Moderator: lenči

Larchi80
Ksenija napisal/-a:larchi žal mi je da si v nedeljo zbolela. Škoda da se nisi preoblekla pa da sva nekaj minut zunaj sedeli...

Pa sej sem ti rekla, da ti nisi nič kriva no :P sej sem sama sedela zunaj :P na svojo željo haha. Se bom hitro pocajtala pa se greva pol spet mal zagajat v te naše kucle :)
Uporabniški avatar
 lenči
Danes pridno pričela s prvim tekom po programu :lol: . Noge pa težke in niso hotele nikamor. Pa sem jih :wink: . Upam, da se bodo navadile spet tečt :lol: .
O mojem dopustu pa več na moji strani :lol: :wink: , poročila so že :D .
Lepo se imejte in pozdravite se čimprej.
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija in Pajo, hvala za informacijo o glini :cast:

Pajo, upam, da ti čimprej uspe sanirati poškodbo.. verjetno je res najbolje, da greš do zdravnika.. no ja.. do tega sklepa sem končno tudi jaz prišla, zgleda da se mu ne bom mogla izogniti.. :roll:
hudič je, ko zaradi bolečin ne morem ne spati ali karkoli delati.. še na računalniku ne morem delati.. :evil:
Uporabniški avatar
 lenči
Slika , kako ste kaj Slika . A ste šli na zimsko spanje Slika. Aja, nimate časa pisat, ker tekate okoli Slika :lol: .
Tisti, ki vas mučijo bolečine Slika , pa se hitro pozdravite Slika , da bo spet kaj za povedati.
Pa saj tudi pojamrate lahko, saj zato imamo našo polžjo stran
Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Slika
Uporabniški avatar
 pajo
Sej jamramo ko 100 hudičev. Ampak :-- tudi to bomo pokazali našim težavam in poškodbam.
Uporabniški avatar
 Tina1
Da se še jaz malo oglasim po dooolgem času. Komaj sem se prebila čez vse te strani... Sem imela dva meseca toliko dela v službi, da nisem več našla časa za net in tek. Tekla sem bolj malo zdej, ker je bilo ali slabo vreme ali je bila že tema, ko sem prišla iz službe, ali pa sem zbolela. To sem še zdaj-suh kašelj in poln nos, malo bolje je sicer že, se pa vleče skoraj 2 tedna.
Sem pa si kupila svoje prve smučke in drugo opremo in komaj čakam, da jih bom lahko sprobala. Bo šlo najbrž bolj tako tako, ker sem nazadnje smučala v OŠ. :wink:
lp
Uporabniški avatar
 Asparagus
[quote="lenči"]Slika , kako ste kaj Slika . A ste šli na zimsko spanje /quote]

Jaz nisem šla na zimsko spanje. Trudim se na vseh področjih. Tudi malo tekam, čeprav danes bi pa bolj prav prišel kakšen orbitrek, če bi ga imela :D
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a: Slika Slika Slika Slika Slika Slika

kdor zna pač zna. lenči, kapo dol!
Uporabniški avatar
 lenči
Hi, hi, hi, pa sem vas zbezala malo na plano :-- :juhuhu: :clap:
WE ARE THE CHAMPIONS, WE ARE, WE ARE :TF) Polžja sekcija.

A veste, da sem uspela naredit svojih 50 km za pokoro (kot sem napisala v nekih željah ), sedaj pa že tečem za užitek :juhuhu:

Lahko nočko vam želim, grem pančkat, jutri moram zgodaj vstati (upam, da ne bo prehudo snega, kriza, moram na začasno delo v Ljubljano :driver: ), zvečer pa gasa :lauf: (in bom umazala in zmočila superge :twisted: ). In bom spet padla v posteljo :wink: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
men verjetno ne bo uspelo pridit na 100 km ta mesec ;) mi manjka ene 5, samo sem zbolela... včeraj kar naenkrat kihanje, oblivanje vročine, grlo... upam, samo da ni nalezljivo. sem pa sedaj čistačica, da bom potem brez slabe vesti se podajala na tek ;)
uživajte karkoli že počnete
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:men verjetno ne bo uspelo pridit na 100 km ta mesec ;) mi manjka ene 5, samo sem zbolela... včeraj kar naenkrat kihanje, oblivanje vročine, grlo... upam, samo da ni nalezljivo. sem pa sedaj čistačica, da bom potem brez slabe vesti se podajala na tek ;)
uživajte karkoli že počnete

Pozdravi se, si bila pa zelo pridna ta mesec :lol: .Tudi jaz jih ne bom spravila na 100, pa kaj zato :wink: .
Uporabniški avatar
 Loni
Kdo pa je rekel, da je treba že prvi mesec v letu pretiravat? V primerjavi z lanskim januarjem je moja pretečena kilometrina super, lanska ob tem času je bila enaka nuli. :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem bila včeraj na pregledu in sem dobila napotnico za fizioterapijo, sicer pridem na vrsto šele čez 2 meseca, do takrat imam pa vaje po katerih lahko delam. En korak sem že naredila naprej :D

Trenutno nimam nobenih planov kar se tiče teka, poskusila bom spet začeti 3x tedensko teči, potem bom pa videla kako naprej.. kar se tiče tekem (in dolžine) ali se bom kakšne udeležila.

Kako že pravijo... počasi se daleč pride :wink: Tako da.. počasi bom spet začela tečt ko bo bolečina popolnoma popustila, potem pa.. se bom pustila presenetiti :wink:

Lepo tekajte še naprej in pazite nase!
Uporabniški avatar
 UršaR
Še jaz, še jaz. Da se malo oglasim. Saj berem zelo redno, ampak pisati nimam kaj. :oops:

V tek sem se tako zagnala, da sem skoraj pregorela. No, ne čisto zares. Prejšnjo soboto me je na smučanju bolela noga v pancarju (kar ni običajno) in sem smučala bolj "turistički" (kar tudi ni običajno). Pa še malega sem imela na vajetih in so me še kolena bolela od pluženja. In potem sem šla v nedeljo z glavo skozi zid. Ker sem si zadala redno tekanje, sem kljub slabemu počutju in bolečim sklepom, mišicam in ostalim šla tečt. Rezultat? Po pol ure matranja in zbiranja motivacije za vsak korak posebej (tek to vsekakor ni bil), sem obupala in šla domov na toplo. In potem sem se še nekaj dni sestavljala.

V četrtek, ko je v mojem urniku tek, je babica praznovala 90. rojstni dan in seveda je imela prednost ona (če kliknete na www, boste razumeli :wink: ).

Tko. Taka je moja situacija. Izgovorov cel kup. Ampak - sem se pa odločila - tečem samo še zase, za svoj užitek. Obremenjevanje s kilometri, tempom in ostalim pri meni ne obrodi sadov. In tako sem tekla včeraj. In uživala!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
tudi jaz tečem za užitek ;) ampak imam zadnje čase vse bolj dolge teke... nekak rabim več časa zase in vzamem si ga za tek ;)
počutim se pa vse slabše... pa še druge stvari me neki morijo.. mah bo že...
dost jamranja... švizzz 123 me nii
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA