Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Niki, greš v soboto ob 13.30?

Lp

To soboto ne morem, gremo pustovati.
Uporabniški avatar
 IRA
niki napisal/-a:
IRA napisal/-a:Niki, greš v soboto ob 13.30?

Lp

To soboto ne morem, gremo pustovati.

Ok, poberite kakšno nagrado :lol: :lol: :lol:
 Larchi80
Punce jst sem zapečatena! Prijavo za Sežano sem ravno potrdila, plačilo tudi obesila na TRR, tako da zdej gre pa zame zares. No sej je to šlo že prej, ampak zdej je pa to to. :juhuhu:
Jutri imam krajši trening. Grem grist klanec od Špara d letališča, pa dol, pa spet gor, pa spet dol, pol bom pa še vidla če me bojo noge držale še za en vzpon :lauf: .

Fajn tekajte 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Punce jst sem zapečatena! Prijavo za Sežano sem ravno potrdila, plačilo tudi obesila na TRR, tako da zdej gre pa zame zares. No sej je to šlo že prej, ampak zdej je pa to to. :juhuhu:
Jutri imam krajši trening. Grem grist klanec od Špara d letališča, pa dol, pa spet gor, pa spet dol, pol bom pa še vidla če me bojo noge držale še za en vzpon :lauf: .

Fajn tekajte 8)

Uh, tole pa je trening :shock: . Dva vzpona :cast: . In ti to krajši trening :?: Ko pridem v cilj v Sežani, ti čestitam :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Jutro ...

Jaz bi pa rabila kakšno kandidatko za tek ob sobotah cca 13.30 kRožnik ...

Do 13h mam šolo, tako, da prej nebi mogla ... bi kateri pasal ta termin?
Niki? Špela? Še kakšna?

Lp

JUpiiiiiii, spet si naspidirana kot le kaj :wink: :lol: :juhuhu: Ampak le počasi, do Sežane je dovolj časa veš :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:
Jaz se vama ta teden ne morem pridružit, z veseljem pa kdaj drugič :D

Se itak nismo zmenile, ko bo katera za pa naj se javi, jaz tako in tako tam 1-2x tedensko tecem - navadno v petek in nedeljo.

Uh, tole si bom dala v plan za kakšen tek med tednom, samo da uspem priti v službi na zeleno vejo, da lahko pridem ob 17.00 na skupen tek :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Špricam, huje kot vreme, štrajkam :cry: . Ta teden ne gre po planu, nič ne tekam. Še Indy je spet s tačko problem, tako da nimam prave družbe. No, saj malo počitka itak ne škodi :wink: :lol: . Ampak pri mojem smrkanju in kašljanju včeraj nisem hotela v snežni metež :shock: , da ne omenjam utrujenosti od dela. Jutri, če ne bo prehudo v službi (če pridem ob pravi uri domov) pa en tak počasen tekec, da ne pozabim, kako izgleda tek :wink: :lol: . Buuuu, sem čisto obsedena, danes sem v Grazu vse tekače opazila in na glas komentirala :roll: , sodelavke so se pa režale :bum: .
Lepo tekajte, uživajte in imejte se fino :heart
 Larchi80
ehhh Lenči sej to je vzpona sam za 1,2km :) tko da ne bom pretiravala. Morem klance grist, sem prej gledala ma traso, ki me čaka in vidim, da bo zeo zanimivo, predvsem pa zahtevno. Upam, da bom imela res fajno družico no :)
Uporabniški avatar
 Ksenija
al pa samo 1 km al pa 1,35 ;) podaljšaj tam gor do klopce pa nazaj, al pa naprej do cerkvice....škoda da me ne bo zraven, da bi te mučla... hihi...
aja jst se pa še nisem prijavila... ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:ehhh Lenči sej to je vzpona sam za 1,2km :) tko da ne bom pretiravala. Morem klance grist, sem prej gledala ma traso, ki me čaka in vidim, da bo zeo zanimivo, predvsem pa zahtevno. Upam, da bom imela res fajno družico no :)

Vem jaz, koliko je vzpona, ti pa sam za 1,2 km :shock: :shock: :shock: :shock: . Je pa res družba super vzpodbuda :wink:
Le pridno tecite in maksimalno uživajte
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Špricam, huje kot vreme, štrajkam :cry: . Ta teden ne gre po planu, nič ne tekam. Še Indy je spet s tačko problem, tako da nimam prave družbe. No, saj malo počitka itak ne škodi :wink: :lol: . Ampak pri mojem smrkanju in kašljanju včeraj nisem hotela v snežni metež :shock: , da ne omenjam utrujenosti od dela. Jutri, če ne bo prehudo v službi (če pridem ob pravi uri domov) pa en tak počasen tekec, da ne pozabim, kako izgleda tek :wink: :lol: . Buuuu, sem čisto obsedena, danes sem v Grazu vse tekače opazila in na glas komentirala :roll: , sodelavke so se pa režale :bum: .
Lepo tekajte, uživajte in imejte se fino :heart

tud jst nič ne tekam... upam, da imaš prehlad pod nadzorom

ira, ti kr v Zagorje pridi ;)
 Larchi80
Ksenija napisal/-a:al pa samo 1 km al pa 1,35 ;) podaljšaj tam gor do klopce pa nazaj, al pa naprej do cerkvice....škoda da me ne bo zraven, da bi te mučla... hihi...

Sam res no, prou pogrešam tole mojo "mučiteljico" k je tok fajn tečt z njo :juhuhu: . Upam, da mi za soboto rata no, da bi pršla domov, pa če boš mela čas,...ah do sobote je še dolga :) ti še vse sporočim,...

Važno je, da grizem klance, da si nabiram moč,da bo pol Sežana šla lažje kot pa sem si zamislila :)
Uporabniški avatar
 niki
Larchi80 napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:al pa samo 1 km al pa 1,35 ;) podaljšaj tam gor do klopce pa nazaj, al pa naprej do cerkvice....škoda da me ne bo zraven, da bi te mučla... hihi...

Sam res no, prou pogrešam tole mojo "mučiteljico" k je tok fajn tečt z njo :juhuhu: . Upam, da mi za soboto rata no, da bi pršla domov, pa če boš mela čas,...ah do sobote je še dolga :) ti še vse sporočim,...

Važno je, da grizem klance, da si nabiram moč,da bo pol Sežana šla lažje kot pa sem si zamislila :)

Ja, kje pa se ti potepaš?!
Uporabniški avatar
 niki
Larchi80 napisal/-a:Kdo se potepa? Jst al Ksenija? :)

Ti :wink:
  • 1
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA