niki napisal/-a:IRA napisal/-a:Niki, greš v soboto ob 13.30?
Lp
To soboto ne morem, gremo pustovati.
Ok, poberite kakšno nagrado

Moderator: lenči
Larchi80 napisal/-a:Punce jst sem zapečatena! Prijavo za Sežano sem ravno potrdila, plačilo tudi obesila na TRR, tako da zdej gre pa zame zares. No sej je to šlo že prej, ampak zdej je pa to to.![]()
Jutri imam krajši trening. Grem grist klanec od Špara d letališča, pa dol, pa spet gor, pa spet dol, pol bom pa še vidla če me bojo noge držale še za en vzpon.
Fajn tekajte
IRA napisal/-a:Jutro ...
Jaz bi pa rabila kakšno kandidatko za tek ob sobotah cca 13.30 kRožnik ...
Do 13h mam šolo, tako, da prej nebi mogla ... bi kateri pasal ta termin?
Niki? Špela? Še kakšna?
Lp
mojculja napisal/-a:Asparagus napisal/-a:
Jaz se vama ta teden ne morem pridružit, z veseljem pa kdaj drugič
Se itak nismo zmenile, ko bo katera za pa naj se javi, jaz tako in tako tam 1-2x tedensko tecem - navadno v petek in nedeljo.
Larchi80 napisal/-a:ehhh Lenči sej to je vzpona sam za 1,2kmtko da ne bom pretiravala. Morem klance grist, sem prej gledala ma traso, ki me čaka in vidim, da bo zeo zanimivo, predvsem pa zahtevno. Upam, da bom imela res fajno družico no
lenči napisal/-a:Špricam, huje kot vreme, štrajkam. Ta teden ne gre po planu, nič ne tekam. Še Indy je spet s tačko problem, tako da nimam prave družbe. No, saj malo počitka itak ne škodi
![]()
. Ampak pri mojem smrkanju in kašljanju včeraj nisem hotela v snežni metež
, da ne omenjam utrujenosti od dela. Jutri, če ne bo prehudo v službi (če pridem ob pravi uri domov) pa en tak počasen tekec, da ne pozabim, kako izgleda tek
![]()
. Buuuu, sem čisto obsedena, danes sem v Grazu vse tekače opazila in na glas komentirala
, sodelavke so se pa režale
.
Lepo tekajte, uživajte in imejte se fino
Ksenija napisal/-a:al pa samo 1 km al pa 1,35podaljšaj tam gor do klopce pa nazaj, al pa naprej do cerkvice....škoda da me ne bo zraven, da bi te mučla... hihi...
aja jst se pa še nisem prijavila...
Larchi80 napisal/-a:Ksenija napisal/-a:al pa samo 1 km al pa 1,35podaljšaj tam gor do klopce pa nazaj, al pa naprej do cerkvice....škoda da me ne bo zraven, da bi te mučla... hihi...
aja jst se pa še nisem prijavila...
Sam res no, prou pogrešam tole mojo "mučiteljico" k je tok fajn tečt z njo. Upam, da mi za soboto rata no, da bi pršla domov, pa če boš mela čas,...ah do sobote je še dolga
ti še vse sporočim,...
Važno je, da grizem klance, da si nabiram moč,da bo pol Sežana šla lažje kot pa sem si zamislila
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA