Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Urša, ne se sekirat, jaz bom tud še tekla takle čas in se veselila, da so zadnji kilometri. Cilj pa ni problem, veš da bo šlo, sicer po polžje, ampak tudi v tem je poseben čar :wink: :lol: .

Mah, saj se ne sekiram več. Zdaj sem se vdala v usoso. Saj cilja pa res nimam zastavljenega. Razen tega, da pridem v cilj. :D Mi gre bolj za to, da se končno udeležim ene prireditve kot AKTER in ne zgolj kot opazovalka. Pa še eno luštno nagrado sem si obljubila.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Jupiiiii, že imam številko. Punce, vrečka z darili je tista ta velika in ful polna. 2250 super številko so mi dali (sem rekla ta veliko majčko in za nagrado sem dobila lepo številko :juhuhu: ).

Sem pa čisto zmočila čevlje, pa gužva je bla full. Vidim, da nas bo ful veliko.

Urša, nagrad dobiš na DM teku že itak ful velik, če si boš pa še ti kaj privoščila :lol: . Tolko nagrad v vrečki še nisem dobila :lol: .

Aja, majčke so oranžne barve. Sicer sem misla v svoji laufat, ampak bom danes skušala kopirat Solatkinega polžka na mačko, da bom taprava Polžika :wink: .

Se vidimo.

Aja, pa kakšen klanec, saj to je samo malo navhrib :wink: :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Ups, punce sem mislila na majčko, pa sem se zatipkala :oops: :lol: :wink: (no pa sej je ena "mačka" spodaj)
Uporabniški avatar
 Frikica
Hey, hey!

Jaz sem šla tudi kar danes po številko, sicer sem se odločila zadnji hip, tako da sem komaj ujela, da so mi dali še številko. Imam pa tudi jaz tako lepo številko, okroglo 1500. :D
Vreme v Ljubljani je iz ure v uro boljše. Se že kaže sonček in upam, da bo jutri brez dežja. :)

Polžki, dobro se spočijte, jutri pa seveda od 9.00 naprej (že vrabci čivkajo, da je jutri zbor Polžje sekcije ;) ) na promenadi. Pa ne pozabit fotkiče... ;)

Se vidimo! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz sem šla po številko in dobila 1758. Spremenila sem prijavo iz 5 na 10 km in glej ga zlomka, takoj se je pokazalo sonce :evil: Po mojem se ni treba več bat, da bi nas jutri zmočilo. Darila so res bogata in bodo prišla prav.
Imamo celo bon za kosilo.
Danes grem še na en obisk, ki naj bi bil piknik, ampak bom že pazila, da bom jutri vseeno v formi :)

Se vidimo jutri :)
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus, bravo za odločitev. Ne se sekirat zaradi sonca, saj se teče večinoma po gozdu. In zjutraj ga ne bo preveč. Mal se pa moramo na svetlo prikazat, da se nas vsaj vidi :wink: .

Sedaj grem pa pakirat, odkrit, kje je fotkič? :wink: . In pravočasno počivat, ajd dol s foruma pa spat, da ne boš jutri prehuda parna lokomotiva :evil: .

Aja, pa sedaj vem, kje je promenada, da ne bom zgrešila. No, bom dala učke na peclje in gledala za polžki :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Laufer
Polžja sekcija malo pred startom DM-ovega teka.

Slika
Uporabniški avatar
 Frikica
@Laufer: Hvala za slikco...joj kako lepo zgleda Polžja sekcija. :D

DM tek je bil super...velika horda oranžnih majčk se je vila po poteh Tivolija. Proga je bila ok, klanci so nekak šli, ampak bo teba še v kak klanec za trening sopihat. ;) Jaz sem dobro odtekla svojih 5km...
Vse smo bile super!!!

:laola :laola
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
A nimate enga piknika zdej popoldne :?:
Pa čestitke vsem použkicam :toast:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Laufer, hvala tudi od mene.

Tale tek sem vzela predvsem kot priložnost, da vidim tekačice na kupu, odtečem nekaj km po lepem Tivoliju, spoznam koga s foruma in vse to je prav lepo uspelo.

Pozdrav vsem, s katerimi se po koncu nismo več videle, upam da ste v redu prišle do cilja.

:)

Računam na to, da se spet srečamo na kakšnem drugem teku. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Joj, punce, res zgledamo super :lol: . Upam, da mi bo do večera uspelo spraviti še moje slike na net in potem se bomo šele ogledovale :wink: .

Sephadex-75, hvala za predhodno najavo klanca. Še dobro, da sem se v prvem krogu seznanila z njim in sem naredila taktiko za drugi in tretji krog. Nisem nič preklinjala klanca, glede na okoliščine sem super spravila pod streho moj najtežji 15 km tek. Takega klanca še nisem pretekla na tako kratki razdalji trikrat :oops: . Čeprav, juhuu, bravo jaz, zadnji kilometer je bil pa pod 5 min :juhuhu: . Zasluge ima Lili, ki sem jo spodbudila, da ni na začetku tretjega kroga sama osamljena odstopila, ampak sem potem tekla za njo, zadnji kilometer pa je šlo kot :twisted: . In na koncu sem jo v finišu še prehitela :wink: .

Upam, da so organizatorji najina časa le uspeli najti in jih bodo vnesli v uradne rezultate, ker na listi naju ni bilo :( . Sva očitno prepočasi tekli, čeprav sem jaz zelooo zadovoljna tudi s časom, saj 7.06 na taki progi je zame tudi na 15 km sploh PB :clap: .

Polžke, hvala lepa za vzpodbudo in upam, da se še srečamo na naslednjih tekih.

Ksenija, tebi pa tudi hvala za sporočilo in vidiš, lepo je bilo teči z mislijo, da nas vzpodbujaš.

Vse smo tekle super in samo tako naprej. :laola

Bravo polžja sekcija :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
super ste punce :laola
mi je prav žal da nisem bila med vami, drugič ;)
sem si želela slikco pripet, pa mam vse prevelike... ti šment ti haha
sem pa že odtekla danes svojo klasiko - kar precej izboljšala čas v dveh mesecih - super
Uporabniški avatar
 lenči
Ampak punce, da sem pa šla zadnji krog najhitreje :juhuhu:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA