Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Sem danes tekla s ŠRK jevci. So prijazno delali družbo polžki, hkrati pa me tudi lepo vlekli naprej s tempom. Čeprav sem včeraj tekla na DM in to ne počasi po tistih klancih (OK za polžko mislim :oops: ), se danes tudi nisem dala fantoma, pa še prehudo se nisem matrala (mi je uspelo vmes malo klepetati :clap: ). Na srečo je bilo več ravnine. Bom skušala še teči z njimi, če le ne bo prevroče.
Polžki imejte se lepo in se kmalu kaj vidimo.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Kam ste se poskrili polži? :(
Jaz ne pišem veliko, ker v tekaškem smislu ni kaj dosti novega. Sem približno na istem nivoju kot lani tak čas. Vsakič, ko sem se hotela spopasti z razdaljami nad 15km, sem skupila poškodbo. K sreči nič takega, kar ne bi pozdravil počitek, hladni obkladki in Naklofen gel, le v enem primeru sem šla tudi na fizioterapijo.
Upam, da se bo telo počasi sprijaznilo s tekom, saj ne pretiravam in mi omogočilo en mali maraton v jeseni.
Ta teden me je dvakrat dobil dež, kljub temu pa uživam, ker so dolgi dnevi in lahko tudi po 8.uri zvečer tečem kjerkoli hočem in ne samo tam, kjer je javna razsvetljava. :D
Uporabniški avatar
 IRA
Jaz pa zadnje čase nekaj bluzim ....
Čisto premalo delam, čisto premalo časa imam ...

No lahko bi rekla tudi, da me organizacija j*** ... al pa nesposobnost dvignit rit ob 5h zjutraj. Tako, da sem zdej dva tedna tekla samo za vikend ... no v tem tednu je padel vsaj kRožnik ... pa danes mam v mislih še en večerni krog z dragim. Če se delo ne bo spet preveč dolgo zavleklo.

Saj bo ... se bomo že pobrali in sestavili skupaj.
Misli, želje in cilji so še kar isti :--
Uporabniški avatar
 UršaR
Jaz tudi bolj malo pišem, ker nimam nič novega za povedat. Tečem trenutno malo manj, ker je toliko ostalih stvari, da komaj shajam. Utrujena sem pa tako, da ni za povedat. Že od prejšnjega tedna se mi vleče neka čudna izčrpanost, vikend je bil naporen (sem samo spala doma, saj smo bili non stop na terenu) in tudi ta vikend ne bo ravno zabušantski. Grem na Reko in kljub temu, da ne bom imela veliko časa zase, upam, da me bo morje in sonce napolnilo z energijo, ki mi je trenutno tako manjka.

Me je pa včeraj med tekom ujela huda nevihta. Sem bila kot polit cucek. Grmenja sicer ne maram, ampak sicer mi pa ni bilo hudega. Pa še k malo boljšemu tempu je pripomoglo. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Loni
Evo, pri meni se dogaja kapitalni NIČ, ker mi je rekreacija do nadaljnjega odsvetovana zaradi obupne krvne slike, po pravici povedano, se mi pozna, saj nimam ne volje ne energije. Zdaj čakam rezultate preiskav, pa da vidimo, kaj naprej, najprej bo treba dobiti ta konjsko dozo železa (direkt v žilo), prehrambeni režim je bilo treba obrniti na glavo, no, zdaj vsaj na nogah stoji. Do konca junija pa naj bi se točno vedelo, kako in kaj naprej.
Do takrat pa se smem sprehajati, morda kak počasen tekec, in to je to.
Uporabniški avatar
 UršaR
IRA napisal/-a:Joj Urša, a te ne bo na piknik?

Mogoče, če bi bil piknik marca, bi mi uspelo imeti prosti vikend. :? Ne, žal me ne bo. Saj veš, kako je, ko se ne da biti na več koncih hkrati. :D Zdaj pa to še prevedi v 4-člansko familijo, kjer ima skoraj vsak svoje interese, kljub temu pa smo radi čimveč skupaj. Kompromisi, kompromisi. Bom pa mislila na vas. :wink:

Uživajte!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Asparagus
Vesela sem, da ste se javile :D . Na piknik tudi mene ne bo zaradi kompromisov :( .
Škoda, ampak saj se vidimo ob kakšni drugi priliki.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, včeraj sem bila pa pridna. Zjutraj 6km teka v družbi, kar luštno, sem skoraj pozabila na žgoče sonce :? . In ker je bil tempo čisto polžji (sta se oba sotekača potrudila), sem sklenila, da grem zvečer še na kolo in v hrib. In sem šla. Na vrhu ponosna, ker sem vedela, da sem spet izpoljšala čas, čeprav ne točno za koliko. Manj vesela, ko sem se spustila domov. Risalni žebljiček :--( in sem morala klicati "kolo vleko". Sem imela pa 2 km izteka :-- . So me čudno gledali, kaj hodim ob kolesu, namesto da bi se peljala navzdol :lol: . Edino vročina mi ni bila všeč.
Pa lepo se imejte in prijetno tekanje :clap:
Uporabniški avatar
 Hojca
Jst tud bla včeraj pridna :juhuhu: . Je na pikniku Pajo razlagal, da sta s Classixom za en mal daljši tek po PSTju dogovorjena, pa sem se hitro uštulila :oops: . Glede na to, da sem štart (ob 7h na Rudniku) zamudila, sem se odpeljala na Dolgi most in jim tekla naproti. Ravno sem razmišljala, da so šli mogoče v drugo smer, pa zagledam :D znano trojico (še Starbucks). Odtekli del proge v prijetnem čvekalnem tempu skupaj, potem pa spet vsak po svoje. Pa smo spravili pod streho vsak svojo 16ko. Hvala Pajotu za pobudo, da sem se sploh spravla laufat in tako pokurila vse tiste dobrote s piknika in pa jasno...vsem za krasno družbo.
:laola
Uporabniški avatar
 pajo
Bomo tebe še ponucali ni panike. Bova povečala kilometrino ko bo ne tako vroče. Vedno dobrodošla ti in še kdo.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem prejšnji vikend tek zamenjala za pohod v hribe in sem se povzpela do Krnskega jezera. Zelo lep kraj in ne pretežka pot, samo precej razrita, najbrž od hudournikov. Tekaška kondicija mi pomaga premagovati višinske metre :D , tako da sem dobila ambicije osvojiti letos tudi enega dvatisočaka. :D
Danes grem tečt po 19.uri, upam da se bo do takrat malo shladilo. Še prej pa nekaj drugačne vrste matranja :( .
Uporabniški avatar
 solatka
Ola Polžke in Polžki!

Že (pre)dolgo časa nisem zajadrala na te strani.

Tečem zadnje čase ne ravno pogosto, zato pa večkrat nabiram kilometre v hrib.
No včasih (tako kot danes) pa združim oboje (beri: bežim pred točo).

Vidim, da ste kar pridne (in pridni). Super. Moram večkrat brati našo sekcijo, morda se me bo pa kaj prijelo.
Uporabniški avatar
 UršaR
Dragi Polžki!

Če je kdo kje slučajno našel mojo voljo do teka, naj mi jo, prosim, vrne. Sem jo namreč pred časom izgubila in je nikakor ne najdem. Sem doma že vse preiskala, pa nič. :oops:

Resno! Zadnje čase je pri meni kar kriza. Včasih sem komaj čakala, da obujem superge in jo mahnem ven, zdaj pa komaj čakam, da najdem kakšen pameten izgovor, da mi tega ni potrebno storiti. Res, da je konec šolskega leta noro, ker je skoraj vsako popoldne zasedeno (en nastop, pa drugi nastop - pa ne moj, hčerkin, pa roditeljski sestanek v šoli, pa roditeljski sestanek v vrtcu, pa ena zaključna prireditev, pa...). Da se ti zmeša. In potem ni več volje in energije za tek. Pričakujem, da bo naslednji teden bolje. Šole bo konec, pa še otroka gresta za en teden z mojimi starši na morje. Joooj, kaj bom s toliko prostega časa??? :D

Upam, da ste ostali Polžki bolj pridni. No, saj VEM, da ste. Le tako naprej. Kmalu pripolžam za vami. :D

LP, Urša
  • 1
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA