Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
Ksenija, mislim nate in na tvojo malo. Verjamem, da bo vse ok!!

Sicer pa - tečem. Počasi, krajše razdalje, amapk tečem. In uživam! Enako želim tudi ostalim!

LP, Urša

PS: Še sreča, da Lenči tudi piše, ne samo teče. Ker, če bi ona več tekla na račun pisanja, bi nas veliko teklo precej manj. :oops:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Ambjut napisal/-a:Men pa neki drujga ne da mira. Lenči, tuki se lepo vid da si se prjavla na forum skor glih pred enim letom. Če kej štekam, si do tega prispevka napisala 2395 enih tekstov. Če si za vsazga porabla rečmo ene 3 minute, si pol za vse skup porabla 7185 min, kar je 119,75 ur, pa rečmo 120 ur - na okrogl. Če nis glih pr ta hitrih, pol recimo u eni uri pretečeš 10 km (da bo laži računat), no in pol vidmo, da bi v tem cajtu lohk pretekla 1200 km. To je 100 km na mesec več. Jest bi se zamislu!

ma, ne morem bit tiho :evil:

sem mislila, da je to eden izmed redkih forumov, kjer je mir pred težaki in tepci - pa vidim, da sem pošteno kresnila v temo :evil:

sicer pa - koneckoncev še en dokaz, da smo ženske "multikultivatorji" :wink:

Slika (se opravičujem za tale znak, ampak take stvari me pa res rapiz.... )
Uporabniški avatar
 stena
Upam in vem, da bo vse v redu, ker toliko dobrih ljudi misli in drži pesti za vaju, še posebej za tvojo malo, da že mora biti.

LP
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala... minute so dolge kot leta... zdej bom pa nehala smetit ;) ker tole ne paše v temo o teku ane
aja sam to... fulll sem ponosna nanjo
Uporabniški avatar
 Ksenija
glede pisanja pa teka pa sam to - polžke poleg teka še hodimo v službo, kuhamo likamo pospravljamo smo varuške pa še kaj in ni hudič da se ne bi našel čas za kakšen post dva tri... pa še to, polžke tečemo počasi in z glavo... in če na dan napišemo deset postov (al pa sto) to ne pomeni da ne gremo tečt... koliko ljudi samo pametuje in ne naredi nič za svojo dušo... me pa tečemo vseeno čeprav včasih tud kaj napišemo ane?
 Ambjut
metkamarjetka napisal/-a:
Ambjut napisal/-a:Men pa neki drujga ne da mira. Lenči, tuki se lepo vid da si se prjavla na forum skor glih pred enim letom. Če kej štekam, si do tega prispevka napisala 2395 enih tekstov. Če si za vsazga porabla rečmo ene 3 minute, si pol za vse skup porabla 7185 min, kar je 119,75 ur, pa rečmo 120 ur - na okrogl. Če nis glih pr ta hitrih, pol recimo u eni uri pretečeš 10 km (da bo laži računat), no in pol vidmo, da bi v tem cajtu lohk pretekla 1200 km. To je 100 km na mesec več. Jest bi se zamislu!

ma, ne morem bit tiho :evil:

sem mislila, da je to eden izmed redkih forumov, kjer je mir pred težaki in tepci - pa vidim, da sem pošteno kresnila v temo :evil:

sicer pa - koneckoncev še en dokaz, da smo ženske "multikultivatorji" :wink:

Slika (se opravičujem za tale znak, ampak take stvari me pa res rapiz.... )

:lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Tami je doma :cry: operacija bo v ponedeljek... vsaj MISLIM da v ta tretje bo pa šlo
 Larchi80
Ksenija napisal/-a:Tami je doma :cry: operacija bo v ponedeljek... vsaj MISLIM da v ta tretje bo pa šlo

Ima da gre oz bo šlo :wink: bom držala pesti :wink:

Jaz sem pa danes šla tečt z Niki. Sva pretekli cca 5km po Mostecu. Madonca nisem vedla, da je tam še toliko snega. Proga kr fajn drsi, pa kr dost je mokro, tako da moreš res pazit da ne padeš v manjšo oz večjo lužo. Ampak iz cukra nisva, tako da sva se imeli res luštno. Če bo Niki še kdaj jamrala da kok je oh in sploh brez kondicije in ne vem kaj še vse, ji ne verjet :rol: ! Prav fino teče, pa še klepeta lahko vmes, kar pomeni, da ima še kar nekaj rezerve :lol: . Upam, da nama v kratkem uspe it spet tečt :wink: je blo res luštno. Pa upam, da bo vreme bolj naklonjeno.
 wind
Ksenija napisal/-a: in če na dan napišemo deset postov (al pa sto) to ne pomeni da ne gremo tečt... koliko ljudi samo pametuje in ne naredi nič za svojo dušo... me pa tečemo vseeno čeprav včasih tud kaj napišemo ane?

Ti kar piši, pa tudi če jih 100 na dan napišeš, kaj to koga briga. Še posebej nekoga, ki se je očitno registriral in prijavil na forum samo zato, da tukaj prešteva, koliko je kdo napisal in koliko minut je s tem izgubil. Rahlo protislovno. Tipček je namreč za registracijo zabil vsaj 5 minut, za sporočilo, ki vsebuje nekaj računanja, tudi 5 min (glede na prikazano stopnjo pismenosti sklepam, da je bolj "počasne" sorte). Skratka, LOL. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Tami je doma :cry: operacija bo v ponedeljek... vsaj MISLIM da v ta tretje bo pa šlo

Seveda bo šlo in tudi potem se bo vse pošlihtalo :heart
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:

Jaz sem pa danes šla tečt z Niki. Sva pretekli cca 5km po Mostecu. Madonca nisem vedla, da je tam še toliko snega. Proga kr fajn drsi, pa kr dost je mokro, tako da moreš res pazit da ne padeš v manjšo oz večjo lužo. Ampak iz cukra nisva, tako da sva se imeli res luštno. Če bo Niki še kdaj jamrala da kok je oh in sploh brez kondicije in ne vem kaj še vse, ji ne verjet :rol: ! Prav fino teče, pa še klepeta lahko vmes, kar pomeni, da ima še kar nekaj rezerve :lol: . Upam, da nama v kratkem uspe it spet tečt :wink: je blo res luštno. Pa upam, da bo vreme bolj naklonjeno.

Mislim, kako ste vedve neverjetno zagrete polžke, pravi zastopnici, kot seveda vse ostale :clap: . Za Niki itak vem, da je hitra, pa tudi ti nisi počasna. Ampak takole v družbi je res lepo.
Uporabniški avatar
 niki
Larchi80 napisal/-a:

Ksenija, bom držala pesti v ponedeljek, da bo šlo tako kot je treba.

Dejzi, že drugič ko sem ob tebi tekla sem se počutila prav lahkotno, zgleda da se moram samo tebe držat pa bo šlo :D

Sicer pa je bilo zame danes res luštno, ker mi je uspelo iti ven (namreč 3 tedne sem samo doma, najprej je mene zvilo, sedaj pa mojega malčka) in je bil ta tek res ena velika sprostitev, samo upam da Dejzi ne bolijo ušesa od mojega čvekanja (to je pa tako če si cel dan zaprt s 4 letnikom :lol: ).

Lenči, hvala za kompliment, 'hitim po polžje' :wink:
 Larchi80
Eh ni mi blo hudega :wink: . Pa paše, da enkrat za spremembo kdo drug več govori, kot jaz. Sem nareč čist prevelika čveka, tko da paše včasih glasilke mal spočit, pa ušesom dat prednost.
Hehe to ti sam misliš, da ob meni lažje tečeš. Ja ja sej vem, to zato k me hočeš prehitet :rol: ,...mal heca more bit a ne. Ne, sicer pa resno, glede na to, da si zdej kr fajn počivala, ti je šlo super. Bova kmalu spet ponovili.
Mi je pa žal, ker nama danes s Ksenijo ni uspelo it tečt. Zjutraj je scalo, potem pa sva z mojim šla k njegovim. Sem jim naredila musako 8) , pa taščo sem na britof v tem scanju peljala,...pa nej še kdaj reče, da nisem fejst :rol: .
Komaj čakam, da bo malo lepše vreme. Včeraj mi je sosed rekel, da me ne vidi več tok tečt. Pozablja pa, da imam zdej fajno tekaško družbo in da ne tečem več samo po Kisovcu. Komaj čakam kakšno daljšo s Ksenijo. Ampak kaj ko je draga tok pod pritiskom,... držim pesti, da bo vse ok z malo :* :*
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala
mi je včeraj manjkal tek, ampak ne dovolj da bi se spravila tečt... mam občutek da če bom tkole nadaljevala, da bodo copati ostali pospravljeni v omari. Včeraj je bil en najdalših in zame najbolj zoprnih dnevov. Pa še jst sem bila zoprna... še dobro da mam tko potrpežljivo dete. cel dan sem jo morila z vprašanji kako je, pa kako da ima tko hripav glas, pa tamperatura pa... res takšne se ne poznam... mar bi tekla in tekla in tekla... ampak nisem ...
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:hvala
mi je včeraj manjkal tek, ampak ne dovolj da bi se spravila tečt... mam občutek da če bom tkole nadaljevala, da bodo copati ostali pospravljeni v omari. Včeraj je bil en najdalših in zame najbolj zoprnih dnevov. Pa še jst sem bila zoprna... še dobro da mam tko potrpežljivo dete. cel dan sem jo morila z vprašanji kako je, pa kako da ima tko hripav glas, pa tamperatura pa... res takšne se ne poznam... mar bi tekla in tekla in tekla... ampak nisem ...

Si zaskrbljena mama, ki jo skrbi za svoje dete. Zdrži, se bo izboljšalo in potem boš tekla, tekla, tekla in dušico napolnila :heart
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA