Moderator: lenči

wind
Ksenija napisal/-a:grem kroge delat... da vidim kje sem če ne bo preveč folka

Kroge delat? Hmm, polžke so resno zastavile. ;) A pa ni to malce dolgočasno, kroge ponavljat? :mrgreen:

Jaz sem pa danes odpujsal 13 km, 181 viš.m., 5:18 min/km. Na začetku je bilo malo dežja, hladen vetrc, prav luštno, lepo počasi v klanec. Potem se je pa kar zjasnilo in postalo grdo vroče. Presneti vremenarji, popoldne naj bi bilo hladneje s plohami in nevitami. Sem pričakoval, da bo tisti črni oblak pridelal en konkreten dež, ne pa takle bogi dežek, pol pa "ful safr" po soncu in vročini. :shock:
Ja, bom moral začet nosit sabo majhno flaško, ker sem bil že malo žejen. Al pa slamico, ker se z njo lahko napiješ vode iz majhnega studenca, ki je sicer prešvoh, da bi z roko kaj zajel. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Vinci napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ja, saj tudi me treniramo za LM :) . No, malo daleč je res še, vendar vseeno, čez užitke ga ni. Naše pridoge so namenjene motivaciji in naj tako tudi bo :juhuhu: . Če ne bi bile tako počasne, bi se lahko kdaj pridružil, tako pa ubožec :-- moraš trenirati sam :lauf:

Ah, ne morem se pridružiti. Hitrost ni problematična, ker nisem tako hiter. Dolžina bi pa bila. Evo, danes sem šel na moj šesti ali celo peti letošnji tek (ja, vem, saj sem rekel, da grozno zaostajam s treningi za maraton) in sem že pretiraval. Poškodba na vidiku! Sicer sem precej z lahkoto pretekel 12 km, ampak kosti, mišice, kite itn. me očitno ne dohajajo. Porabil sem eno uro in deset minut. Skratka, precej umirjen tempo. No, in posledice? Že zadnjič me je po 8 km na notranji strani okrog in nad gležnjem po teku precej bolelo, ampak je bolečina po parih urah izginila. S tem, da sem čutil, da bo po teku pizdarija že bistveno prej. No, danes, po 12km, me še malo bolj boli. Ampak bo bolečina kot kaže do jutra prav tako izginila.
Mogoče bi se vam lahko pridružil. Mogoče bi se lahko tudi ve pridružile meni. Ampak ne vem, če sem fizično ter tudi psihično pripravljen na takšne napore.
Po drugi strani je pa ta "poškodba na vidiku" mogoče tisto olajšanje, ki ga tako zelo pričakujem. Morda bo prav to dovolj, da se mi ne bo treba mučiti čez pol leta na maratonu. Morda bo pa zaradi tega moja pot do maratona namesto trnova raje posuta z zdrobljenim steklom.

Uh, če boš šel malo bolj počasi, te pa že lahko z nami tekaš :D . Mogoče bo za tvoje mišice, kosti itd celo bolje. In ne pozabi pred tekom ogrevanje, raztezanje, pa tudi kakšen F23 pred tekom meni vedno koristi. In po teku tudi, pa med tekom ne škodi.
Drugače pa ne gremo vedno tako dolge, saj normalni kRožnik je 9.6km, kar je čisto OK. In to so tudi naše najpogostejše razdalje. Psihično smo pa skupaj vedno močnejši, fizično pa si očitno tudi vredu :wink: . Mogoče pa rabiš samo malo spodbude. Kar povej.
Tudi jaz bom na LM tekla spet maraton, pa bom čez poletje šla čisto na izi, samo da tečem, večinoma kratke razdalje, največ 21km, pa še to ne pogosto.
Za družbo smo pa vedno :D , mogoče nam pa lahko pomagaš s svojim tempom :clap: . Zatorej po pameti in lepo počasi, saj bo šlo. Pa crkljaj nogice :wink: . In javi se kaj za družbo.
Uporabniški avatar
 lenči
wind napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:grem kroge delat... da vidim kje sem če ne bo preveč folka

Kroge delat? Hmm, polžke so resno zastavile. ;) A pa ni to malce dolgočasno, kroge ponavljat? :mrgreen:
Jaz sem pa danes odpujsal 13 km, 181 viš.m., 5:18 min/km. Na začetku je bilo malo dežja, hladen vetrc, prav luštno, lepo počasi v klanec. Potem se je pa kar zjasnilo in postalo grdo vroče. Presneti vremenarji, popoldne naj bi bilo hladneje s plohami in nevitami. Sem pričakoval, da bo tisti črni oblak pridelal en konkreten dež, ne pa takle bogi dežek, pol pa "ful safr" po soncu in vročini. :shock:
Ja, bom moral začet nosit sabo majhno flaško, ker sem bil že malo žejen. Al pa slamico, ker se z njo lahko napiješ vode iz majhnega studenca, ki je sicer prešvoh, da bi z roko kaj zajel. :D

Me smo ja vedno resno zastavile zadeve :-- . Ja tile krogi imajo tudi določen namen. In niso dolgočasni, pravzaprav je enkrat tedensko prav zanimivo. :lol: Tako hitre kot si ti seveda nismo (no kakšnih par metrov :oops: ). Jaz imam s sabo 2dc pijače, ker me že pošteno žeja v tem sončku. Pa še veliko uspešnih tekov ti želim.
 Vinci
lenči napisal/-a:Uh, če boš šel malo bolj počasi, te pa že lahko z nami tekaš :D . Mogoče bo za tvoje mišice, kosti itd celo bolje. In ne pozabi pred tekom ogrevanje, raztezanje, pa tudi kakšen F23 pred tekom meni vedno koristi. In po teku tudi, pa med tekom ne škodi.
Drugače pa ne gremo vedno tako dolge, saj normalni kRožnik je 9.6km, kar je čisto OK. In to so tudi naše najpogostejše razdalje. Psihično smo pa skupaj vedno močnejši, fizično pa si očitno tudi vredu :wink: . Mogoče pa rabiš samo malo spodbude. Kar povej.
Tudi jaz bom na LM tekla spet maraton, pa bom čez poletje šla čisto na izi, samo da tečem, večinoma kratke razdalje, največ 21km, pa še to ne pogosto.
Za družbo smo pa vedno :D , mogoče nam pa lahko pomagaš s svojim tempom :clap: . Zatorej po pameti in lepo počasi, saj bo šlo. Pa crkljaj nogice :wink: . In javi se kaj za družbo.

Mogoče se vam nekoč pridružim. Ta torek definitivno ne morem, ker grem v McDonalds :) Eeh, mi je holesterol preveč padel. Telo je v šoku. :P Morda, če bo med drugim lepo vreme, naslednji torek. :wink:
 wind
lenči napisal/-a:Me smo ja vedno resno zastavile zadeve :-- . Ja tile krogi imajo tudi določen namen. In niso dolgočasni, pravzaprav je enkrat tedensko prav zanimivo. :lol: Tako hitre kot si ti seveda nismo (no kakšnih par metrov :oops: ). Jaz imam s sabo 2dc pijače, ker me že pošteno žeja v tem sončku. Pa še veliko uspešnih tekov ti želim.

Ne vem, težko bi temu rekel hiter, meni se zdi, da je tak čas že polžji (za moškega, ženske so v povprečju malce počasnejše). Ampak ker mi gre bolj za užitek v gibanju na svežem zraku, kot pa za hitrost, kilometrov pa tudi ne nameravam zbirati, so moji časi bolj ali manj podobni in bodo zelo verjetno taki tudi ostali. Kak resen rekreativec bo rekel, da je to bolj zabušavanje. Ja, saj je, rad pogledam hribe, ko se pot malo vzdigne nad dolino in pokaže kak razgled - tega pa pri kakem dirkanju s 4:00 ali manj ni za počet, ker bi se razbil na šodru ali fental gleženj v kaki luknji, pa še od razgleda ni nič, če gre prehitro. :twisted: Ura je za igračkanje s statistiko, ne za to, da bi se med tekom obremenjeval s hitrostjo in pulzom. Ja, celo to preživim, da me kdo prehiti. :--

Tek je pa itak vsak uspešen - če pride človek nazaj cel in zadovoljen. ;)
Uporabniški avatar
 Ksenija
Ksenija tekla tam kjer jo kar nekaj let nisi zasledil... vedno me je vleklo v gozd, v naravo, al na sprehod kasneje na kombinacijo teka in hoje nato pa polžji tek... in je kar šlo prvih nekaj km, naredila celo kar nekaj dobrih krogov(eden naj bi bil pod 5.40), nato pa ugotovila, da je nastal manjši problemček... vsekakor bom še tekla tole... najraje zgodaj zjutraj in kombinirala še z drugim krogom po cesti- takrat ko ne bo ostalih obiskovalcev ... verjetno je bil to zadnji tek do sobote... četudi bodo novi copatki prispeli, ni rečeno da ne bo pavza vse do teka trojk... zdej grem pa led iskat pa protibolečinsko kremo...
Uporabniški avatar
 UršaR
Ksenija, upam, da bolečina kmali izgine!! Za zmeraj!

Se vidimo v soboto! Komaj že čakam. Bo kakšen "meeting point" za vse polžje trojke? Lenči?? :D

LP, urša
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem pa tako vesela, grem danes prvič letos probat v klanec tečt, pa v taki fajn polžji družbi. Punce, imejte potrpljenje z mano.
V soboto bo pa itak luštno. Sprehajalni tempo z veliko dozo smeha in govorance za vse po vrsti, oni spidvejisti jo bodo itak odkurili po hitrem postopku.
Uporabniški avatar
 lenči
UršaR napisal/-a:Ksenija, upam, da bolečina kmali izgine!! Za zmeraj!

Se vidimo v soboto! Komaj že čakam. Bo kakšen "meeting point" za vse polžje trojke? Lenči?? :D

LP, urša

Juj, to sprašujete polžko na začasnem delu v Ljubljani :oops: . Predlagajte domačini, kje bi bilo najbolje, še najbolj pa tisti, ki ste se teka že udeležili in veste kako izgledajo zadeve.
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Jaz sem pa tako vesela, grem danes prvič letos probat v klanec tečt, pa v taki fajn polžji družbi. Punce, imejte potrpljenje z mano.
V soboto bo pa itak luštno. Sprehajalni tempo z veliko dozo smeha in govorance za vse po vrsti, oni spidvejisti jo bodo itak odkurili po hitrem postopku.

jaz bom pa imela super družbo na današnjem sprehodu v klanec :juhuhu:
V soboto bo res luštno, veliko je ekip, polžki smo tudi zeloooo zastopani, dobre volje nam pa ne manjka :hehe:
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Juj, to sprašujete polžko na začasnem delu v Ljubljani :oops: . Predlagajte domačini, kje bi bilo najbolje, še najbolj pa tisti, ki ste se teka že udeležili in veste kako izgledajo zadeve.

Če pa vedno vse tako dobro zorganiziraš. :D Bom jaz svoja dva ljubljanska kompanjona pobarala, naj kaj predlagata. Pa sporočimo, ok? Ker mi se itak menimo za "Treffpunkt", pa ga bomo na glas povedali, pa nas bo več, a ne?

Se vidimo!!

LP, Urša
 Larchi80
Hejlaaaa Polžki :)
Vidim, da ste danes tekli na teku trojk! Čestitke vsem ekipam :laola razturate!

Jaz pa imam eno vprašanje. Moj mož se je končno odločil za nakup novih supergic, ker jih res že potrebuje. Problem po njegovem pa nastane ker v Intersportu nimajo željene barve. Imajo samo rdeče, modrih ne. Komplicira, kot da bo šarmiral med tekom :roll: . Ampak ok! Skratka zanima me kje lahko preko spleta pogledam če jih kje imajo oz da bi jih naročila iz tujine? Tisti ki kupujete na tak način, mi lahko prosim svetujete? Aja želi pa imeti model Asics GEL NIMBUS 10.

Hvala :wink:
  • 1
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA