Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Tale teden o teku ne morem kaj dosti povedati, enostavno sem si vzela pavzo, ker imam trenutno precej dela v službi in se mi zdi, da ves čas samo nekam hitim :( Mogoče je tudi meni mal "dol padlo".
Ampak ne za dolgo, bliža se marec, dnevi bodo daljši, tekaška sezona se šele dobro začenja. :D

Lepo se imejte, pojejte kakšen krof, ena od velikih prednosti, ki jih jaz vidim v teku je, da lahko brez skrbi pojem kakšno dobroto, ker kalorije pokurim :D .
Uporabniški avatar
 Ksenija
nedelja, 7 zjutraj - štart v hrib, 7.28 pričetek teka, hrib, sneg, hrib, led, hrib, "životinsko carstvo" ;) pa hrib pa še hrib pa hrib pa nas dvoje... 10.40 ugasne Dejzi uro... Zmaga ;)
Šle sva na Partizanski vrh in se vračale preko Planinske vasi. jst uživala, dotaknila sem se svojih zvezd, Dejzi me pa mara več ne, vmes je pa tko mislila da sem nora...
podrobnosti bodo pa itak tekom dneva na mojem blogcu. zdej grem pa gledat al je 20 km al ni ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Superca, jaz imam ta vikend na off in mi prav paše, brez kakršnekoli slabe vesti, je treba tudi to od časa do časa počet.
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem imela cel teden frej ;) imam pestrost na vseh področjih ;)
ta tek okrog 21.2 bo stalnica, če se bo le dalo se bom na ta dan dotaknila zvezd ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Zvezde so daleč samo na prvi pogled, dejansko so nam izredno blizu, samo potrebnega je tistega malo poguma, da človek prestopi nevidno oviro in iztegne roke do zvezd in v trenutku je ves svet njegov.
 wind
Hmm, enim se že ob desetih dopoldne zvezde kažejo. :twisted: Drugi pa delamo na "bazi" (to pomeni, da pridno žrem krofe in podobne dobrote). :D

(me je firbec matral in sem šel na geopedio preverit, kje je ta <a href="http://www.geopedia.si/#L1173_F53094_b5_x501865.209_y114835.801_s15">Partizanski vrh</a>, sta kar dva čisto blizu)
Uporabniški avatar
 Ksenija
;) tisti spodnji - nato sva nadaljevala do Planinske vasi ;) pa nazaj proti Potoški vasi...
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:nedelja, 7 zjutraj - štart v hrib, 7.28 pričetek teka, hrib, sneg, hrib, led, hrib, "životinsko carstvo" ;) pa hrib pa še hrib pa hrib pa nas dvoje... 10.40 ugasne Dejzi uro... Zmaga ;)
Šle sva na Partizanski vrh in se vračale preko Planinske vasi. jst uživala, dotaknila sem se svojih zvezd, Dejzi me pa mara več ne, vmes je pa tko mislila da sem nora...
podrobnosti bodo pa itak tekom dneva na mojem blogcu. zdej grem pa gledat al je 20 km al ni ;)

Uh, tole je bilo pa zgodaj, še jaz sem danes potegnila skoraj do 8.00 v postelji :lol: :wink: .
Tole z mara več ne pri Dejzi pa ne bo ravno držalo, po moje se ji smeji do ušes in še naprej :wink: :lol: .
Hm, ja, enkrat bom tudi jaz zraven, tele gorske variante so za poleti sploh čudovita ideja :D :wink: .
Carice ste obedve :laola :cast1: :cast:
Uporabniški avatar
 lenči
No, danes moji kilometri v prijetni družbi in rahlem sneženju :wink: :lol: , upam, da mišica jutri ne štrajka. Jaz bučka pozabljam, da nisem kot čigumi, ko delam vaje :oops: .
 wind
Ksenija napisal/-a:;) tisti spodnji - nato sva nadaljevala do Planinske vasi ;) pa nazaj proti Potoški vasi...

Aha, tale je pol taprav.
Slika

Vidiš, forumi so jako koristna zadeva; če ne bi bral TF, še vedel ne bi, da je v SLO kak Partizanski vrh, moje znanje geografije je omejeno na zahodni del Karavank in Julijce. ;)
 Larchi80
Ksenija napisal/-a:nedelja, 7 zjutraj - štart v hrib, 7.28 pričetek teka, hrib, sneg, hrib, led, hrib, "životinsko carstvo" ;) pa hrib pa še hrib pa hrib pa nas dvoje... 10.40 ugasne Dejzi uro... Zmaga ;)

grrrrrrr sploh NI res, da te ne maram več! Jst tebe maram zluuuuu :)
Blo je res super! Sicer sem več kot na smrt utrujena, ampak je bilo zadovoljstvo več kot nepopisno! ZMOREM! In to je tisto glavno. Sicer s precejšnjimi postanki in smiljenju sama sebi, če ne bi imela Ksenije ob sebi, bi se na polovici ali pa že prej obrnila in jo šibnila domov! V dvoje so taki teki res veliko bolj produktivni. Vmes sva se ene parkrat začele režat ko pečene mačke, ko se je Ksenija sredi gozda preoblačila, potem pa ko sem jaz po neskončni gozdni poti ugledala cesto! :rol: Sem tok "tekla" k zmešana :rol: je Ksenija slikala,... Pa spet sem pila vodo iz studenčka! Sem bla danes tok žejna, da bi cisterno stankala, sam pol bi pa trebušček jokal al pa bi jelene klicala. Sem se mogla kr mal nazaj držat. Tok visoko sva tekle, da sem vidla celo Trbovlje in naselje, kjer živita tašča in tast :). Da ne govorimo o tem kakšne superge sem privlekla domov :rol: . V avto sploh nisem upala obuta, sem se kr sezula in vozila v štumfkih :-- .
Zdej pa visim ko špaget v službi, odštevam do odhoda domov!
Uporabniški avatar
 Ksenija
haha, da vidite to dečvo, ko ugotovi kaj imam jst namen slečt ;)
pa ko ugotoviva da tečeva po ledu, prekritem s snegom, pa ko ugledava sled škratkov ;)
največja nagrada pa je bila, ko je spoznala kje sva, da ji je cesta znana, da sva tik pred ciljem... največja nagrada

sam zdej pa res ne vem kje sva bili, me je zgornja slikca čist zmedla... v glavnem bili sva pod cervico... jst ta predel poznam bolj kot Sv Planino ;)
samo km pa še vedno ne vem...
Lenči, z veseljem te vzameva s seboj ;)

aja pa ne da ne mara mene, ne mara unga strica, ki je men bližnjice pokazal haha
Uporabniški avatar
 UršaR
Hojla, Polžkice!!

Evo mene nazaj. Smučarijo smo zaključili s celimi rokami, nogami in glavami. Imeli smo se krasno!! 3 dni smo imeli sonce, 1 dan oblačno, 2 dneva pa je snežilo, s tem, da se je enkrat smučalo enkratno, enkrat pa je bilo preveč "celca" in smo se matrali - predvsem mlajši del. Naloga, ki smo si jo zadali, je uspešno opravljena - naš mali, ki je pred 14imi dnevi dopolnil 4 leta, se je naučil sam smučati. Prvi dan se je še "švercal" na vajetih, naslednji dan smo jih odpeli in je zvozil. Možek se je bolj z njim ukvarjal, midve z Nežo sva pa dirkali po svoje. Vsake toliko smo postavi zamenjali, da je še Neža dobila šolo smučanja. Žal sta otroka še premajhna, da bi lahko kakšno vožnjo opravila tudi sama z možekom. Že malo pogrešam najino skupno preganjanje po belih strminah. Ampak tudi za to bo še čas.

Tek? Kaj je že to? Ne, tekla nisem. Nisem niti nameravala. Bom pa kmalu poskusila, če še znam.

Vidim pa, da ste kar pridne in da že preganjate zimo. Tako je tudi prav, saj tudi jaz že komaj čakam pomlad.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Kako lepo, da se spet polžki vračajo iz zimskega spanja :wink: :lol: . No, saj nismo spali, samo drugače smo migali. Moja mišica še vedno pravi, da sem pretiravala, vendar ni prehudo. Za smejalni tempo v Gorizi bo čisto OK :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
Pokorno se javljam, da sem bila danes leeeenaaaaaaa Slika . Ne nisem lena, na smrt utrujena Slika . In sem prešpricala današnji trening Slika . Šmrkanje še kar noče stran, kašljanje tudi ne, delovnik pa noče biti krajši Slika .
In tako bom počivala do nedelje, mislim tekaško :D. Itak me čaka zelooo naporen marec.
Pa uživajte v teku Slika
  • 1
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA