Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Ja seveda bi se morale malo dobiti, da se spet vidimo. A tudi letos v drevoredu? Ob 9.00?
Prepoznavni znak - majčka DM teka :--

OK. Zmenjeno!! Prima ideja za prepoznavni znak. Po mojem bomo res edine, ki bomo ob 9ih že v kratkih rokavih (glede na temperaturne napovedi). :D

Se vidimo!
Uporabniški avatar
 Hojca
IRA napisal/-a:Me kej pogrešate? :--

Jaaaa :--( :-- ,... ampak res, pri toliko aktivnostih, kje bi pa lahko še za skupni tek in :hack: čas in energijo najdla :twisted: :wink: ...Dobra si, ni kaj :clap: .... na kakšen KRožnik pa le pridi, smo te reees pogrešali :-((

Drugače pa tudi jaz pridem jutri v Tivoli, se vidimo...

:laola
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Ojla,
jaz tudi pridem na tek. Kje natančno v drevoredu je miting point?
se vidmo!

Hm, sicer nisem ravno domačinka, ampak vseeno, tam na začetku, ko se pride po stopnicah gor in se prične drevored (ne vem ali je tudi letos kakšna razstava?)
Se vidimo :clap:
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a: (ne vem ali je tudi letos kakšna razstava?)

Razstave so v tistem drevoredu (Jakopičevo Sprehajališče) itak stalno, kaj pa trenutno razstavljajo pa "domačinka" ne ve :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
kengurujko napisal/-a:No, js tud pridem, da se mal spoznamo ok? :oops:

Ja superca, se že veselimo :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
kengurujko napisal/-a:Jeeee :clap: Še tole: a mislite da bo dež pa mraz-neki govorijo...

Pri toliko vročih bejbah bo zrak pregret :lol:
Ne resno, čisto OK bo
Uporabniški avatar
 lenči
Sonček je prav lepo sijal, še dobro, da smo tekle po gozdu, je kar prijalo. Kar nekaj polžik srečala, Kengurujko me je prepoznala na progi, ko me je dohitela :oops: .
Bilo je prijetno.
 Larchi80
Heeeej

Tek danes je bil res čudovit, še posebej v drugem krogu, ko na progi ni bilo več gužve. Še pred startom sem srečala Asparagus, pa MojcoZ sem vidla, pa Špelo (pa ona mene ne :P), pa potem med tekom mojculjo,....nisem pa nikjer vidla ostalih.No saj pri taki gužvi ni čudno. V cilj sva s sotekačico prišponali na full, sva se dajali katera bo prej hahahaha. Uživala na full! Upam, da ste ostale tudi :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
super da ste uživale, jst sem tud ;)
tkole jutri grem tečt, zjutraj zgodaj, s cepkami, počasi... pa bom videla, če je še smiselno vztrajati... jutri se odločim Lenči, če ti bom v sredo delala družbo

prelepo nedeljo vam želim
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:super da ste uživale, jst sem tud ;)
tkole jutri grem tečt, zjutraj zgodaj, s cepkami, počasi... pa bom videla, če je še smiselno vztrajati... jutri se odločim Lenči, če ti bom v sredo delala družbo
prelepo nedeljo vam želim

Ksenija upam, da bo vse OK, bom vesela družbe. Imej se tudi ti lepo.
  • 1
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA