foruma in delam "gužvo" v vsakdanjiku, da me ne vleče tako zelo hudo ....
Je bla pa kr huda abstinenčna kriza ...

No naslednji teden začnem že s fitnesom, s tem, da noge še ne smem preveč obremenjevati, potem pa postopoma lahko dodajam še tek ... juhej!

Se že veselim! :wink:

Vsem vam pa ... vse prevečkrat pozabimo zakaj tečemo ... za veselje, za užitek, za uživancijo ... če ne čutite tako, gre pač nekaj narobe ...

Včasih telo ni v pravem stanju, včasih duša ... včasih pa smo preprosto leni in se moramo malo brcnit skozi vrata!

Lepo se imejte ...
Uporabniški avatar
 IRA
teka - teka ... tebi pa lepo nosečnost in še lepše skupno crkljanje po tem :D

Kje je pa kej naša Mausi?
Uporabniški avatar
 nini32
Ksenija napisal/-a:Imamo nov datum posega 6.02. - ma da porata!!!!!

hojla, z glino poskušam, prav tako z ostalimi mažami. bolečine pojenjajo, tako, da bom jutri že tekla. upam.

kar se tiče datuma posega, ne morem nič drugega reči kot - ma da porata!!!! držim pesti.

vse tekačice in tekači TF-ja, uživajte v vikendu!

nini
 spela*
nini32 napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:Imamo nov datum posega 6.02. - ma da porata!!!!!

hojla, z glino poskušam, prav tako z ostalimi mažami. bolečine pojenjajo, tako, da bom jutri že tekla. upam.

Raje počakaj vsaj toliko, da POVSEM neha boleti.
Ja, saj vem, lažje je svetovati drugim. Zame so tudi nekateri zaskbljeni, češ da pretiravam, pa sploh ne! :twisted:
(Sem jim pa hvaležna za skrb.)
Uporabniški avatar
 nini32
spela* napisal/-a:Raje počakaj vsaj toliko, da POVSEM neha boleti.
Ja, saj vem, lažje je svetovati drugim. Zame so tudi nekateri zaskbljeni, češ da pretiravam, pa sploh ne! :twisted:
(Sem jim pa hvaležna za skrb.)

a veš, da ne morem. moram oblečt tekaške cunje in it ven na zrak. sploh ne bom veliko tekla, temveč bom hodila in delala kakšne vaje poleg. lahko pa, da bom še počakala kakšen dan ali dva. se bom jutri odločila. bom tudi poročala. :wink:

tudi jaz sem hvaležna za skrb TF-jevcev! in z veseljem prebiram kar je napisano.

nini.
Uporabniški avatar
 niki
Še jaz, da se javim :D Jaz tudi počivam, me je zvilo v hrbtu, glede na to da se mi je to ponovilo, bom očitno morala k zdravniku, česar se na veliko ogibam :roll: :oops:

Ostalim, ki ste kakorkoli poškodovani vam želim čimprejšnje okrevanje, vsem zdravim pa da taki tudi ostanete :wink:

Upam, da bomo vsi kmalu začeli migati :D

Pozdravček!
Uporabniški avatar
 IRA
Madona ... sama neka polžja invalidnost nas je :twisted:

upam, da se je vsaj lenči pošteno nasmučala in da pride nazaj vsa zagnana, spočita in nasmejana!

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem danes uživala v teku... naredila med 10 in 13 km nekje... moram se spravit v študijo tega.... fulll vzponov... predvsem pa uživala sama s seboj ;)

upam, da se kmalu pozdravite... in ja zame je glina zakon... verjetno za koga drugega kaj drugega.
Niki, bejž k zdravniku!!!! ojoj moj trio adijo je čist adijo ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Hojla, sem nazaj :laola . Malo časa še rabim, da se prebijem skozi forum, vidim, da ste bile zelo pridne (od teka do naraščaja :lol: :wink: :D ). Jaz sem cela, zdrava, brez bolečin :juhuhu: . Poleg gline sem pridno mazala z gabezovim mazilom in vse je sedaj OK.
Konkretno poročilo sledi na blogu, povem pa, da nisem spustila nedeljskega teka :lol: :wink: , pa še čudovit je bil, četudi sem tekla sama.
Sem pogrešala tekaško druščino. Le hitro se pozdravite, da jo spet mahnemo skupaj na rajžo.
Ksenija super za nov termin, je zelo hitro :D .

Ja, sem se pošteno nasmučala, kondicije je bilo za vole ubijat, spočita ravno ne, ker sem se kar preganjala, nasmejana kot vedno :lol: ,
ampak polžje počasna pa še zmeraj :wink: .
Pozdravite se, se splača vztrajat in se spravit k sebi, meni se je obrestovalo.
Jutri pa štart s programom, gremo naprej, maraton čaka :laola :juhuhu:
 Larchi80
Vidim, da je Ksenija tekla najino progo :). Meni pa tok manjka tek. Od nedelje nisem šla še nič, čeprav vem, da en teden še ni tko hudo, vidim da imate ene še večje težave kot jaz. Jaz sem se v nedeljo očitno prehladila, potem nekaj staknila, tako da imam zgleda al kakšno virozo ali gripo. Ne vem. Vročine k sreči ni bilo, kašljam pa tako, da imam občutek da bom pljuča skašljala :(. Pa še moj je zbolel, tako da sva oba bolj kilava. Komaj čakam, da se pozdravim, da se s Ksenijo zakadim na kakšno izmd najinih prog. Tudi meni je fajn ratalo teči v družbi, prej sem raje tekla sama. Jah Ksenija to pomeni, da si dobra družba :wink: .
Uporabniški avatar
 niki
Punce, kakšna je to glina? Kje se jo dobi in za kaj vse je dobra?
Uporabniški avatar
 Hojca
Larchi80 napisal/-a: Od nedelje nisem šla še nič, čeprav vem, da en teden še ni tko hudo, vidim da imate ene še večje težave kot jaz. Jaz sem se v nedeljo očitno prehladila, potem nekaj staknila, tako da imam zgleda al kakšno virozo ali gripo. Ne vem. Vročine k sreči ni bilo, kašljam pa tako, da imam občutek da bom pljuča skašljala :(.

Tkole sem se jaz prejšnji vikend sama sebi smilila :twisted: in se bala kako bom vso kondicijo zgubila. Samo sem imela kar srečo :D in sem kar hitro nazaj, v četrtek en krajši tek, danes pa uživaških polžjih 15km po Golovcu.
Samo tele virusi pa so letos res nadležni, prežente jih, pocajtite vse poškodbe, pol pa :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:Punce, kakšna je to glina? Kje se jo dobi in za kaj vse je dobra?

http://www.lunin.net/zdravje/slo/ZdravjeIzNarave/Glina/

dobi se v lekarnah, vsaj pri nas v Zasavju, v Sanolaborju. Sama uporabljam Ašičevo glino v prahu.
larchi žal mi je da si v nedeljo zbolela. Škoda da se nisi preoblekla pa da sva nekaj minut zunaj sedeli...
Uporabniški avatar
 pajo
niki napisal/-a:Punce, kakšna je to glina? Kje se jo dobi in za kaj vse je dobra?

Kupil že vso zadevo kar zmešano pomaga pa mi na žalost ne kaj preveč tako, da bo treba počasi do zdravnika in narediti kako slikico tele tetive. Če se ne motim jo lahko kupiš v Kosezah - Sanolabor.
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA