Moderator: lenči
lenči napisal/-a:Danes nič več čmokasto, se je vse stopilo. Je bilo pa vohljavo, saj je tekel Indy z mano. In sva premagala 10 km lepo počasi in uživantsko![]()
. Če me bo tako milo gledal, da gre z mano, bo še večkrat deležen te sreče
. In s tem je konec tekanja za ta mesec. Samo da zdravje služi še naprej, pa bo vse OK:
UršaR napisal/-a:Ta vikend sem sama z otrokoma in bom videla, če si bom lahko ukradla urco za tek. Bom (hudo vzgojno) preverila, če so kakšne dobre risanke po TV.
Pridno tekajte!
LP, Urša
metkamarjetka napisal/-a:UršaR napisal/-a:Ta vikend sem sama z otrokoma in bom videla, če si bom lahko ukradla urco za tek. Bom (hudo vzgojno) preverila, če so kakšne dobre risanke po TV.
Pridno tekajte!
LP, Urša
urša, nič sekirat in ne imet slabe vesti. se dogaja! tudi meni naprimer. včasih, če res ni druge variante, pač mularijo posediš pred tv, naštimaš vrečo smokijev, dobro risanko na dvd-ju in...... zviz... za tiste tri-četrt urce. skrajno (ne)vzgojno
, ampak mislim, da si mame lahko vzamemo to pravico. a ne!?
metkamarjetka napisal/-a:lenči napisal/-a:Danes nič več čmokasto, se je vse stopilo. Je bilo pa vohljavo, saj je tekel Indy z mano. In sva premagala 10 km lepo počasi in uživantsko![]()
. Če me bo tako milo gledal, da gre z mano, bo še večkrat deležen te sreče
. In s tem je konec tekanja za ta mesec. Samo da zdravje služi še naprej, pa bo vse OK:
ti uživačka ti![]()
sva pa mi2 ta mesec nabrali približno isto kilometrov![]()
jaz sem sicer imela v planu v nedeljo še 10 km, pa šele sedaj vidim, da je v nedeljo že nov mesec. nič - pač bo šlo v statistiko za feb
. moram se malo spočiti, ker v levem meču čutim rahlo bolečino
..... ne bi bilo fino, da si pokvarim načrte
UršaR napisal/-a:metkamarjetka napisal/-a:UršaR napisal/-a:Ta vikend sem sama z otrokoma in bom videla, če si bom lahko ukradla urco za tek. Bom (hudo vzgojno) preverila, če so kakšne dobre risanke po TV.
Pridno tekajte!
LP, Urša
urša, nič sekirat in ne imet slabe vesti. se dogaja! tudi meni naprimer. včasih, če res ni druge variante, pač mularijo posediš pred tv, naštimaš vrečo smokijev, dobro risanko na dvd-ju in...... zviz... za tiste tri-četrt urce. skrajno (ne)vzgojno
, ampak mislim, da si mame lahko vzamemo to pravico. a ne!?
Točno tako!! K sreči me je končno slaba vest pri takih stvareh minila. Seveda, ker se ne ponavlja ravno pogosto.
In se popolnoma strinjam s tabo - to pravico si tudi mame lahko vzamemo! Vzgojno gor ali dol!![]()
LP, Urša
Ksenija napisal/-a:nič teka zame ta vikendzdejle grem delat, popoldne se prelevim v navijačico našim puncam, jutri pa počivam... prehlad in slabo počutje me nočeta zapustit... sem se pa odločila da grem tečt šele ko se zares dobro počutim
pegaz napisal/-a:Zdravo, Polzke!
Vidim, da se pri vas veliko dogaja, in da imate kar akcijo. Me veseli!
Potreboval bi vaso pomoc. Medtem, ko vasa skupnost lepo raste, je drugod kar neko zatisje glede druzenja in sodelovanja. Potrebovali bi nekaj vase energije - mogoce bi bilo fino, ce bi del te energije lahko prelili se na druge dele TF-ja? Pa da bi nominirali kaksnega organizatorko/organizatorja po vasem mnenju za [url=organizatorja/]plemiski naslov TF[/url].
Kaj pravite?
Hvala za pomoc in lep let,
vas Pegaz
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA