Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Pa sem jo dobila :laola
Slika

No, sedaj bom pa važna kot marela. So pa res superske tele polžje majčke :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Čestitke vsem, ki ste nastopili na teku trojk :laola

Tudi jaz sem danes tekla :D , samo bolj mukoma, je pač tak dan.
Do poletja načrtujem v glavnem krajše teke pod 10km, mogoče kakšnega v družbi za boljšo motivacijo?
Potem dopust in če mi bo tokrat sreča naklonjena, se bom pripravljala na LM.
Na plan sem potegnila svoje staro kolo, da bom menjala rekreacijo in se izognila tekaškim poškodbam. Včeraj sem ga za test gonila v klanec, ki ga sicer zlagoma pretečem, a sem se preveč zagnala in sem morala par metrov prehoditi :oops:
Uporabniški avatar
 IRA
Preden me pošljete v klinac :mrgreen: prosim naredite 10 počepov, 10 sklec in 10 trebušnjakov ...

... no tko, zdej pa ena malo večja kost za glodanje.

A bi šel mogoče kdo na trojni kRožnik? :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
IRA napisal/-a:Preden me pošljete v klinac :mrgreen: prosim naredite 10 počepov, 10 sklec in 10 trebušnjakov ...

A štafetno :D
Drugače smo jo mi mahnili danes via Šmarješke toplice na njihov tekec, predvsem pa na poležavanje v in zraven bazenov. Impresija - krasno, tek po in ob gozdičku, skoraj ves čas v senci, fajn TFjevska družba...
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Preden me pošljete v klinac :mrgreen: prosim naredite 10 počepov, 10 sklec in 10 trebušnjakov ...

Ne bom delala počepe in sklece in trebušnjake :-- Grem raje luafat Kdaj?
 mausi
ojla,
evo miške smo tudi začele ponovno športat :D najmlajša je včeraj tekla na šolskem teku trojk, medtem ko je mama miš "osvobajala Ljubljano" no da se malo pohvalim, po vseh zdravstvenih prigodah v zadnjh več kot pol leta sem dejansko uspela prehoditi celotno pot okoli Ljubljane! :laola
in plan za naprej?? no ja, mogoče DM sicer samo na 5tko (sej me zato ne boste vrgli iz polžje sekcije kajne?) naprej bomo pa videli kako in kaj...upam samo, da so se moje zdravstvene težave končale in da bom po dolgem času lahko počela tisto kar mi paše in ne samo tisto kar bi mi dovolili zdravniki
:lauf: :lauf:
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Čestitke vsem, ki ste nastopili na teku trojk :laola
Tudi jaz sem danes tekla :D , samo bolj mukoma, je pač tak dan.
Do poletja načrtujem v glavnem krajše teke pod 10km, mogoče kakšnega v družbi za boljšo motivacijo?
Potem dopust in če mi bo tokrat sreča naklonjena, se bom pripravljala na LM.
Na plan sem potegnila svoje staro kolo, da bom menjala rekreacijo in se izognila tekaškim poškodbam. Včeraj sem ga za test gonila v klanec, ki ga sicer zlagoma pretečem, a sem se preveč zagnala in sem morala par metrov prehoditi :oops:

Super, samo povej, pa se bo našla opcija, da jo spet skupaj mahnemo na kakšen tek za dušo :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Mausi, jupiiiii, upam, da se kmalu vidimo :clap: , le počasi naprej in še veliko užitkov.
Uporabniški avatar
 Loni
Cormi napisal/-a:
IRA napisal/-a:A bi šel mogoče kdo na trojni kRožnik? :oops: :wink:

Ira, vročino si izmeri :--

Na morju je bila, pa ji je v glavo udarilo. Jaz, če sploh, grem jutri na navadni enojni K-Rožnik. Če pa pomeni to, da sem imela iz petka na soboto in iz sobote na nedeljo ponoči probleme s krči v mečih (mi ni bilo nič jasno, bolečina me je vrgla pokonci), po navodilih zdravnice sem se že včeraj začela fiksati še s kalcijem, tega si pa nisem mislila, da zaužijem premalo kalcija, namreč. Naj ji bo, no, to noč me ni vrglo nič pokonci. :D
Uporabniški avatar
 Hojca

IRA, a je tole pogum iz fotelja ob kavici :--

Ah ne no, pa saj ti (pa še kakšen polžk bi se najdu) to zmoreš.

Zame :bum: je pa tole :nono: , se pa priporočam, da te/vas krogec (al pa mogoče dva) spremljam. Torej kdaj :?:
Uporabniški avatar
 Classix
@ Loni...krči so ponavadi posledica pomanjkanja magnezija. Menda...

LP
Matjaž
  • 1
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA