Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Tina1
IRA napisal/-a:Jutro ...

Jaz bi pa rabila kakšno kandidatko za tek ob sobotah cca 13.30 kRožnik ...

Do 13h mam šolo, tako, da prej nebi mogla ... bi kateri pasal ta termin?
Niki? Špela? Še kakšna?

Lp

Oj,
jaz sem zdej preseljena v Lj., tako da bi tudi začela kaj laufat po Rožniku, tudi v družbi ne bi bilo slabo. Tečem drgač po PST, pa redko po Golovcu.
Dejmo se kej zmenit, če si za tek. Za to soboto pa težko rečem.
Lp
 Larchi80
Ooo Tina a si ljubljančanka postala? Pol se bomo pa kej zmenil a ne pa bomo šli mal tekat :)
Sploh naša NIki bo vsa vesela, če bo le mela mal časa da jo zvabimo na zrak :) a ne Niki?
Jaz sem pa danes šla pregrist klanec. Gor, pa dol, pa spet gor, pa po drugi strani dol, pa do centra Zagorja, do avta pa gas domov. Prav luštno je blo. Pa taaaaaaaak sonček :juhuhu: čist happy, sam kaj ko je še vedno mraz ko peeeees. Jst hočem kej bolj prijazne temperature. je blo pa kljub mrazu luštno, sam jutri morem obvezno vzet vodo s seboj, ker sem komaj prišla do avtomobila, tok sem bla žejna,...
Uporabniški avatar
 IRA
Tina z veseljem :lol:

Glede na tvoj tempo boš pa samo ti govorila (da te malo upočasnimo), me bomo pa probale slediti :twisted:

... in seveda, dobrodošla v Ljubljani!
Uporabniški avatar
 niki
Larchi80 napisal/-a:Ooo Tina a si ljubljančanka postala? Pol se bomo pa kej zmenil a ne pa bomo šli mal tekat :)
Sploh naša NIki bo vsa vesela, če bo le mela mal časa da jo zvabimo na zrak :) a ne Niki?

Jaaaa :D jaz sem vedno vesela družbe, rabim motivacijo, da se spravim ven!

Jaz komaj čakam, da bo malo topleje, tele temperature pod minusom meni čisto nič ne odgovarjajo :(
Uporabniški avatar
 IRA
Mene pa tako vleče ven ...

... ampak, če pomislim, da sem bila dva dni nazaj še čisto gotova v boju z bacili ... bom danes mela kar notranji trening :twisted:

Na tek pa upam v soboto pa nedeljo ... 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Sem šla tečt :lol: . Sedaj pa upam, da bo šmrkanje in kašljanje izginilo :twisted: . Tako na izi čisto za užitek sem tekla. Moj 13 tek po programu, pa nič po programu. Za dušo, za boljše počutje, za zadovoljstvo ob metanju tačk naprej. Lepo, prijetno. Sem mislila samo 6 km, pa sem zavila še en krogec in naredila 10km. Termo hlače so se super izkazale, še kapo sem dala danes gor :bum: . In tekla mimo športne dvorane, kjer so se zbirali za tekmo :wink: . In je teklo eno strašilo mimo, celo dvakrat :hehe: . Indy pa še ne more tečt, škoda. Bi danes lahko super uživala oba.
Imejte se in uživajte :heart
Uporabniški avatar
 Loni
Sem šla tudi jaz tečt, po prvem km mi je vse dol padlo, enostavno se mi ni dalo nič, pa sem jo lepo mahnila nazaj domov. In namesto rekreacije je bila na vrsti pekarija - štih proba pred pustom - krofi so ratali v nulo perfektni, vsi s kranceljni, vmes me je poklicala maca, tako da sem se malo zgubila tam pri polnjenju z marmelado. Upam, da so vsi nafilani.
Tekla bom pa spet, ko bo to tek za dušo, ne pa kar tako. Aja, sem pa gorca usposobila in tudi v službo se že vozim s kolesom...
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Sem šla tudi jaz tečt, po prvem km mi je vse dol padlo, enostavno se mi ni dalo nič, pa sem jo lepo mahnila nazaj domov. In namesto rekreacije je bila na vrsti pekarija - štih proba pred pustom - krofi so ratali v nulo perfektni, vsi s kranceljni, vmes me je poklicala maca, tako da sem se malo zgubila tam pri polnjenju z marmelado. Upam, da so vsi nafilani.
Tekla bom pa spet, ko bo to tek za dušo, ne pa kar tako. Aja, sem pa gorca usposobila in tudi v službo se že vozim s kolesom...

Uh, na tele krofe bi pa še jaz prišla, ker izpod tvojih rok nastajajo prave gurmanske dobrote :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, sem še zdaj kot pav in grbo imam kot največja kamela, toliko sem važna. Sem se jih prvič tako konkretno lotila in so ratali. Definitivno ponovim zadevo, na koncu mi bodo pa še všeč ratali, jih drugače ne porajtam kaj preveč.
 spela*
Loni napisal/-a:Sem šla tudi jaz tečt, po prvem km mi je vse dol padlo, enostavno se mi ni dalo nič, pa sem jo lepo mahnila nazaj domov.

Nekaj podobnega se je včeraj zgodilo meni (s tem, da doma nisem pekla nobenih dobrot). Upam, da je bil le tak dan. :roll:
Uporabniški avatar
 niki
Loni napisal/-a:Sem šla tudi jaz tečt, po prvem km mi je vse dol padlo, enostavno se mi ni dalo nič, pa sem jo lepo mahnila nazaj domov.

Uf, kako je tole meni znano.. :roll:
Uporabniški avatar
 Ksenija
dobrodošle v klubu "ko ti vse pade dol" - želja po teku za dušo se vrne, verjemite mi ;)

jst sem imela pa danes sestanek v šoli. Sem carica, pa še pravo razredničarko ima mala! skrb za šolo odpade, le še okrevanje in garanje nam ostane... Fizoterapevtka pa tud zadovoljna z njo. Mami pa ponosna na svojo hči...

ta vikend naj bi šla tečt z Larchi80 - vedno iščem tvoj nickname nikakor se ga ne zapomnim - upa, da mi sporoči kdaj greva tečt ...

aja pa Sežano bom zdejle vplačala ;)
Uporabniški avatar
 Tina1
Larchi, IRA...hvala za dobrodošlico :) ja, potem pa res moramo it kej tečt, tudi jaz rabim sicer kako spodbudo. Sem bila zdej skozi neki bolna, tako da me že to zadrži v hiši.
Ira-nimam več takega tempa, zdej sem kar nazadovala, ker sem bolj malo tekla. Je MKM pod vprašajem pri meni.
Torej kolk nas je zdej za tekanje v lj.: Larchi, Ira, Niki...?
lp
 Larchi80
Ma kva ga iščeš Ksenija, kar poimensko napiši pa je, sej se vse že poznamo :)
Ja z moje strani velja, ti samo povej kater dan ti bolj paše, ali jutri popoldne ali v nedeljo zjutraj :wink: .

Itak, da ste carice obe s Tami! Ona ker lepo napreduje, ti pa ker ti vse rata zrihtat! Bravo!

Tekačev, kandidatk je kar nekaj :wink: tina, tko da sam povej pa se bomo zmenile. Jst bi šla z veseljem drug petek, če ne bom slučajno dobila tašče na "grbo" pa jo bom mogla peljat na lov za jogijem :roll: ker moj tok vztraja da to delo prevzamem jaz,..kr neki,..ampak če bo treba, bomo pa kak drug dan :)
Uporabniški avatar
 lenči
Da ne bi pozabile najavljat tukaj gori vaših dogovorov, ker se tudi še ena polžka na začasnem delu v Ljubljani lahko prislini zraven. Samo ne prihodnji teden, se moram šparat, je v nedeljo Gorica :wink: :lol:
  • 1
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA