Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
IRA napisal/-a:Ja, ja ...
Zdej bo spet čas za solatke :twisted:

Bo treba počasi kej preštihat pa kako seme vtaknit v zemljo :lol:

Ja...kako tekaško seme :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Ja, no, orodje že imamo:
Slika

Edo-Brko, milegracije, tisti, ki me poznajo, vejo, da sem le poredko tiho, ma ko sem od tebe dobila tole zadevščino, mi je pa najprej ves besedni zaklad pobralo.
Zdajle komaj čakamo na malo toplejše vreme, da posadim tiste 4 patate, katere sem vlekla s sabo v Gorico, to bo ratala namesto dezirejčkov kar kaka nova sorta.
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:

Čakaj malo, jaz sem že sejala, moram pogledat, če je solatka že zunaj :lol: :wink: .

Kakšna učinkovitost.
Jaz sem si jeseni sposodila dve knjigi o urejanju vrta, ki sem ju do sedaj bolj malo prebrala :?, zdaj se bo treba pa že lotit dela. Solatka je moj glavni problem, ker je v treh letih na vrtu nikoli nisem pridelala zadosti za naše potrebe :evil:

Lepo, da ni zatajila naša Solatka. Pozdrav tudi Mausi in ostalim polžkom.
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:

Čakaj malo, jaz sem že sejala, moram pogledat, če je solatka že zunaj :lol: :wink: .

Ja pa kdaj hudiča ti je že ratal???
Ti si pa res multikulti :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ja pa kdaj hudiča ti je že ratal???
Ti si pa res multikulti :twisted:

Ja kulitivator, ki je že ril po zemljici :lol:
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, babnce!

A smo še na TF?? Sam prašam. :wink: Saj ne, da me ne zanima, kako vam uspevajo razni pridelki, ampak pri tem žal ne morem sodelovati. Pri meni so še rož'ce v nevarnosti. Še sreča, da se jih mož vsake toliko časa usmili in jih zalije in se malo pogovori z njimi. Da bi se šla vrtnarko? Ja, ja, saj bi, ampak, ...

No, lahko pa kakšno o teku rečemo. Včeraj sem za 7 sekund izboljšala čas na svoji dobrih 5 km dolgi progi. Jupi!! In to kljub temu, da so bile noge še malo utrujene od sobotnega daljšega teka (kar pri meni pomeni "le" 9,5 km :oops: ) in nedeljskega smučanja. Mogoče pa je še upanje zame, da bom kdaj tekla pod 7 minut na km. :roll: Cilj še vedno ostaja 10 km v 1 uri - nekoč nekdaj. Dokler bom takole uživala, bom prav zadovoljna, ne glede na čas.

Pa ve? Če pustimo ob strani krompir, solatko (ne našo) in ostale vrtnine? Že kaj plešete indijanske plese za lepše vreme?

Uživajte!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
UršaR napisal/-a:Ojla, babnce!

A smo še na TF?? Sam prašam. :wink: Saj ne, da me ne zanima, kako vam uspevajo razni pridelki, ampak pri tem žal ne morem sodelovati. Pri meni so še rož'ce v nevarnosti. Še sreča, da se jih mož vsake toliko časa usmili in jih zalije in se malo pogovori z njimi. Da bi se šla vrtnarko? Ja, ja, saj bi, ampak, ...

Mogoče pa je še upanje zame, da bom kdaj tekla pod 7 minut na km. :roll: Cilj še vedno ostaja 10 km v 1 uri - nekoč nekdaj. Dokler bom takole uživala, bom prav zadovoljna, ne glede na čas.

LP, Urša

Urša, jaz sem bila raje kar tiho glede "krtarjenja", sem mislila da sem edini "nadarjeni osebek" tu gor za te zadevce.

Tudi pri meni ostaja cilj 10km v eni uri. Upam, da se bo to uresničilo že letos na LM.

No, pa ko smo lih pr zelenjavi in rastlincah. Ziher boste vedele. A bi bilo kaj narobe, če bi jaz mojega Benjaminčka (fikus benjamin) zdajle presadila? Ok, sicer je uradno šel rakom žvižgat, pa mi tiste tri zelene vejice še dajejo upanje. Torej, a še mal počakam, al presadim?
Uporabniški avatar
 Loni
solatka napisal/-a:
No, pa ko smo lih pr zelenjavi in rastlincah. Ziher boste vedele. A bi bilo kaj narobe, če bi jaz mojega Benjaminčka (fikus benjamin) zdajle presadila? Ok, sicer je uradno šel rakom žvižgat, pa mi tiste tri zelene vejice še dajejo upanje. Torej, a še mal počakam, al presadim?

Ni ti treba čakati prav do uradne spomladi, lahko ga že kar zdajle, zemljo vzemi tisto za zelene rastlince, malo jo pomešaj (magari s tisto iz lončka, po vrtu verjetno še ne moreš kopati), no, pa lonček vzemi malo večji od zdajšnjega, malo zemlje okoli korenin pusti. To je to. Pa ne pretiravaj z zalivanjem, fikusi ne marajo poplav. Jaz sem tudi enega skoraj fentala, potem sem ga poslala na okrevanje k moji mami, je zdaj visok že čez 2 metra. :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Loni napisal/-a:
solatka napisal/-a:

Ni ti treba čakati prav do uradne spomladi, lahko ga že kar zdajle, zemljo vzemi tisto za zelene rastlince, malo jo pomešaj (magari s tisto iz lončka, po vrtu verjetno še ne moreš kopati), no, pa lonček vzemi malo večji od zdajšnjega, malo zemlje okoli korenin pusti. To je to. Pa ne pretiravaj z zalivanjem, fikusi ne marajo poplav. Jaz sem tudi enega skoraj fentala, potem sem ga poslala na okrevanje k moji mami, je zdaj visok že čez 2 metra. :lol:

Hm... no... to sem ugotovila, ja, da se je uboga zelena žvavca utopila od preveč skrbnega zalivanja.
:roll: :oops:

Hvala za nasvet.
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem se pa z mami dogovorila da bo del vrta moj ;) komaj čakam, pa še nekaj bom s tem naredila - preživela več časa z njo!

danes tekla za dušo, vmes pozabila da tečem na čas in veselo fotkala nebo (vedno znova me preseneti)... vmes iskala plac za lulat pa vseeno pretekla 5.8 km v rekordnem času ojeeee

sem se pa spomnila na gospe, ki so me prepoznale na LM (da spadam med polžke) pa če nas še vedno berete, prav lepo pozdravljene ter upam, da še vedno tečete! veliko smeha na teku vam želim
Uporabniški avatar
 lenči
khk, khk, khk, šmrk, šmrk, dež :twisted: in polžek se je skril v hiško in ni šel ven :bum: . Se bom še kar zdravila, da še kaj dodatnega ne dobim, kdo se bo pret maratonom potem zdravil :? . Tako da lepo zabušavam :D . Pa lepo tecite.
Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, lahko piskava uglašeno, jaz sem na bolniški vsaj do konca tedna, edina rekreacija je tale, da se odmajam v prvi štuk do kuhinje in potem je treba it že spet počivat.
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Lenči, lahko piskava uglašeno, jaz sem na bolniški vsaj do konca tedna, edina rekreacija je tale, da se odmajam v prvi štuk do kuhinje in potem je treba it že spet počivat.

Ojoj, to je pa še huje kot pri meni, jaz lahko grem celo delat :twisted: - sicer se me vsi izogibajo :D , vendar zaenkrat še gre.
Uporabniški avatar
 Loni
Samo en pradfon tiramisuja sva pa z Nejcem vseeno uspela narest to popoldne. :lol: Se pravi, da umiram še glih ne.
 mausi
o ste pa pridne, vrt, pa peka pa še tekate... "sva vam čast"
jaz pridem iz službe tako kaput, da nisem za nikamor! :oops:
Sem pa tekala na dopustu in to z mojim kosmatinčkom - hvala bogu je tudi on bolj brez kondicije tako da sva bila usklajena :lol: na čas tudi slučajno ne gledam, zaenkrat mi je glavno da vsaj migam, se mi pa ta 4-mesečna pauza pošteno pozna - v bistvu sem tako kot da nisem nič migala...no zdaj bom migala (vsaj dokler se ne najavi kakšen nov miškolinko - kajti mali mišek ki naj bi se nam pridružil letos se je odločil drugače in odšel med angelčke :( )
  • 1
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA