Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, sem danes naredila dolgi, dolgi trening. In spravila vseh 32km pod streho. O tempu raje ne bi, saj na začetku je še kar šlo. No, po 12 km sem dobila družbo in sem 9 km odtekla v družbi sotekačice in njene kužke, skupaj smo premagale klanec in si obljubile še družbo. Ker sem vmes hodila do avta po energijo, sem pred zadnjimi kilometri lahko pozdravila še mojega in MojcoZ, ki sta tekla 21km, pa tudi Nataša in Robocop sta prišla slučajno mimo. Jaz sem odbrzela :oops: dalje. Žal mi je zmanjkalo baterije in ni bilo več muzike :evil: , jaz pa brez rezerve. Kljub težavam z bodcem sem uspela premagati razdaljo, ampak sem pa ful utrujena, da še jesti ne morem (kar seveda je in ni dobro). Še en tako dolgi tek v marcu, drugače pa krajše variante.
Lilo kot iz škafa, vmes pihal veter, brrr, ljudje pa čudno gledali eno :hehe: ki polžka mimo.
Uporabniški avatar
 pajo
Lenči upam, da ne Slika boš jutri preveč...
Uporabniški avatar
 Classix
32 kilometrov...to so za mene še vedno samo ''velike sanje malega pujska.'' Bravo Lenči :!: :!: :!:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Lenči upam, da ne Slika boš jutri preveč...

Ha, ha, kot vedno, bo 10 ur zelo delovnih, imam hudo gužvo, tako da nema zabušavanja :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Classix napisal/-a:32 kilometrov...to so za mene še vedno samo ''velike sanje malega pujska.'' Bravo Lenči :!: :!: :!:

LP
Matjaž

Sanje se lahko uresničijo :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Slika to in podobno je upam za mano. Sedaj sledi Slika in to Slika , da bomo na koncu... Sem začel z tekom se kmalu vidiva na PST-ju. Slika Velja za tebe Matjaž.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Slika to in podobno je upam za mano. Sedaj sledi Slika in to Slika , da bomo na koncu... Sem začel z tekom se kmalu vidiva na PST-ju. Slika Velja za tebe Matjaž.

Bravo :laola , midva pa se vidiva v Sežani :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Polžki, sem danes naredila dolgi, dolgi trening. In spravila vseh 32km pod streho.

:shock:

Super si ! :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:
lenči napisal/-a:Polžki, sem danes naredila dolgi, dolgi trening. In spravila vseh 32km pod streho.

Moj pravi za...... :twisted:
 docca
Zdravo punce!

Po 6 tednih sem nazaj:))
Malo sem zabušavala, malo pa me je prestrašilo zdravje. V decembru sem šla dve nedelji zaporedoma pretečt 20 km. Drugo nedeljo sem celo gledala na uro - trapa. Potem sem po 3 dneh zmogla še 10 km in še enkrat 4, nato pa je bilo z menoj čist konc. Sem mislila, da sem doživela vsaj 3 infarkte:) V prsih al nekje tam noter mi je razbijalo, ropotalo, nekaj čudnega se je skratka dogajalo. Jaz pa nisem upala h dohtarju, ker mi je že septembra rekel, da jaz nisem za laufat, ker sem pretežka. Pa ja de, saj redno laufam 10 km, sem takrat rekla. Torej še 3 tedne po tem mojem podvigu nisem šla pokazat svojega srca. Potem se le opogumim - predvsem na prigovarjanje okolice - tudi Ksenja in Larchi imata zasluge - in z EKG-jem mi je ugotovil, da je vse OK. Hvala bogu!

Potem je sledil prehlad, ki mi ni dal dihat 3 tedne, takoj nato še ena ena manjša operacija, ki mi zaradi šivov tudi ni pustila tečt 14 dni.

No, danes sem končno spet tekla. Sicer prepozno za mojo prvo načrtnovano uradno 21-ko v Gorici, za kar mi je zelo žal, ampak saj sem ju že 2 x pretekla (tako se tolažim).

Zdaj upam, da mi bo zalaufalo.

Punce, ne pretiravat, kot sem jaz, čeprav sem o tem veliko prebrala. Pa zgleda, da še ne dovolj.
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:

Naj kar prizna, da bi mu brez tebe bilo pošteno dolgčas.
Uporabniški avatar
 Hojca
Docca, vesela sem :) , da si se oglasila, sem se spraševala, kje si. Ja, žal je v življenju tako, da se na lastnih napakah največ naučimo. Dobro pri vsem je to, da se je srečno končalo, da si spet stekla. Zdaj pa počasi naprej, tudi uradna 21ka ti ne uide, če ne letos pa drugo leto, saj smo še mladi :wink: , tečemo pa na dolgi rok, predvsem pa za zdravje in užitek.
Nazadnje spremenil Hojca, dne 10 Feb 2009, 18:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Zdravo punce!
Jaz pa nisem upala h dohtarju, ker mi je že septembra rekel, da jaz nisem za laufat, ker sem pretežka.

Prosim kaj pretežka :twisted: , vse se da, le lepo po pameti je treba. Jaz še vedno pravim, da sem težja po kilah kot po duši :twisted: in laufam in ni nič narobe. Le lepo počasi in pusti uro na začetku, saj si čisto dovolj hitra. Lepo ti bo zlaufalo, izkušnja pa tudi pomaga :lol: :wink: . Sem jaz tudi vmes delala paniko zaradi pritiska, na koncu pa ugotovila, da je merilec crknil :evil: .
Prijetno tekanje ti želim.
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:

Prizna, prizna, nima druge :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
Loni napisal/-a:
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:

Prizna, prizna, nima druge :lol: :wink:

Jaz sem že malo posumila, da ni on slučajno tale Ambjut :lol: :lol:
  • 1
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA