Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Punce, meni je pa končno ratalo polmaraton skupaj sestavit - se pravi ga pretečt brez pavz, sezuvanja superg, preverjanja nogavic, letanja v grmovje, predvsem so pa moje noge bile celih 21 km pridne. :laola
 Larchi80
Go Loni go Loni :laola

Mi2 s Ksenijo, pa sva šli danes tečt. Pretekli sva malenkost več kot 11km. Kar zahtevna proga, ampak je bilo res lepo. Sonček,..komaj čakam, da se začne lepše vreme, da mi ne bo treba kot eskim okol tekat :). Sem pa full vesela, da je Ksenija spet začela tečt oz da si lahko vzame vsaj malo časa zase (pa zame tudi ja :wink: ).
Meni je pa dragi kupil al pa če sem si sama kupila nov telefonček :cast: . No mišljen je kot darilce za valentinovo in najino bližajočo se sedno obletnico. Sicer sem ga sama izbrala, pa potem šla sama podaljšat razmerje, ampak moj je pa dal € 8) in sem zdej čist happy,..sam morem se še mal oz fajn poigrat, ker ima malo morje enih funkcij,...skratka čist sem zadovoljna. Komaj čakam, da naredim kakšne fotke med tekom s Ksenijo :-- da ne bo zmeraj ona slikala,...

fajn tekajte polžke :)
Uporabniški avatar
 IRA
Ponosno javljam, da se bom (čez 1h, ko pride dec domov in zvem njegovo kilometrino) prijavila na:

- 15.3. 2009 povežimo Soline
- 22.3.2009 Sežano

Me vleče že v Gorico pa mal cvikam, da ne bom prehitro pretiravala z 21-ko ...
Ampak do Sežane pa mislim, da je zadosti časa, da si naberem moči in kilometrine in jo odnesem brez kakšne obnovljene poškodbe!

Veselim se ... in spet me bo pol tekaški forum :twisted:
Uporabniški avatar
 IRA
Loni ... čestitam!!

Kolko časa si pa rabila?
Sej vem, da ti čas ne pomeni veliko ... sam tko me zanima informativno ... če te bom dohajala, ko pridem spet "in" :wink:

Za enkrat mam pa še polno glavo bacilov ...
Še tole preživim ... pol vam pa res ni več spasa ...
Vas že tko pogrešam, da vas že sanjam kako skupaj tečemo in se zgubljamo po poljih! :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
sej o meni folk samo še sanja ;)
men ta teden spet odpade tek, ne bo pa odpadel za vikend... ;)
 spela*
IRA napisal/-a:Loni ... čestitam!!

Kolko časa si pa rabila?
Sej vem, da ti čas ne pomeni veliko ... sam tko me zanima informativno ... če te bom dohajala, ko pridem spet "in" :wink:

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 176#170176

Drugače pa tudi mene malo skrbi Gorica. Ta teden naredim en test kolena na kakih 15 km - in če se bo lepo obnašalo, bom šla brez večjih skrbi na tekmo.
Uporabniški avatar
 Loni
spela*, bodi optimistka, pa bo in pa nekaj res drži - počasi se daleč pride. Nič ne forsiram, ne pretiravam, samo kilometre nabiram.
Ira, čisto komot se pridružiš v GO pri "sajenju krompirja". Ne mislim prav nič pretiravat in se pretegnit, zato bo jeseni še dosti cajta, če se mi bo sploh dalo.
Uporabniški avatar
 IRA
UUU Loni, čestitam ...
Lep čas!

No mene v GO sigurno ne bo ... počasi, mic po mic ... najprej treningi, potem Soline in dalje na 21-ko, če se mi bo zdelo, da sem "zrela" ... drugače pa še kakšna 10-ka vmes...

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, kako ste pridni, vsi po vrsti malo migamo in se vračamo, sedaj, ko nas je malo sonček razveselil :lol: :wink: .
Lepo, a ne, kar napišite še, kako vam gre, da bo za ostale motivacijo na razpolago.
Mene malo služba zdeluje :twisted: , no tečem še vedno, samo nekam se mi energija zgublja in potem se veselim teka z Indyem, no pa spet težave s tačko in tako sem dala čez teden ideje o intervalih lepo na stran in bom šla samo še tečt.
Bom pa v GO pomagala "sadit krompir", čeprav se mi zdi, da so vrtnice na vrsti :lol: :wink: . Važno je, da paše. Kilometre pa itak nabiram, Treviso ni vprašljiv :D .
Povejte, a tek v sanjah tudi šteje :wink: :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:
niki napisal/-a:
mojculja napisal/-a:

Niki, fino 8) .
Jaz grem v sredo (al pa četrtek) med 16 in 17 uro - če ima katera (al pa kdo drug, ki mu paše polžji tempo) čas in željo.... Štart na parkirišču pri živalcu ali po dogovoru. Tam nekje 8 - 11km pretežno po ravnem.

Jaz se vama ta teden ne morem pridružit, z veseljem pa kdaj drugič :D
Uporabniški avatar
 IRA
Juuuj ...

Moj prehlad je danes že boljše ... in jaz sem že čisto naspidirana ...

Takooooooooo ... se veselim!
Najraje bi kar skočila v teniske in tekla ...
Jutri bo na vrsti delovni dan ... se pozna tole moje delo na obroke ... in če jo jutri skozi cel dan odnesem z dovolj energije in s počutjem kot je sedaj po popoldanskem spancu ...

Bom v četrtek že kaj migala ...
Vsaj sobno kolo in vaje, da me ne napiha spet takoj ... še rajši pa bi kar zavila ven!

Zdej sem pečena, ko sem se prijavila na Soline in v Sežano ... :heart
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:
Jaz se vama ta teden ne morem pridružit, z veseljem pa kdaj drugič :D

Se itak nismo zmenile, ko bo katera za pa naj se javi, jaz tako in tako tam 1-2x tedensko tecem - navadno v petek in nedeljo.
Uporabniški avatar
 IRA
Jutro ...

Jaz bi pa rabila kakšno kandidatko za tek ob sobotah cca 13.30 kRožnik ...

Do 13h mam šolo, tako, da prej nebi mogla ... bi kateri pasal ta termin?
Niki? Špela? Še kakšna?

Lp
Uporabniški avatar
 niki
mojculja napisal/-a:
niki napisal/-a:
mojculja napisal/-a:
Je pa res fino, da se da tudi med tednom po službi pri dnevni svetlobi tečt. Skratka luštnih dobrih 10km sva odtekli včeraj 8) in se dogovorili, da podobno zadevo še kdaj ponoviva, če se nama pa kdo pridruži, bo pa sploh superca :) .

Če se poklopimo s časom, bi tudi jaz šla kdaj zraven.. tam do 10 km, več mi pa zaenkrat ne paše.

Niki, fino 8) .
Jaz grem v sredo (al pa četrtek) med 16 in 17 uro - če ima katera (al pa kdo drug, ki mu paše polžji tempo) čas in željo.... Štart na parkirišču pri živalcu ali po dogovoru. Tam nekje 8 - 11km pretežno po ravnem.

Jaz imam popoldneve večinoma zasedene s predavanji, običajno imam bolj petek frej, razen ta teden sem tudi zasedena.
Čakam na urnik za drugi semester, potem bom več vedela..

Če se boste kaj zmenile napišite pa če bom frej se priklopim zraven, moram pa povedati da nisem v formi in to pomeni, da grem res bolj počasi.
Uporabniški avatar
 IRA
Niki, greš v soboto ob 13.30?

Lp
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA