Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
luzr napisal/-a:
@ solatka: Ti se kar sprehajaj, vendar vsaj tako počasi kot kak penzionistični luzr... Če bi te res bolelo, verjetno ne bi razmišljala o pohodih in bi mirovala.
Poskusi tudi z razmigavanjem v topli vodi.

Luzr hvala za nasvet.
No moji "pohodi" niso ravno pohodi. Je bolj trikilometrsko (na momente celo malo več) šetanje po soseski. Tako, da ravno pretegnila se nisem.

So pomagali ledeni obkladki (Tole si moram zaponit. Nujno!)

POlžki super vas je brat, človek kar dobi malo tek-o-diša :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Joj polžke moje ...

Jest sem mela včeraj, ko sem se vračala z izpita (katastrofa), prometno nesrečo.

Z mano je sicer ok, avto je pa fajn sesut ...
Sem že nazaj z zavarovalnice, od mehanika ... zdej čakamo, da ga pridejo v sredo ocenit, ker ni vozen, potem bomo pa spet čakali rezervne dele ... spet bom dober mesec brez avta :roll:

Ampak najpomembneje je, da meni ni nič ... hvala bogu za mišice, ki so me skup držale :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Joj polžke moje ...

Jest sem mela včeraj, ko sem se vračala z izpita (katastrofa), prometno nesrečo.

Z mano je sicer ok, avto je pa fajn sesut ...
Sem že nazaj z zavarovalnice, od mehanika ... zdej čakamo, da ga pridejo v sredo ocenit, ker ni vozen, potem bomo pa spet čakali rezervne dele ... spet bom dober mesec brez avta :roll:

Ampak najpomembneje je, da meni ni nič ... hvala bogu za mišice, ki so me skup držale :lol:

Samo da je s tabo vse uredu, sem se kar ustrašla najprej. :heart
Uporabniški avatar
 IRA
Ja, sem vredu ja ...
Mal sem sicer raztegnjena po levi strani ... ampak bo šlo mimo :wink:

Sem šla ravno z izpita, ki je bil mimogrede katastrofa ... bomo vidli, mogoče bom napraskala za pozitivno!

Sem stala na semaforju pri rdeči luči pa enemu fantiču ni zneslo speljat križišča. Ga je začelo zanašat nekje na sredi križišča pa je lovil avto ... sem sam gledala bo šlo skozi, ne bo šlo skozi, bo šlo skozi ... ne bo šlo ... je že vse kazalo, da bo šlo pa ga je "vzelo" na notri, pa čez robnik, pokosil je tisti plastični znak (ga je razneslo na tisoč koščkov) in potem direktno v mene v bok, v moja vrata, pa zadnja vrata.

Avto je potem odpeljala avtovleka, verjetno je počil še akomulator - ker ni vžgal... ampak ... važno, da ni nobenemu nič.
Bom pa spet dober mesec brez avta ... sam kaj češ, takle mamo :roll:

Važno, da smo živi in zdravi! :heart
Uporabniški avatar
 Ksenija
srce moje, samo da s teboj ni nič hujšega... pa vseeno pejt k zdravniku... za vsak slučaj...
je luna ane? jst sem čist brez energije... v zadnjih dveh tednih sem tekla dvakrat... nikakor da najdem voljo in čas... pred časom sem se odločila za spremembo, pa ne vem, če ni spet čas za novo... pogrešam adrenalin, ki sem ga občutila prej... mah ja... samo da se začne pomlad, pa da tami pride domov... poponoma sama je in dnevi se ji neskončno vlečejo... komaj čakam vikend da bom z njo
Uporabniški avatar
 Hojca
Joj IRA, imaš pa res smolo :-(( , ampak res, važno je, da s tabo ni kaj hujšega. Drži se....:heart
Uporabniški avatar
 IRA
mojculja napisal/-a:Joj IRA, imaš pa res smolo :-(( , ampak res, važno je, da s tabo ni kaj hujšega. Drži se....:heart

Mojculja, hvala ...
Ampak za soboto in Rožnik pa še kar velja, ok?

Se že veselim :twisted:
Od nedelje sploh nisem še nič tekla in očitno do sobote niti ne bom :roll:

Klinc, bomo že nadoknadli 8)

Ksenija :heart
Uporabniški avatar
 Hojca
IRA napisal/-a: Ampak za soboto in Rožnik pa še kar velja, ok?

Jaz sem za, če rabiš za v soboto kakšen prevoz mi javi,....
Uporabniški avatar
 IRA
mojculja napisal/-a:
IRA napisal/-a: Ampak za soboto in Rožnik pa še kar velja, ok?

Jaz sem za, če rabiš za v soboto kakšen prevoz mi javi,....

Bom prišla s tovornim :lol:
Če se v mostecu ne bo dalo parkirat bom šla pa magari do ZOO-ja pa naredila še en krog :twisted: 8) :lol:
Uporabniški avatar
 riba
Ira: kaj zdaj to :twisted:? cel teden lenariš, pa saj ni dežja :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
riba napisal/-a:Ira: kaj zdaj to :twisted:? cel teden lenariš, pa saj ni dežja :lol:

Ma sej mene dež ne moti :twisted: :twisted: :twisted:
Ma ne, ni blo pravega časa ... najprej učenje, zdej mam pa šolo popoldan ...
Tko, da sobota po šoli pade ... JUHEJ!!
Uporabniški avatar
 Loni
No, tako je. Zdaj, ko so šle bremze v maloro, sem se jaz vsaj v glavi dala v kako prestavo višje, kar je vsekakor velik napredek. Ampak sem včeraj strokovno ugotovila, da je za tek pomembna predvsem velika psihična priprava in sem celo popoldne luftala podstreho, primerno oblečena, če bi me slučajno kaka volja po pretegovanju krakov zagrabila, pa me ni. Skratka, hotela sem povedati, da eno izmed nenapisanih pravil PS pravi, da večji del priprav na to, da se pripraviš na obuvanje primerne tekaške zadeve (upaš, da vsaj dve enaki, če imaš doma tako zbrko kot jaz, ker se zdaj nikakor ne morem ločiti od dveh parov, ki sta direkt za v kanto), se odvija ob beli kavi v kafiču. In na koncu ugotoviš, da je glava izredno, skoraj 110procentno pripravljena na tek, samo da se ti pač nog ne da ravno preveč dvigati, ker se ti je medtem zadnja plat prilepila na stol.

Več sreče prihodnjič.

Lep vikend vsem, tako tistim, ki se boste preganjali na daljših razdaljah (dejmo, Lenči) kot tistim, ki bomo tekli za dušo, in tudi tistim, ki boste držali vse štiri v luft, slednjega sem se jaz v zadnjih tednih kar navadila in sem sedaj na detoksifikaciji.
In prosim, da v nedeljo na Repkovem teku poslušate usmerjevalce prometa, ker drugače bom zelo huda.
:cry: 8)
Uporabniški avatar
 Cormi
IRA
Važno, da smo živi in zdravi! :heart[/quote]

To zavedanje nam vedno pomaga :D sem vesela zate, da je tako.

[quote="Ksenija napisal/-a:
je luna ane? jst sem čist brez energije...

upam tudi jaz, da ima le luna prste vmes.....
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:In prosim, da v nedeljo na Repkovem teku poslušate usmerjevalce prometa, ker drugače bom zelo huda.
:cry: 8)

Sem obljubila Indyu, da prihodnje leto pa greva skupaj na tek, ker tako pridno teče z mano, in ne bom planirala nič zase in sem dobila lupčka :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni, tudi takšne priprave so del športa ;)
Cormi, pri meni očitno luna še vedno traja in traja in traja
Lenči, glej da uživaš jutri... jst sem si danes uno pela I will survive ;)
evo dananšnjih 5 km za menoj, v bistvu sem šla da sem šla, čas ni slab glede na mojo zainteresiranost - pretekla sem jih v 26 minutah ter 36 sekundah... glede na to, da ni bilo kakšnega pretiranega navdušenja pa filinga med tekom je tole super rezultat... zdej pa ta tempo sčarat na 10 km ane ;)
mejte se kjerkoli že ste pa karkoli že počnete, jst grem malo objet :heart
  • 1
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA