Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Classix napisal/-a:@ Loni...krči so ponavadi posledica pomanjkanja magnezija. Menda...

LP
Matjaž

Magnezij pri meni ni (več)problem, tega sem dobila "predpisanega" že kakega pol leta nazaj.
 skorc
Meni so tudi priporočali Mg proti krčem. Baje anj bi bilo tako, da ko ti zmanjka Mg-ja, moraš potem naredit 14 dnevno kuro, tako, da vsak dan vzameš 300 mg, da se rezerve ponovno napolnijo. No vsaj tako so mi razlagali v lekarni.
Uporabniški avatar
 Loni
Saj magnezij že jemljem, trenutno imam pač za kombinirati oboje, seveda ob upoštevanju dejstva, da ju ne smem jemati skupaj. Zakaj že, sem pa že pozabila.
Uporabniški avatar
 IRA
Kdaj na trojni kRožnik? :mrgreen:
Ja pomojem bi blo najboljše eno soboto?

Mogoče naslednjo? :--

mojculja ... res je, da je bla to drzna ideja iz kavča...
Ampak vseeno vedno bolj raste in raste ... in ... sem mela tut jest plan B, če ne bo nobenih kamikaz, da greva sami dva kroga ... pa jest potem še malo potegnem :twisted: :D

Za vse, ki mi pripisujejo vročino ...
... uh ko bi ve vedle kaj vse se še mota po moji glavi ... tole je še "ledenica" od idej :mrgreen: :--

Torej, sobota 23.5.2009 trojni kRožnik anyone?

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, jaz sem vse sobote v maju zasedena :--( Radenci, abraham, DM tek. Meni bi pasalo kakšen lep deževen dan :-- .
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:IRA, jaz sem vse sobote v maju zasedena :--( Radenci, abraham, DM tek. Meni bi pasalo kakšen lep deževen dan :-- .

Jest sem tut "kuj" za lep deževen dan ... :P
Ne, loni ... sem ga odpisala ... klinc, ne gre ...
Glede na vse moje nore ideje v glavi, bo treba kakšno stvar tudi izpustit ...

Lp
Uporabniški avatar
 teka-teka
Evo mene. Nekaj tehničnih težav (računalnik ni mogel splezati na NET) in pomanjkanje časa, tako, da se šele sedaj javljam.
Kaj naj napišem, TROJKE zelo simpatične, tek v Šmarjeških Toplicah naslednji dan pa me je mal streznil, da nisem tako pridna kot bi morala biti. Glede na pogoje, bi moralo biti boljše. Se še psihično pripravljam, da pogledam rezultate in zardim :oops: .
V Zlato ladjico me ni bilo, ker sem se prilagodila sovozačem. Lep sobotni dan nas je vlekel na Dolenjsko, pa na Cvičkarijo itd.
Se beremo.
Uporabniški avatar
 Tina1
Po dolgem času se spet oglašam, vmes sem se poročila in bila na potovanju, zato sem tudi odpovedala trojke. Tekla nisem že dobre 3 tedne, sem pa šla včeraj malo čisto počasi.
Zdej pa v Radencih 10, ampak razmišljam, da bi danes spremenila v 5,5, da sploh preživim.
Kolk strani je bilo v tej temi napisanih v tem času. Že dolgo se odločam, da bi šla kdaj teč na Rožnik, pa mi še ni ratalo. Mogoče se zdej bolj spravim k teku. Me res zanima, kake kroge to delate po Rožniku.
čaw
Uporabniški avatar
 IRA
Tina1 napisal/-a:Po dolgem času se spet oglašam, vmes sem se poročila in bila na potovanju, zato sem tudi odpovedala trojke. Tekla nisem že dobre 3 tedne, sem pa šla včeraj malo čisto počasi.
Zdej pa v Radencih 10, ampak razmišljam, da bi danes spremenila v 5,5, da sploh preživim.
Kolk strani je bilo v tej temi napisanih v tem času. Že dolgo se odločam, da bi šla kdaj teč na Rožnik, pa mi še ni ratalo. Mogoče se zdej bolj spravim k teku. Me res zanima, kake kroge to delate po Rožniku.
čaw

ČESTITKE!!! :laola

Na Rožnik pa le pridi ...
Z veseljem bi te spoznala :mrgreen: :--
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Po dolgem času se spet oglašam, vmes sem se poročila in bila na potovanju, zato sem tudi odpovedala trojke. Tekla nisem že dobre 3 tedne, sem pa šla včeraj malo čisto počasi.
čaw

Tina, čestitam :laola . Tudi mi pridno pišemo :wink: ja. Za družbo na Rožniku pa poskrbimo, nekateri gremo zelo počasi tistih slabih 10km, tudi hodimo v klance, pa vodica ja ne vrhu za osvežitev, vmes pa klepeta za dobro voljo. Kar odloči se in bomo odpolžali kakšen krogec :clap:
Pa mogoče se v Radencih srečamo :D
Uporabniški avatar
 Tina1
Hvala Ira in Lenči za čestitke!
Sej Ira najbrž si me že vidla, v Sežani sem se vam malo priključila, potem sem zavila desno na 8 km ;) Nič, se bomo pa na Rožniku spoznale, z Lenči pa se že.
Lenči, v Radencih te zihr kje vidim, pa te pozdravim. Na koliko pa greš?
Torej zdej moram resno računat, da se vam kdaj priključim na Rožnik, ker vidim, da ste res fajn druščina.
papa
Uporabniški avatar
 lenči
Tina, ti le pridi :clap:
Jaz grem v Radencih na 21ko, tko da boš ti veliko prej v cilju :wink: Se pocukava za rokavček :D
Uporabniški avatar
 solatka
čaw

Tina, najprej iskrene čestitke ob poroki. Veliko ljubezni in vsega kar zraven paše.

Kar se pa Radencev tiče. Tudi jaz grem na deset. In še vedno sem med ultra počasnimi polžki. Tako da... zadnja ne boš :-- (če si upala, hi hi)
Bom imela našo majčko, tako da me kar pocukaj če me kje vidiš.
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžki,

da se še jaz malo javim po zeloooooo dolgem času. Tekaške Polžje sekcije še nisem pustila :) , tako da pridno nabiram km, po polžje seveda. Dokaj redno vas spremljam in vidim, da ste res vsi pridni in vztrajni, eni po km, drugi po hitrem polžkanju. :laola
Jaz sem trenutno na kratkih razdaljah, vendar pa se mi nikamor ne mudi, ker maximalno uživam.
Na kake organizirane teke me trenutno ne vleče, prvi cilj je Nočna 10ka na Bledu in pa Ljubljanc oktobra. Če bo še kak vmes bomo pa videli.

Polžki moji, lepo tecite še naprej pa se seveda beremo, z nekaterimi pa se vidimo na Nočni 10ki. :)
  • 1
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA